Gönderi tarihi: 16 ŞubatŞub 16 Yazar Admin Mac McClung'un tarihi smaç yarışması şampiyonluğu NBA All-Star Cumartesi gününü kurtardı Chris Paul ve Victor Wembanyama, Beceri Yarışması kurallarını kurnazca atlatmaya çalıştıkları için diskalifiye edildi. Tyler Herro, yetersiz bir 3 Sayı Yarışması kazandı. NBA, San Francisco'daki All-Star Cumartesi gününü kurtardığı için Mac McClung'a teşekkür edebilir. G Ligi yıldızı, Chase Center'da toplanan NBA All-Star'larını, geçmiş ve şimdikileri ve Bay Area basketbol hayranlarını hayrete düşüren yerçekimine meydan okuyan sanatçılığıyla üst üste üçüncü kez rekor kıran Slam Dunk Yarışması'nı kazandı. McClung, San Antonio Spurs çaylağı Stephon Castle'ı geride bırakarak dört smaçında da 50'lik mükemmel bir skor elde etti ve NBA için Cumartesi günü vasat bir gösteri olan şeyi kurtardı. McClung, muhabirlere smaç becerisi hakkında "Bunu yapmayı seviyorum" dedi. "Yaratıcılığım buradan geliyor, bu yarışmayı gerçekten seviyorum ve smaç yapmayı seviyorum." McClung ilk denemesinde, Blake Griffin'in ikonik araba üzerinden atlama vuruşunu, birinin elinden topu alıp (ve kişinin üzerinden atlayarak) ve ardından iki elle ters bir vuruş yaparak farklı bir şekilde yorumladı. 26 yaşındaki McClung, daha fazla yaratıcılık göstererek üç turunu garantiledi. 6 fit 11 inçlik Evan Mobley'nin üzerinden atladı, topu Cleveland Cavaliers forvetinin ellerinden kaptı ve iki eliyle aşağı atmadan önce topu çemberin önüne vuracak kadar uzun süre havada asılı kaldı. McClung, Slam Dunk Yarışması'ndan emekli olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. "Ama asla asla demek istemiyorum," diye ekledi. McClung'un performansından ilham alan Memphis Grizzlies guard Ja Morant, gelecek yılki smaç yarışmasına katılabileceğine dair tweet attı. Milwaukee Bucks forveti Giannis Antetokounmpo, Morant'a şu tweeti attı: "Sen yaparsan, ben de seninle yaparım." Belki katılımları McClung'u dört turluk bir şampiyonluk peşinde geri getirir. "Bence yarışma güzel bir şey," dedi. "İnsanların muhtemelen daha büyük yıldızlar istediğini biliyorum ve bunu görmeyi çok isterim. Bence yarışmadaki insanların bunu yapmak istemesi önemli. ... Bu yarışma özel bir şey. Hepimiz onu seviyoruz." Kaynak: The Big Lead
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.