Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 19 yıl arkadaşlar nette dolaşırken bu fotoyu gördüm ve beni çok etkiledi sadece paylaşmak istedim
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 19 yıl fiziksel özürlülük değil ama, ruh ve düşünce özürlülüğü çok daha büyük zayıflıktır... paylaştığın için sağol bacım...
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 19 yıl bi düşünelim bakalım özürlü olan onlarmı Güzel bir paylaşım saolun
Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 19 yıl kapıları çalan benim kapıları birer birer gözünüze görünemem göze görünmez ölüler hiroşima'da öleli oluyor bir on yil kadar yedi yaşinda bir kizim büyümez ölu çocuklar saçlarim tutustu önce ellerim yandi kavruldu bir avuc kül oluverdim külüm havaya savruldu benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok . şeker bile yiyemezki kâğıt gibi yanan çocuk. çalıyorum kapınızı teyze,amca bir imza ver çocuklar öldürülmesin şekerde yiyebilsinler
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 19 yıl Gülünç resimlere güzel birer örnek tebrik ederim resimlere gelince;gercekten insanlık ayıbı bi görüntüler. BU VAHŞETİ UNUTMAYALIM.
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 19 yıl arkadaşlar nette dolaşırken bu fotoyu gördüm ve beni çok etkiledi sadece paylaşmak istedim bizimle paylaştıgın içiçn tşk ederım sewal güzel resim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.