Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 hikayenin kahrmanı bir genç kız. bu kız kendi annesinin cenazesinde daha önce hiç görmediği bir adamla karşılaşır.kız bunu görür görmez aşık olur aşık. ardan birkaç gün gecer. kız adama bir daha rastlayamaz.bunun üzerine genç kız kardeşini öldürür. polis neden böyle bişey yaptığını sorduğunda sizce kız ne cvp verecektir????kardeşini öldürme sebebbi nedir??? bu bir piskolji testiymiş ve bunu doru cvplayanlar öldürebilme zihniyetine sahiplermiş... Alıntı
Φ daneel Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 genç kız kardeşini öldürür çünküo adamı tekrar görmek ister Alıntı
Φ daneel Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 ama ben bu soruyu ve cewabını daha önce duymuştum o yüzden yani Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Sorudaki mantık güzel fakat gizli. Bu gizli mantığı şıp diye gören birinin gerçekten potansiyel bir cinayet eğilimine sahip olduğu düşünülebilir. Zekice hazırlanmış bir psikoloji testi. Çünkü cinayet eğilimi olan bir insan ilk cenaze ile ikinci cenaze bağıntısını kuracaktır. Eğilimi olmayan ilk cenazeyi es geçecek, daha doğrusu cenaze ile cinayet arasında hiç bir bağ kurmadığı için yanıt veremeyecektir. Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 galiba annesinin cenazesine gelen adam yakınıdır ve büyük ihtimalle bu kardeşinin cenazesinede gelir diye düşünür :devil: Alıntı
Misafir istanblue_7@ Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 iyi de bunu bilene de " - katil olabilme yeteneğin var senin aa ! "demek yanlış olur kanımca ? Alıntı
Φ karadut Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 mrb arkadaşlar, bencee kız kardeşini öldürme sebebi,gördüğü adamın onun sevgisilisi olduğunu zannetmesidir ve bu kızda adama aşık olduğu için onu öldürüp adamın kendisine kalmasını sağlamaya çalışıcaktırrrr çok mu caniceee oldu bu=))) Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 iyi de bunu bilene de " - katil olabilme yeteneğin var senin aa ! "demek yanlış olur kanımca ? bence de çünkü benim kızım bu soruya şıp diye doğru cevap verdi.(kızım 11 yaşında)acaba geleceğin katili olabilirmi allah korusun Alıntı
Φ dewama Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 kızın kardeşi kız ise cenazeyle alakalı olmayabilir bu da bu kanıyı çürütür ama erkekse onu bilmem hata bence çok saçma çünkü bu katillikle değil zeka ile alakalı bişey bunu bilmeyen bece gerizekalı ve tamda olması gerken yerde psikolog ta:P Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 genç kız adamın cenazeye geleceğini ve adamı orada göreceğini umuyor(psikolojisi bozuk galiba) Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 hikayenin kahrmanı bir genç kız. bu kız kendi annesinin cenazesinde daha önce hiç görmediği bir adamla karşılaşır.kız bunu görür görmez aşık olur aşık. ardan birkaç gün gecer. kız adama bir daha rastlayamaz.bunun üzerine genç kız kardeşini öldürür. polis neden böyle bişey yaptığını sorduğunda sizce kız ne cvp verecektir????kardeşini öldürme sebebbi nedir??? bu bir piskolji testiymiş ve bunu doru cvplayanlar öldürebilme zihniyetine sahiplermiş... annesının cenazesınde o katılle karsılastıgı ıcın aklından su gecmıstır eger kardesımı oldurursem bu cenazeyede gelecektır ve onu tekrar gormus olacaktır.benım tahmınım bu. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 yaaa dıger arkadsların yazdıklarını okumadan yazdım valla.herkes benım gıbı dusunmus.ee o zaman benım katıl paotansıyelım mı vaR? Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 yaaa dıger arkadsların yazdıklarını okumadan yazdım valla.herkes benım gıbı dusunmus.ee o zaman benım katıl paotansıyelım mı vaR? Ben kendi adıma öyle düşünmüyorum,çünkü cevabı tahmin etmek oldukça kolay. Bizde böyle bir potansiyel yok,merak etmeyin Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Ben kendi adıma öyle düşünmüyorum,çünkü cevabı tahmin etmek oldukça kolay. Bizde böyle bir potansiyel yok,merak etmeyin evet haklısın bızım mılletımızde bu potansıyelı bulmak zor.aklı degesı yerınde olmayanlar yapıyor cogunlukla. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 evet haklısın bızım mılletımızde bu potansıyelı bulmak zor.aklı degesı yerınde olmayanlar yapıyor cogunlukla. ayrıca öldürmesi şartmı.yaralasa hastaneye ziyarete gelmezmi adam? Alıntı
Misafir berna Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2014 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2014 Arkadaslar adami tekrar gorebilmek icin kardesini oldurur cok basitti yaw Alıntı
Misafir beyza erdem Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2014 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2014 ben sunu anlayamdim once tmm kiz adami ilk kez gorup asik olmus ama onu bir daha gordugunde onunla zaten konusamaz cunku kiz yakalandi ve hapise girecek yani cenazeye gelmesine kabul ederlermi ki Alıntı
Misafir beyza Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2014 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2014 hikayenin kahrmanı bir genç kız. bu kız kendi annesinin cenazesinde daha önce hiç görmediği bir adamla karşılaşır.kız bunu görür görmez aşık olur aşık. ardan birkaç gün gecer. kız adama bir daha rastlayamaz.bunun üzerine genç kız kardeşini öldürür. polis neden böyle bişey yaptığını sorduğunda sizce kız ne cvp verecektir????kardeşini öldürme sebebbi nedir??? bu bir piskolji testiymiş ve bunu doru cvplayanlar öldürebilme zihniyetine sahiplermiş... belki kiz adami ruyalarinda kardesiyle gorur ve kardesini oldurur yada kiz ikiz kardesi ve kardesini oldurup onun yerine gecti Alıntı
Misafir melek Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2014 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2014 Adam polis sanırım tekrar göre bilmesi için cinayet işliyo annesinin neden öldügü belli degil o yüzden polis diyorum ve görebilmek için öldürüyo Alıntı
Misafir elif Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2014 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2014 Bence kiz adami gormek icin kardesini oldurur Alıntı
Misafir Başar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2014 Kızın akrabasıysa kardeşinin cenazesine gelmiş Alıntı
Misafir sido32 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2014 Doğru cvp ne şimdi Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2014 Bana cevap kıskançlık gibi geliyor. Soruda kardeşini öldürmüş demiyor, kız kardeşini öldürmüş diyor. Kız kardeşini öldürmüş olma ihtimali o adamın kız kardeşinin sevgilisi olmasıdır diye düşünüyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.