Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Admin Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Muki - Yorulmadan yardım, çevre kuruluşlarını bize tanıtan ve il tanıtımlarında devamlı orada olan Tengeriin Boşig - Tarih bölümü ve Psikoloji bölümünün oluşturulmasında ve düzenlenmesindeki yardımı için Gece Yağmuru - Hiç yorulmadan tarihte bugün bölümünü birce ile devam ettiren Birce - Tarihte bugün bölümünü aksatmadan ve yorulmadan sürdüren Kaan Bebeto - Bilgi sağlayan ve forumu daha bilgili yapmak için emek harcayan emekçilerden LaRsİE_ - Bilgisayar bölümünde devamlı herkese yardım eden... MINEU - Doğum günlerinde hiç kimseyi kendi başına bırakmayan... *NATALIA* - Bize zaman ayırıp oyunlar oynattığı için... Ayrıca forumda devamlı yazı yazan ve forumun aydınlanma yolunda vazgeçilmezleri var onlarıda bir gün burada tek tek isimle anacağız ama sırası ile gittiğimiz için yukarıdaki arkadaşlara teşekkürlerimizi iletiyor ve bize ışık oldukları için teşekkür ediyoruz.... Saygılar Turkish-Media.Com forum yönetimi Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Rica ederim canım ne demek birgün benim de bir katkım olur belki. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Muki - Yorulmadan yardım, çevre kuruluşlarını bize tanıtan ve il tanıtımlarında devamlı orada olanTengeriin Boşig - Tarih bölümü ve Psikoloji bölümünün oluşturulmasında ve düzenlenmesindeki yardımı için Gece Yağmuru - Hiç yorulmadan tarihte bugün bölümünü birce ile devam ettiren Birce - Tarihte bugün bölümünü aksatmadan ve yorulmadan sürdüren Kaan Bebeto - Bilgi sağlayan ve forumu daha bilgili yapmak için emek harcayan emekçilerden Ayrıca forumda devamlı yazı yazan ve forumun aydınlanma yolunda vazgeçilmezleri var onlarıda bir gün burada tek tek isimle anacağız ama sırası ile gittiğimiz için yukarıdaki arkadaşlara teşekkürlerimizi iletiyor ve bize ışık oldukları için teşekkür ediyoruz.... Saygılar Turkish-Media.Com forum yönetimi madem bu baslık acılmış fırsat bu fırsat diyip aksatmadan ve yorulmadan sürdürebilmem için, tüm arkadaslara tarih bölümün de bana yardımcı olan... Seniseven, wherthus, ErdalAktas, Eren, angelflower, Natalia, berceste, Gülsün, dogville, zeynep*, marti name, siyahx, kaan_bebeto, CYRANO, Demircan, zedan ve Gece Yağmuru........... ve tüm okuyan arkadaslara, bende buradan tesekkür etmek istiyorum Saygılar Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Tengeriin Boşig - Tarih bölümü ve Psikoloji bölümünün oluşturulmasında ve düzenlenmesindeki yardımı için Gücümüz yettiğince yapıyoruz işte birşeyler be Bende Psikoloji Bölümüne katkısı olan herkese teşekkür ederim... Umarım daha çok gelişir ve paylaşım artar. Gördüğüm kadarıyla gerçekten yararlı bilgiler veriliyor... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Muki - Yorulmadan yardım, çevre kuruluşlarını bize tanıtan ve il tanıtımlarında devamlı orada olanTengeriin Boşig - Tarih bölümü ve Psikoloji bölümünün oluşturulmasında ve düzenlenmesindeki yardımı için Gece Yağmuru - Hiç yorulmadan tarihte bugün bölümünü birce ile devam ettiren Birce - Tarihte bugün bölümünü aksatmadan ve yorulmadan sürdüren Kaan Bebeto - Bilgi sağlayan ve forumu daha bilgili yapmak için emek harcayan emekçilerden Ayrıca forumda devamlı yazı yazan ve forumun aydınlanma yolunda vazgeçilmezleri var onlarıda bir gün burada tek tek isimle anacağız ama sırası ile gittiğimiz için yukarıdaki arkadaşlara teşekkürlerimizi iletiyor ve bize ışık oldukları için teşekkür ediyoruz.... Saygılar Turkish-Media.Com forum yönetimi Geç kaldım cvplamakta kusura kalmayın yeni gördüm Tşk ederim Sevgili Admin madem bu baslık acılmış fırsat bu fırsat diyip aksatmadan ve yorulmadan sürdürebilmem için, tüm arkadaslara tarih bölümün de bana yardımcı olan... Seniseven, wherthus, ErdalAktas, Eren, angelflower, Natalia, berceste, Gülsün, dogville, zeynep*, marti name, siyahx, kaan_bebeto, CYRANO, Demircan, zedan ve Gece Yağmuru........... ve tüm okuyan arkadaslara, bende buradan tesekkür etmek istiyorum Saygılar Sevgili Birce bende sana tşk ediyorum Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Her bilgi insanın bakış açısını, ufkunu değiştirir. Ayrıca bilgi sadece düşünen sorgulayan biri olmak için değil, şıklar arasından doğru olanı seçebilmek için vardır. Bu şıklar arasından evrensel doğrularla örtüşen doğruları seçebilmek umudu ile... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Muki - Yorulmadan yardım, çevre kuruluşlarını bize tanıtan ve il tanıtımlarında devamlı orada olanTengeriin Boşig - Tarih bölümü ve Psikoloji bölümünün oluşturulmasında ve düzenlenmesindeki yardımı için Gece Yağmuru - Hiç yorulmadan tarihte bugün bölümünü birce ile devam ettiren Birce - Tarihte bugün bölümünü aksatmadan ve yorulmadan sürdüren Kaan Bebeto - Bilgi sağlayan ve forumu daha bilgili yapmak için emek harcayan emekçilerden Ayrıca forumda devamlı yazı yazan ve forumun aydınlanma yolunda vazgeçilmezleri var onlarıda bir gün burada tek tek isimle anacağız ama sırası ile gittiğimiz için yukarıdaki arkadaşlara teşekkürlerimizi iletiyor ve bize ışık oldukları için teşekkür ediyoruz.... Saygılar Turkish-Media.Com forum yönetimi aaaaaa ilk defa gördüm bu yaziyiiii ana ben niye hiç farketmedimmm yaaaa... bak ayip olduu görmemem zamanında tşk edemedim ADMİN imize yaa düşüncelerinden dolayii admin cim tşk ederim... konu yazmak çok hoş buraya inankii...bilgilendirici konular yazmak çok hoş oluyor... ilk önce bu foruma girmek için her zaman bir neden ariyorum ilk önce BİRCE ADMİN siz varsiniz çünküü..tabiki ismini sayamadiğim çok arkadaşim varr isimlerini yazmaklan bitmezz.... konu yazmaya devam etcem zaman oldukcaa Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Muki - Yorulmadan yardım, çevre kuruluşlarını bize tanıtan ve il tanıtımlarında devamlı orada olanTengeriin Boşig - Tarih bölümü ve Psikoloji bölümünün oluşturulmasında ve düzenlenmesindeki yardımı için Gece Yağmuru - Hiç yorulmadan tarihte bugün bölümünü birce ile devam ettiren Birce - Tarihte bugün bölümünü aksatmadan ve yorulmadan sürdüren Kaan Bebeto - Bilgi sağlayan ve forumu daha bilgili yapmak için emek harcayan emekçilerden LaRsİE_ - Bilgisayar bölümünde devamlı herkese yardım eden... MINEU - Doğum günlerinde hiç kimseyi kendi başına bırakmayan... *NATALIA* - Bize zaman ayırıp oyunlar oynattığı için... Ayrıca forumda devamlı yazı yazan ve forumun aydınlanma yolunda vazgeçilmezleri var onlarıda bir gün burada tek tek isimle anacağız ama sırası ile gittiğimiz için yukarıdaki arkadaşlara teşekkürlerimizi iletiyor ve bize ışık oldukları için teşekkür ediyoruz.... Saygılar Turkish-Media.Com forum yönetimi ben tşk ederim sevgili admin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.