Misafir aslan34 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 yuvarlak sözler zaten bunu bekliyordum. şaşırmadım. varolan baskılardan bende çok rahatsızım çankayaya türbanın zorla çıkma baskısından mesela. dindar devlet adamı seçiyorum sanan baskıcılardanda rahatsızım. şu çankaya kısmını bir izah edermisiniz. nasıl zorla çıkmış. daha biz görmedik ama. varsayalım ki çıkdı. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Artik bu ülkede deger olarak bir türban ,, birde şu çankaya kısmı kalmis tek kelimeyle artik bir seyler yazmakta gelmiyor.. zamaninda sayin özal bile bu halka heyacan veriyordu.! artik heyacani birak suratlarini gördünmü ruhun kapaniyor.. bakin muhalefet bile sustu ülke degerleri elden giderken.... nerde o eski degerler nerde o ülke kalkinma heyacani... koskocaman istanbul bile arazi cöplügü olmus.! hani o bogazda olmasa kimse ugramiyacak... Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 şu çankaya kısmını bir izah edermisiniz.nasıl zorla çıkmış. daha biz görmedik ama. varsayalım ki çıkdı. Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarını dinlerken nerelere mesaj verdiğini çok iyi görüyorum. Daha fazla İslam daha fazla özgürlük. öylemi olacak? Alıntı
Misafir aslan34 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarını dinlerken nerelere mesaj verdiğini çok iyi görüyorum. Daha fazla İslam daha fazla özgürlük. öylemi olacak? çankaya'ya nasıl 'zorla' çıktıgının cevabı degil bu. sınırsız bir özgürlük dünyanın hiç bir yerinde yokdur. dogaya aykırıdır. Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 sınırsız türbanda doğaya aykırıdır. belediyelerin ismek kurslarında görevli kadınların neredeyse tamamı türbanlı. igdaşların tahsilat bürolarında sakallı ve türbanlı çalışanlar çok. Alıntı
Misafir aslan34 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 sınırsız türbanda doğaya aykırıdır. belediyelerin ismek kurslarında görevli kadınların neredeyse tamamı türbanlı. igdaşların tahsilat bürolarında sakallı ve türbanlı çalışanlar çok. valla siz bildiginiz gibi takılın. ne diyim yani. bir soru sordum, siz neden bahsediyorsunuz. ne yapmam gerek çalışanların durumu buysa... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.