Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

aşk bence acı olmamalıdır... o başka bişey. acı cekmekte mutluluk yok heyecan yok.. aşk mutluluk olmalı.. nefret olmamalı aşkda... bilmiyorum kafam cok karışık

Gönderi tarihi:

aşk baharat gibidir :w00t:

uygun oranlarda ve damak zevkine göre olursa mutluluktur

ama ayarlamada hata varsa fazlaya kaçmışsa acı verebilir..ama bazı insanlar acı çekmekten zevk alır :lol::lol:

anlıcanız kişiye göre değişir :P

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

bence ask ılıskıye gore degısır. ama ben askta hep acı cekenlerden oldum.yanı benım derımı yuzseler bu kadar acı cekmezdım.(bu benım kısılıgımden kaynaklanıyor) daha mutluluk yuzu gormedım. amaaaa askı bulduysan gercekten ıste o zaman dunya sana dar gelır sıgmazsın. ıcın kıpır kıpır olur. mutluluk tarıfesını yapacak cumlelerı bıle bulamazdın. hanı derler ya askın gozu kordur. gercekten oyledır. artık gozunde buyuttugun seyler basıt sıradan gelecektır.yanı kafana takmayacaksın. derdın oldugunda konusacak bırını,senı anlayacak ve yardım edebılecek bırını aramayacaksın cunku zaten o yanında olacaktır.

neyse ya ben cok uzattım galıba.kendımı yıne kaptırdım. ıste boyle bırsey :wub:

• 6 ay sonra...
  • 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Molina'nın ruh halini anlayabiliyorum. Bence mesele algıyla alakalı... Aşk ne odur ne de bu... Ne cennetin göksel vahalarına açılan sihrli kapıların ilahi bir anahtarı ne de cehennemin en dipsiz kazanlarının lavi kızıla çalan koru.... Aşk, aşk tır. Yaşanır, kendini tüketir ve biter. Yaşamdaki her şey gibi.... Bir başlangıcı, gelişmesi ve tükenmesi vardır.

Onu olduğu gibi almalı, boncuklarla ya da iğnelerle donatmadan yaşamalı ve bitince de mümkün olduğunca çabuk bi' şekilde hayata dönmeliyiz....

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Aşk ne büyük mutluluktur ya...ama anlaşmazlık olursa yavan bakarsanız bir de birbirinizden kopamazsanız...işte o zaman nedir biliyor musunuz sanki vücudunuzda bir yara açılmış ve sürekli birileri tuz basarakj kanattığı yaraya dönüşür...O da ne acıdır....

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
aşk bence acı olmamalıdır... o başka bişey. acı cekmekte mutluluk yok heyecan yok.. aşk mutluluk olmalı.. nefret olmamalı aşkda... bilmiyorum kafam cok karışık

Bence ask'a gore bahali birsey mutluluk yada aci....tek tarafli ask ise acidir iki taraf birbirini seviyorsa mutluluktur....ayrilma zamani gelince yine aci yonu ortaya cikiyor :) Ask'ta butun hislerle tanisa biliyorsunuz iyi ve kotu yaninla .......

Gönderi tarihi:

Aşk acıdır... Acı olmasa zaten mutluluk gibi bir olasılığın olamaz ki? Onu bu kadar güzel kılan şey de budur zaten... Acı çekeceksin, bedel ödeyeceksin ki hedefe, yani sevdiğin (aşık olduğun) kişiyle bir ömrü birlikte sürme hedefine ulaşabilesin...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.