Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 hee...bende varım.... 18 yeni girdim ben göçmen kızı önemli olan yaşın değil ...buradaki varlığın çok tşk ederim maraspoli Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 ben şimdi merakdan uyuyamam en küçük kim acaba Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 çok tşk ederim maraspoli ben şimdi merakdan uyuyamam en küçük kim acaba Alıntı
Φ wxsell Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2008 sevgili forum sakinleri dostlarım gereksiz bulabilirsiniz ama bir şey dikkatimi çekti bu forumda en küçük üye benmiyimm kimin profiline baktıysam 20 yaşın altında kimse yok ben şimdik hepinize abi ablamı diyeceğim evt bnm yasım yasmıo hee...bende varım.... 18 yeni girdim ben göçmen kızı önemli olan yaşın değil ...buradaki varlığın bn daha kucugum 13 yasındayım varmı azaltan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.