Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Senin kanında vardı zaten birşeyler şimdi de deli oldu delikanlım beniiim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Biraz gecikmeli olacak ama şimdi gördüm. Mutlu yıllar,sağlıklı ve uzun ömür dilerimle Aysum Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 İyiki doğmuşsun bak arkadaşların da kutlamış ben de kutlayayım... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Bebeğimize hoşgeldin diyor, sağlık ve mutluluk diliyorum. Çok heyecanlıyım, ilk defa doğum günü kutluyorum.. Minik bebeğin yanaklarından ileriki günlerde öpebilmek dileğiyle... Doğduğun bugün doğum günün senin... Yeni dünyalıya merhaba. Beni, unuttuğun için üzgün..... Ecelin gelsin, doğduğun gün, Hatıralardan, bir demet hüzün, Sana, doğum günü hediyem olsun... Birden yeni doğmuşum gibi geldi bana ben 18ime bastım sanıyodum ama Sağol sen de hoşgeldin amele Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Radyacım önemi yok sen düşünmüşsün o önemli teşekkür ederim Güneşli gece teşekkürler ayrıca hoşgeldin aramıza Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 canım mutlu yıllara,senı sevıyorum (yenı gördum başlığıııı ) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Olsun canım teşekkür ederimm bende seni seviyorum Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 doğum günün kutlu olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Senin kanında vardı zaten birşeyler şimdi de deli oldu delikanlım beniiim hala delikanlımıyım kanımda bi akıllanma seziyorum fazla zaptedemiycem ama hala kutlamalar devam ediyor anlaşılan 40 gün 40 gece çok masraf olur dedim ben sana Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Aaa niye yeni yaşımı kutluyorlar bi sonraki sene doğum günüme kadar kutlayabilirler Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Doğum günün kutlu olsun ...! Hayat boyu tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle Bu Pastan Bu çiçeğin Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Murtisan seni burda görmek ne büyük şeref nerelerdesin ya Çok sağol ne güzel bir çiçek o ya Alıntı
Φ koyuyasakaskimben Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 İyi ki doğdun… İyi ki dahil oldun hayatıma, hayatım sen oldun… Bilirim herkes payına düşeni alır bu oyunda… Benim payım da sen oldun giderayak… İyi ki doğdun… İyi ki sevdim seni… Yaşın kaç şimdi Canımcım… Geçen yılları sormuyorum, yılların sana kattığı yaşın sorduğum… Çok mu yaşlısın şimdi… Bırak zaman derin çizgiler bırakmaya devam etsin alnına… O çizgilerde bir ömrün izleri var… Elimizi kolumuzu bağlayan da, beni sana uzak kılan da, yollarımızı birleştiren de zaman değil mi… Bildiğim tüm anlamları zamana yükleme çabasındayım görüyorsun… Belki de çalacak kapım, gidecek yerim kalmadı ondandır.. Ben kaybettim Canımcım… Son olarak seni de kaybettim daha ne kazandığımı bile tam anlayamadan… Daha yazacakken tükendi kelimeler, beyaz sayfalar karanlığa gömüldü sebepsiz… HANİ OLUR YA BİR TUTKUDUR BAZI ŞEYLER İNSANDA SEN DE BENİM TUTKUMSUN GALİBA HENÜZ TANIMADIĞIM HENÜZ TADAMADIĞIM TUTKUM TANIMADAN, SENİN TUTKULARINI BİLE BİLMEDEN…. İyi ki doğdun… İyi ki sen, sen oldun… Boşuna keşke deme, sende mutlusun sen olmaktan… Acılar denizi olsa da hayat, bir dert gitmeden daha, bir yenisi belirse de kapında apansız, gece hiç bitmeyecek gibi gelse de zaman zaman, sıkı sıkı sarıl yaşamına… Dostlarına daha sıkı… Gece bitecek bi gün, güneş sonsuz bir ışıkla dolacak odana… İşte o gün beni hatırla… Buğulanmış camını sil, gitsin puslar hayatından… Aç pencereni ve kokunu gönder seher yeliyle bana… İyi ki doğdun Canımcım… İyi ki sevdim seni… Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 doğum gününü zamanında kutlayamasamda; yeni yaşının 10. gününü kutlarım aysumcuğum... iyi ki doğdun... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 10'um çıkmış aaa gull sağol koyuyasakaskimben tşk ederim de sen kimsin? Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 10'um çıkmış aaa gull sağol koyuyasakaskimben tşk ederim de sen kimsin? kızzz ayıpp olee sorulur mu sen kimsin die... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 sevginiz yüreğinizde asırlık çınar olsun.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 teşekkür ederim erdal abi karşılıklı Alıntı
Φ zeinep Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 heeeppii böööört deeeey aaaysuuuummm Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 heeeppii böööört deeeey aaaysuuuummm Burada fazladan 1 mum var ya ondan üflemekte zorlanıyorum sanırsam teşekkür ederim zeynep Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.