Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 çok ihmal etmişim ben defter ziyaretlerini güzeller güzeli kızım Çoklarından düşüyor da bunca Görmüyor gelip geçenler Eğilip alıyorum Solgun bir gül oluyor dokununca. Ya büyük şehirlerin birinde Geziniyor kalabalık duraklarda Ya yurdun uzak bir yerinde Kahve, otel köşesinde Nereye gitse bu akşam vakti Ellerini ceplerine sokuyor Sigaralar, kâğıtlar Arasından kayıyor usulca Eğilip alıyorum, kimse olmuyor Solgun bir gül oluyor dokununca. Ya da yalnız bir kızın Sildiği dudak boyasında Eşiğinde yine yorgun gecenin Başını yastıklara koyunca. Kimi de gün ortası yanıma sokuluyor En çok güz ayları ve yağmur yağınca Alçalır ya bir bulut, o hüzün bulutunda. Uzanıp alıyorum kimse olmuyor Solgun bir gül oluyor dokununca. Ellerde, dudaklarda, ıssız yazılarda Akşamlara gerili ağlara takılıyor Yaralı hayvanlar gibi soluyor Bunalıyor, kaçıp gitmek istiyor Yollar, ya da anılar boyunca. Alıp alıp geliyorum, uyumuyor bütün gece Kımıldıyor karanlıkta ne zaman dokunsam Solgun bir gül oluyor dokununca. B.NECATİGİL. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 zeynoomm ben geldim seninle oturup kahve icmeye ihtiyacım var bugün sanırım evde misin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 annem hoşgeldin şiiride çok beğendim deniz kızı canım 1 saat gecikmelide olsa evdeyim gel içelim kahvemizi Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 canım kahvem hazır mı? Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 harika bir kahve canım cok iyi geldi Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 canım ya çok beğendim çok saol kahvede afiyet bal şeker olsun Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 İYİKİ VARSIN ....... Kocaman bir karışıklığın içine düştüğümde, Doğrulardan da, yanlışlardan da vazgeçtiğimde... Durduğumda, bir yere gitmediğimde Ya da arkama dönüp bakmadığımda, son sürat uzaklaştığımda... Dört yanıma yüksek duvarlar örüp, Ayaklarıma kalın zincirler bağladığımda, Ya da duvarlarımı yıkıp boşluğa ağladığımda, Soracak sorum, aradığım cevap varken, Kımıldayacak gücüm olmadığında... Öylece kalakaldığımda yani. Öylece... Kalakaldığımda... Körfez'den esen rüzgâra yüzümü vermek, Marmara'yı uçurmak, billur yapıp savurmak ve Mutlaka serinlemek gibidir bir dostla konuşmak. Bu ne büyük bir nimettir... Hani bir "geç”inize bakar, yanınızda olmak için. Belki konuşmak, belki saatlerce susmak için. " Var"dır. Bilirsiniz. " iki eli kızıl kanda olsa" çıkıp gelecektir, eminsinizdir. Bunu bildiğinizden hayat üstünüze, üstünüze geldiğinde, Kirpi gibi dikenlerini çıkarmak, kaplumbağa gibi kabuğuna çekilmek, Ya da derin su balıkları gibi En derinlerde bir kaya dibine gizlenmek yerine; Dosta sığınır insan. O yüzden "iyi ki varsın" dendiğinde, Dudaklar değil, yürektir konuşan Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 zeynooo sen yine kahvaltı yapmamışsındır Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Tatlı cimcimem..bu çiçek senin için.. Komşumun kahvaltısında da gözüm kalmadı diil hani.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 İYİKİ VARSIN ....... Kocaman bir karışıklığın içine düştüğümde, Doğrulardan da, yanlışlardan da vazgeçtiğimde... Durduğumda, bir yere gitmediğimde Ya da arkama dönüp bakmadığımda, son sürat uzaklaştığımda... Dört yanıma yüksek duvarlar örüp, Ayaklarıma kalın zincirler bağladığımda, Ya da duvarlarımı yıkıp boşluğa ağladığımda, Soracak sorum, aradığım cevap varken, Kımıldayacak gücüm olmadığında... Öylece kalakaldığımda yani. Öylece... Kalakaldığımda... Körfez'den esen rüzgâra yüzümü vermek, Marmara'yı uçurmak, billur yapıp savurmak ve Mutlaka serinlemek gibidir bir dostla konuşmak. Bu ne büyük bir nimettir... Hani bir "geç”inize bakar, yanınızda olmak için. Belki konuşmak, belki saatlerce susmak için. " Var"dır. Bilirsiniz. " iki eli kızıl kanda olsa" çıkıp gelecektir, eminsinizdir. Bunu bildiğinizden hayat üstünüze, üstünüze geldiğinde, Kirpi gibi dikenlerini çıkarmak, kaplumbağa gibi kabuğuna çekilmek, Ya da derin su balıkları gibi En derinlerde bir kaya dibine gizlenmek yerine; Dosta sığınır insan. O yüzden "iyi ki varsın" dendiğinde, Dudaklar değil, yürektir konuşan çok dygulandım ben şimdi.... kardeşim,sırdaşım,dostum....sen de iyki varsın.... Bir Dost....... Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın... 'Nereden çıktın bu vakitte' dememeli, bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında; gözünün dilini bilmeli; dinlemeli sormadan, söylemeden anlamalı... Arka bahçede varlığını sezdirmeden, mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi köklenmeli hayatında; sen, her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. İhtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli, kovuklarına saklanabilmelisin. Kucaklamalı seni güvenli kolları, dalları bitkin başına omuz, yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı... En mahrem sırlarını verebilmeli, en derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz... Onca dalkavuk arasında bir tek o, sözünü eğip bükmeden söylemeli, yanlış anlaşılmayacağını bilmeli. Alkışlandığın da değil sadece, asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli. Övmeli alem içinde, baş başayken sövmeli ve sen öyle güvenmelisin ki ona, övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin. Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; günahlarının yegane şahidi... Seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sırdaş.. Gözbebekleri bulutlandığında, yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin. Ve sen ağladığında onun gözlerinden gelmeli yaş... Yıllarca aynı ip üstünde çalışmış, cesaretle ihanet arasında gidip gelen bir salıncağın sınavında birbiriyle kaynaşmış iki trapezci gibi güvenle kenetlenmeli elleri... 'Parkurun bütün zorluklarına rağmen dostluğumuzu koruyabildik, acıları birlikte göğüsleyebildik ya; yenildik sayılmayız' diyebilmeli... bu yazıyıda biraz önce okumuştum aklıma sen geldin....varlığını bilmek güsel kardeşcim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 zeynooo sen yine kahvaltı yapmamışsındır sana sadece şu cümleyi söylüyorum kuzum yaşasın yemek yemek Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Tatlı cimcimem..bu çiçek senin için.. Komşumun kahvaltısında da gözüm kalmadı diil hani.. ablacım ne güsel bi çiçek bu böyle çok teşekkür ederim kahvaltıyı gel paylaşalım ablacım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 deniz kızı kuzum bu gece kahveler ve fallar benden artık senden öğrendiklerimi ortaya çıkarmam gerek afiyet olsun canım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 canımm harika olmuş iciyorum şimdi ellerine saglık cok iyi geldi Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 afiyet olsun kuzum bunlar soğumuş hadi bakayım falına şimdi canım benim bu aralar senın canın sıkılmış ama çözümlencek....bir arkadaşın senı yanlış anlamış ondan doğan bir sıkıntı var içinde ama geçicek bu sıkıntı... parasal konudada bir ferahlama var...bi yerden para gelcek kıs hadi yine iyisin ev içinde çok ferah hanenizde bişey yok....aaaaa dur var...koacaman bi mutluluk var canım falın çok güsel mutluluk var huzur var parada çıktı sağlıkta iyi eeee daha ne olsun kuzum senden öğrendıklerımle bakabıldım sanırım dimi Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 afiyet olsun kuzum bunlar soğumuş hadi bakayım falına şimdi canım benim bu aralar senın canın sıkılmış ama çözümlencek....bir arkadaşın senı yanlış anlamış ondan doğan bir sıkıntı var içinde ama geçicek bu sıkıntı... parasal konudada bir ferahlama var...bi yerden para gelcek kıs hadi yine iyisin ev içinde çok ferah hanenizde bişey yok....aaaaa dur var...koacaman bi mutluluk var canım falın çok güsel mutluluk var huzur var parada çıktı sağlıkta iyi eeee daha ne olsun kuzum senden öğrendıklerımle bakabıldım sanırım dimi canım benim bakmışsın ya o bile yeterli fekat : fal derslerimizin saatini artırmamız gerekiyor gibi gibi geldi bana Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 bencede arttırmalıyız :lol: kuzum püf noktaları öğret hemen bana Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 ohooo nerden başlasam ki en iyisi ben hep sana bakiyim canım biz sana ögretmekten vazgecelim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 ama ben öğrenmek istiyorum Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Bu sahibini kaybetmiş istermisin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Bu sahibini kaybetmiş istermisin ayyyy çok tatlııı isterım tabi böyle şeker bişey istenmezmi ama benim kedimi annem yolladı Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 benn geldimm zeynooo yok mu oralarda yoksa... bak sana bir hediye ile geldim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 hediye.... çok teşekkür ederim canım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.