Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2008 85 tabi baska bi guzel 1985 Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 eros ramazotti - cuanto amor me das http://youtu.be/Ob-JCj-dxU0 Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 Biraz uzun düşünsem onlarca şarkı yazabilirim sanırım İlk aklıma gelenler; Depeche Mode - Little 15 Black - Wonderful Life George Michael - Careless Whisper Heart - Alone Lionel Richie - Hello Madonna - La is la bonita Phil Collins - Another day in paradise Roxette - It must have been love Scorpions - Wind of change ve Modern Talking tabii ki. Lisedeyken 'çay'larda çalınırdı hep bunlar Böyle de bir hazine var, Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 Biraz uzun düşünsem onlarca şarkı yazabilirim sanırım İlk aklıma gelenler; Depeche Mode - Little 15 Black - Wonderful Life George Michael - Careless Whisper Heart - Alone Lionel Richie - Hello Madonna - La is la bonita Phil Collins - Another day in paradise Roxette - It must have been love Scorpions - Wind of change ve Modern Talking tabii ki. Lisedeyken 'çay'larda çalınırdı hep bunlar Böyle de bir hazine var, Sayin Can Taylan' Turkish Media Forum un üyeleri tarafindan herkesin katilimiyla hani diyorum Beste 2008 hit´ini olustursak bir baslik altinda dünden bugüne istedigi müzikle, istedigi kadar parcayla katila bilse buradan da onlarca parcayi ilk yüzün icine sokabilsek nasil olur diye düsünüyorum... böye bir basligi acip yöneten olursa ne mutlu bize diyorum. Saygilar Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 Murray Head : One night in Bangkok Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 Depeche Mode: People Are People Alıntı
Φ bekir Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 -http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Actuel2&id=O1227015688471&date=18Kasim2008- Burada, bu konuyla ilgili bir başlık gördüm bugün. Başka bir sitede üyeliğim de var 60'70'80 ve 90'lar vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hayli zamandır ziyaret etmemiştim siteyi... Çirkin ve Güzel'i görünce yahu şu yarı aslan yarı insan yaratığı o zaman kim oynamıştı diye içimden geçirmeden edemedim. Meğerse Hellboy'muş...Hala aynı çirkinlikte... Arsen Lupen geldi bir de aklıma...Ben filmlere taktım kafayı galiba...Birde Cingöz Recai... Her ne ise; şu şarkıları bir bulalım bakalım neye benziyorlar... Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 Dire Straits in muhteşem parçası walk of life ı hatırlatmadan olmaz. trt de spor karşılaşmalarında komik görüntüleri verirken çok sık çalınırdı. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2009 Kenny Loggins: Mr Night Hem sözleri hem müziği ile kıpır kıpır bir parça idi buda. Alıntı
Φ ziyaa Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2011 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2011 Bayıldım, bayıldım... Çok teşekkürler... Daha bugün Migros'tan coca cola'nın yeniden çıkarmaya başladığı 1lt cam şisesinden aldım. İki nostalji bir araya geldi bugün. Keyifle içip, bu unutulmaz şarkıları dinliyorum. O yıllardaki müzikler bence süperdi. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.