Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 17 yıl Admin Sevgili Erdal, Ben Ahmet Aslan hiç dinlememiştim... Güzel bir sesi var Nereli kendisi (şive yüzünden sordum)???
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 17 yıl Yazar Sevgili Erdal,Ben Ahmet Aslan hiç dinlememiştim... Güzel bir sesi var Nereli kendisi (şive yüzünden sordum)??? Sevgili Admin.. Tunceli'li diye biliyorum... gerçekten güzel söylüyor.... başka şarkılarıda var...zamanım oldukca ekleyeceğim.. teşekkür ederim..ilginize.. saygılar..
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2008 16 yıl Sevgili Admin.. Tunceli'li diye biliyorum... gerçekten güzel söylüyor.... başka şarkılarıda var...zamanım oldukca ekleyeceğim.. teşekkür ederim..ilginize.. saygılar.. bayağı bi gecikmiş bi cevap olacak ama doğrudur, Ahmet Aslan Tunceli'li..
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2008 16 yıl Ahmet Aslan çok güzel söylüyor,Mikail Aslan'da öneririm ayrıca
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 16 yıl Ahmet Aslandan susarak özlüyorumu ilk dinlediğimde yorumunu garipsemiş( nasıl desemmm),sert bulmuştum.Ama bir de baktım şarkıya kapılıp gitmişim.3-4 kere arka arkaya dinlediğimi hatırlıyorum o gün Ben bunu da seviyorum Tanımadığım Ten Yanlızca bir kırıntıydın içime ilk düştüğünde Vakitsiz bir anda... Bilmediğim bir neden beni alıp götürdüğünde o yerlere Keder ve budalalıktan başka yaşamın bir anlamı var mıydı? Aradığım aşkı bulduysam sendedir Ya bu benim içimde dolaşanda kimdir Ya bu benim içimde mekan tutanda kimdir. Adem evvelinden beri bir yanımız noksandır neylersin... Beni bu alemde divane gibi gezdiren sen değil misin Geriye kalan yanlızca tanımadığım bu tendir Aradığım aşkı bulduysam sendedir Ya bu benim içimde dolaşanda kimdir Ya bu benim içimde mekan tutanda kimdir Çok güzel sözler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.