Φ jeune Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 slm zeynep burayı daha yenı gordum. bu yuzden kusura bakmayasın.cok guzel tertemız pırıl pırıl bır yuregın var her zamanda cok neselı ve pozotofsın hep boyle kalman dılegımle ramazan gırmeden senınle ıcmeye baslamıstık ramazan bıtsın kaldıgımız yerden devam edelım tamam mı bak buda şiirin Bir kıvılcım düşer önce, Büyür yavaş yavaş, Bir bakarsın volkan olmuş,yanmışsın arkadaş... Dolduramaz boşluğunu ne ana, ne kardaş, Bu en güzel, bu en sıcak duygudur arkadaş... Ortak olmak her sevince, her derde kedere, Ve yürümek ömürboyu, Beraberce elele... Olmasın hiç, O ta içten gülen gözlerde yaş, bir gün yollarımız ayrılsa bile arkadaş... yılmaz güney Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Bir oyun gibi başlatıp Parçalara böldüm bizi Birleştirmenin heyecanıyla Hüzünlerini aldım İçimdeki çocuğa teslim ettim Gecelerini aldım Gündüzlerimle birleştirdim Yağmurlarını aldım Kuraklığıma serpiştirdim Umutsuzluğunu aldım Derin maviliğime hapsettim Sevgi dolu yüreğini aldım Kalbimdeki boşluğa gömdüm Parçaları birleştirdim Bizi ve aşkı gördüm Alamadığım Sadece suskunluğun oldu Ama olsun önemi yok Gözlerin her şeyi anlatıyor bana Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 slm zeynep burayı daha yenı gordum. bu yuzden kusura bakmayasın.cok guzel tertemız pırıl pırıl bır yuregın var her zamanda cok neselı ve pozotofsın hep boyle kalman dılegımle ramazan gırmeden senınle ıcmeye baslamıstık ramazan bıtsın kaldıgımız yerden devam edelım tamam mı bak buda şiirin Bir kıvılcım düşer önce, Büyür yavaş yavaş, Bir bakarsın volkan olmuş,yanmışsın arkadaş... Dolduramaz boşluğunu ne ana, ne kardaş, Bu en güzel, bu en sıcak duygudur arkadaş... Ortak olmak her sevince, her derde kedere, Ve yürümek ömürboyu, Beraberce elele... Olmasın hiç, O ta içten gülen gözlerde yaş, bir gün yollarımız ayrılsa bile arkadaş... yılmaz güney ooo jön gelmiş hoşgelmiş yeni görnüşşün önemli değil geç olsunda güç olmasın bak artık geldiğine göre hep beklerim sayfama bi kere ziyaretle kurtulamazsın iyi dileklerin ve düşüncelerin için teşekkür ederim. ramazan bitsin içmeye devam şiirde ayrı bi güzel okurken başladım mırıldanmaya...eski ve güsel... bu arada yazarının yılmaz güney olduğunu bilmiyodum öğrenmiş oldum sayende Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Bir oyun gibi başlatıpParçalara böldüm bizi Birleştirmenin heyecanıyla Hüzünlerini aldım İçimdeki çocuğa teslim ettim Gecelerini aldım Gündüzlerimle birleştirdim Yağmurlarını aldım Kuraklığıma serpiştirdim Umutsuzluğunu aldım Derin maviliğime hapsettim Sevgi dolu yüreğini aldım Kalbimdeki boşluğa gömdüm Parçaları birleştirdim Bizi ve aşkı gördüm Alamadığım Sadece suskunluğun oldu Ama olsun önemi yok Gözlerin her şeyi anlatıyor bana ablacım ne güsel bi şiir böyle çok beğendim her koşulda ne yapsakta yapalım gözlerimiz bizi ele verir sussakta yalan söylesekte gözlerimiz herşeyi ortaya çıkarır Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Bugün bu forumda özlediğim herkese benden bir şiir Bu da Zeynepciğime; canım benimmmm gerçekten sevdim seni, gerçekten Sevdim Seni Ey İnsan Ben ölmem İşimi bilirim ben Ecel zangoçlarını bile Bir çırpıda atlatırım Sıfır denize yuvarlasanız Lime lime doğrasanız kafamı Bu odalardan bu kitaplardan Ayrılamam ayrılamam Dört elle yapışırım sokaklara Mavilere beyazlara abanırım Güzellikler beni yormaz İnan olsun yaşlanmam Hiçbir şeyden ürkmem Kim ne derse desin Ey insan seni sevdim Ben ölmem ben ölmem Salah Birsel Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 canım benim bende seni çok sevdim seninde dediğin gibi gerçekten sevdim ve ösledim yoksun forumda diye Sıfır denize yuvarlasanızLime lime doğrasanız kafamı Bu odalardan bu kitaplardan Ayrılamam ayrılamam Salah Birsel ne güsel bu sözler...insan okumak istedikten sonra bi yolunu bulur yine okur...yetarki istesin yeterki isteyelim... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Zeynepcimm..ballı fıstığım okulların açılması ve bu sene çok çalışmam gerekmesi dolayısıyla forumdan ve sizlerden ayrı kalacağım artık..pek uğrayabileceğimi sanmıyorum..çok özlücem gerçi bu senin için de geçerli..çok çalış tamam mı Sevgiyle kal .. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 fındık kurdum lilaccım gidiyosun demek bende gidiyorum hemde yarın bende seni çok özliycem arada uğra ama olur mu iyi bir dönem geçirmen dileğiyle çok çalışcam emin ol mutlu kal canım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 selam zeynep umarım bu yıl senin için su gibi geçer ve sen nasıl mutlu sona bir adım daha yaklaştığını anlamazsın gerçi okumak güzel şey hiç bitmesin istiyor insan ya dersler olmasa neyse kendine ii bak dikkatli ol sende karlı dağların serinliği sende mayıs rüzgarlarının ılıklığı var sen denizlerimde bir büyük dalgasın ben senin sonsuzluğunda bir kum tanesi sen bir tanyerisin renkli camlar gibi ben her sabah senin şafaklarında uyanıyorum seni kimseler bilmeyecek benden başka kimseler bilemeyecek seni sevdiğimi ona yanıyorum hiç bir şey beni kurtaramaz artık jüri karar verdi suçluyum işte ellerime kelepçe vurdular alıp götürüyorlar beni güneşe ve gökyüzüne son defa bakıyorum zaman bir ateş oluyor yüreğime düşen kendimi kadere ve sana bırakıyorum yüz yıl sana mahkumum ben Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Fıstıkım özliycem seni evim iki oda bir İstanbul üç cephesinden seni görür biri düşlere bakar ben hep düşlere çıkardım asılı ip merdivenlerden kanatlarım yoktu henüz çocuktum o merdivenlerde düştüm kırlangıçlar büyüttü beni köşe kapmaca oynadım misafir gittiğim her masalda ebesi olduğum oyunlarda kanatlarım çıktı uçmayı öğrendim çatılarda şarkı söylemek için evim iki oda bir İstanbul bir kapısı sana açılır bir kapısı sokağa benim sokaklarım hep çıkmazdı birgün öğrendim caddeleri caddelerde yürümeyi koşmayı da bilmez, kaçmak sanırdım güneş beni kovalarken anladım koşarak geceye varıldığını sabırsız bir saatte büyüyünce adımlarım gitmeleri öğrendim başka gecelerde konuşmak için evim iki oda bir İstanbul dar gelir bana içine ırmak geçmeyen ev Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Görünmeyeni görmenin azabı İçimizde durmadan ödediğimiz ne ruhumun ayışığı ne yırtıcı hayvanlarla güreşen yorgun bedenim ihtiyar atlar gibi kapandım içime yasını tutuyorum sonsuz bir kehanetin Görünmeyeni görmenin azabı Çılgınlıklar otu ağzımda Kırların yırtığına takılmış karaca Sıvası dökülmüş duvarlardaki Donmuş halı zamanı Çılgınlıklar otu ağzımda Değişik kalibreli intiharlar denedim Dipteki arayış boş kovan Başkalarının gecesi bitmedi daha. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 selam zeynep umarım bu yıl senin için su gibi geçer ve sen nasıl mutlu sona bir adım daha yaklaştığını anlamazsın gerçi okumak güzel şey hiç bitmesin istiyor insan ya dersler olmasa neyse kendine ii bak dikkatli ol sende karlı dağların serinliği sende mayıs rüzgarlarının ılıklığı var sen denizlerimde bir büyük dalgasın ben senin sonsuzluğunda bir kum tanesi sen bir tanyerisin renkli camlar gibi ben her sabah senin şafaklarında uyanıyorum seni kimseler bilmeyecek benden başka kimseler bilemeyecek seni sevdiğimi ona yanıyorum hiç bir şey beni kurtaramaz artık jüri karar verdi suçluyum işte ellerime kelepçe vurdular alıp götürüyorlar beni güneşe ve gökyüzüne son defa bakıyorum zaman bir ateş oluyor yüreğime düşen kendimi kadere ve sana bırakıyorum yüz yıl sana mahkumum ben teşekkür ederim egzo ii dileklerin için özlemişim forumu... şiirde 10 numara Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Fıstıkım özliycem seni evim iki oda bir İstanbul üç cephesinden seni görür biri düşlere bakar ben hep düşlere çıkardım asılı ip merdivenlerden kanatlarım yoktu henüz çocuktum o merdivenlerde düştüm kırlangıçlar büyüttü beni köşe kapmaca oynadım misafir gittiğim her masalda ebesi olduğum oyunlarda kanatlarım çıktı uçmayı öğrendim çatılarda şarkı söylemek için evim iki oda bir İstanbul bir kapısı sana açılır bir kapısı sokağa benim sokaklarım hep çıkmazdı birgün öğrendim caddeleri caddelerde yürümeyi koşmayı da bilmez, kaçmak sanırdım güneş beni kovalarken anladım koşarak geceye varıldığını sabırsız bir saatte büyüyünce adımlarım gitmeleri öğrendim başka gecelerde konuşmak için evim iki oda bir İstanbul dar gelir bana içine ırmak geçmeyen ev ablacım ben geldim seni çok özledim ama artık hep forumdayım İstanbulumu çok özledım ama Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Görünmeyeni görmenin azabı İçimizde durmadan ödediğimiz ne ruhumun ayışığı ne yırtıcı hayvanlarla güreşen yorgun bedenim ihtiyar atlar gibi kapandım içime yasını tutuyorum sonsuz bir kehanetin Görünmeyeni görmenin azabı Çılgınlıklar otu ağzımda Kırların yırtığına takılmış karaca Sıvası dökülmüş duvarlardaki Donmuş halı zamanı Çılgınlıklar otu ağzımda Değişik kalibreli intiharlar denedim Dipteki arayış boş kovan Başkalarının gecesi bitmedi daha. ben geldim çok özlemişim frozenim canım şiirinde çok güzel Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 hoşgeldin zeynepcim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Fıstığım başarılar diliyorum t a k e n d i s i Bu gece gülerken ağlar buldum kendimi Sılaya vuslat değildir aşk gurbetliğin ta kendisi Özlemek Gözlemek uzayan gölgelerde seni İzlemek Sızlamak her kanun sesiyle Durulmak Kurulmak yalnızlıklara dakik bir saat misali Burulmak Vurulmak her şarkıda yeniden gözlerine Yorulmak Darılmak kanatlarına ırayan göçmen kuşların Sarılmak Karılmak baharın kır çiçekleriyle Bu gece ağlarken güler buldum kendimi Mola yerleri değil hayat yolculuğun ta kendisi Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 çok teşekkür ederim sardunyam ablam bayramdan 3 hafta sonra sınavlar başlıyo ne çabuk.... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 kalvyen düzeldi mi leylam Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.