Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Bu sıcakta buz gibi limonlu bir parfe daha iyi gelir diye düşündüm tatlım Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Bu sıcakta buz gibi limonlu bir parfe daha iyi gelir diye düşündüm tatlım Bi anda mantı sandım bunu Zeynep umarım iyisindir görüşemiyoruz bayadır Benim için bu hafta çok önemli olacak Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Bu sıcakta buz gibi limonlu bir parfe daha iyi gelir diye düşündüm tatlım Limonlu parfe bayılırım saol ablam Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Bi anda mantı sandım bunu Zeynep umarım iyisindir görüşemiyoruz bayadır Benim için bu hafta çok önemli olacak İyiyim sercan sen nasılsın görüşemiyoruz bu aralar umarım istediğin gibi olur Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Sanada kızgınım... Önce dayak sonra pasta... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.