Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 16 yıl Dayanamadım acık kendime ayırdım Kokusu gelse bari burnuna da uğrasan hanımefendi
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 16 yıl hııımmmmmmmm...kokusu daha yenı geldi azcık geç geldi ama olsun saol ablam mcx tadı da enfes
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 16 yıl komşuda pişer bizede düşer kokusu burnumun direğini kırdı beaa hani bana abla...
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 16 yıl komşuda pişer bizede düşer kokusu burnumun direğini kırdı beaa hani bana abla... Kalmadı ki
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 16 yıl nutelladaşım ben sana bırakırım ama önce benim yemem lazım yuksam sen bana hiç bişey bırakmazsın :P
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 16 yıl Kalmadı ki sen ne zaman geldin de yedin kıs en iyisi ablamdan bir pasta daha istemek
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 16 yıl sen ne zaman geldin de yedin kıs en iyisi ablamdan bir pasta daha istemek Sen gelene kadar ohooo Baktım bayatlayacak yani sırf bayatlamasın diye
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 16 yıl Kalmadı ki aa sen burdamıydın normaldir kalmaması nutelladaşım ben sana bırakırım ama önce benim yemem lazım yuksam sen bana hiç bişey bırakmazsın :P doğru bir tespit nutelladaşım kendi payını al gerisini bana bırak
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 16 yıl aa sen burdamıydın normaldir kalmaması Pasta bu bekler mi sizi öyle saatlerce sona kalan dona kalırmış :P
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 16 yıl pastayı yediğine göre denizim bize birer köpüklü kahve yaparsın :D
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 16 yıl Pasta bu bekler mi sizi öyle saatlerce sona kalan dona kalırmış :P sen olduğun sürece son değil ilk gelen bizde olsak farketmiyo maşallah
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 16 yıl pastayı yediğine göre denizim bize birer köpüklü kahve yaparsın :D Canımm erbay sagolsun çok düşünceli >GÜzel kız(yani bendeniz ) yorulmasın diye beni düşünmüş bizim için yapıyor kahve
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 16 yıl Canımm erbay sagolsun çok düşünceli >GÜzel kız(yani bendeniz ) yorulmasın diye beni düşünmüş bizim için yapıyor kahve lütfen benim adıma konuşma sana kazanla kahve yapsam yine yetmez be Geldimmmmmmmmmmm..... YİYİN GARİ.. sağol abla bu sadece benim dimi
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 16 yıl 2 tane koca pasta kıs hepimize yeter o sadece senın mı nutelladaşım hani bana nerde nutella kardeşliği
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 16 yıl 2 tane koca pasta kıs hepimize yeter o sadece senın mı nutelladaşım hani bana nerde nutella kardeşliği canım demiştim ben sana yetmez diye
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 16 yıl tamam yeter bu kadar üstümden reyting yapıyorsun denizanası pardon denizkızı al hepsi senin olsun anca doyarsın...
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 16 yıl iyi geceler denizim kızım nutelladaşım pastayı bölüşelım bence
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 16 yıl Tabi senin kadar zayıf olsam bende durmadan pasta isterim amanın şu güzelliğe bak gözlerım döndü bu kez hepsi benım nutelladaşım gelmeden önce yiyip bitireyım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.