Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 bir telefon açtın, olmadı, ikinci defa aramısın? tamam bu iş olmaz mı dersin yoksa devam daha beni yeteri kadar tanımadı ki, kendimi daha iyi anlatmam gerekir mi dersin? hadi bakalım Alıntı
Φ Xanthippe Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 erkek olsaydim sesimi duyuruncaya dek arar ve ne yapar eder gönlünü calardim... bir kadinin kalbimi fethetmek cok güzel bir sey olsa gerek.... ama korkarim ben cok capkin bir erkek olurdum Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 bazen inatçı aşık numarası işe yarar.ısrarcı sevgili pısırık aşıktan daha fazla cezbedici olabilir.ama sölim.kimi zaman çetin ceviz çıkar kızlar.olabilir yerine geçen hayırla gerçek hayırı iyi ayırt etmek lazım... Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 ben sevgilisi var mı yok mu öğrenmeye çalışırım ve bunun yüzünden resmen verem olurum.çoğu zaman öğrenemem.ve arayamam. benden hoşlanıyo mu hoşlanmıyo mu öğrenmeye çalışırım ve gene hiç anlayamam aramam. eğer aramışsam bunu yapmak için aylarca düşünmüşümdür.aradığımda olmamışsa zaten hiç bir zaman olmaz.(çünkü kadın hoşlanmışsa hiç zorluk çıkarmaz) unutma yoluna giderim. zaten 2. kez aramak içinde 6 ay daha mı düşünücem.onlar da o kadar zor olmasınlar. benim önüne gelene asılan biri olmadığımı herkes bilir zaten. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 olabilir yerine geçen hayırla gerçek hayırı iyi ayırt etmek lazım... toplumda kadını megaloman, erkeği kanser eden şey bu olabilir yerine geçen hayırlar.BUNU NASIL ANLİCAZ? Alıntı
Φ kimyon Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Bu konu aslında yaşadıklarımızla değişebilen bi durum. Yani eğer değer verdiğim ve kesin tavlamak istediğim kişiyse (aşk varsa yani)kendisi ararım sadece hoşlanma ya da takıntı durumuysa bu takıntımdan uzaklaşmanın yolunu bulurum. Alıntı
Φ kimyon Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 toplumda kadını megaloman, erkeği kanser eden şey bu olabilir yerine geçen hayırlar.BUNU NASIL ANLİCAZ? bunu anlamak zor çünkü bazen kadınlar fazla çelişki içerisinde oluyorlar bu durumda da kesin hayırla olabilir hayır sadece ortada bi kavram olarak kalıyor. eğer kadın çelişki içerisinde değilse kesin hayırı "HAYIR" şeklinde (büyük harflerle hayıra odaklanmış bi şekilde ) ve sizinde anlayacağınız haliyle söyler yani bi şekilde anlarsınız bunu. Kadın eğerki hayır dedikten sonra arkadaşça ya da benzer bi durumda geri dönüş yapıyorsa bu olabilir hayırdır. geri dönüş yapmıyorsa kesin hayır... Alıntı
Φ efran Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 toplumda kadını megaloman, erkeği kanser eden şey bu olabilir yerine geçen hayırlar.BUNU NASIL ANLİCAZ? bunu anlamak zor çünkü bazen kadınlar fazla çelişki içerisinde oluyorlar bu durumda da kesin hayırla olabilir hayır sadece ortada bi kavram olarak kalıyor. eğer kadın çelişki içerisinde değilse kesin hayırı "HAYIR" şeklinde (büyük harflerle hayıra odaklanmış bi şekilde ) ve sizinde anlayacağınız haliyle söyler yani bi şekilde anlarsınız bunu. Kadın eğerki hayır dedikten sonra arkadaşça ya da benzer bi durumda geri dönüş yapıyorsa bu olabilir hayırdır. geri dönüş yapmıyorsa kesin hayır... kesinlikle doğru yorum budur... Alıntı
Φ @enesis Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 bir telefon açtın, olmadı, ikinci defa aramısın? tamam bu iş olmaz mı dersin yoksa devam daha beni yeteri kadar tanımadı ki, kendimi daha iyi anlatmam gerekir mi dersin? hadi bakalım hemen pes etmek olmaz ısrarcı olmadan kendimi ona tanıtmaya çalışırdım şu an böyle bir durumdayım zaten Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 aramam sormam birdahaa.. aramammm..... Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 eğer kadın çelişki içerisinde değilse kesin hayırı "HAYIR" şeklinde (büyük harflerle hayıra odaklanmış bi şekilde ) ve sizinde anlayacağınız haliyle söyler yani bi şekilde anlarsınız bunu. Kadın eğerki hayır dedikten sonra arkadaşça ya da benzer bi durumda geri dönüş yapıyorsa bu olabilir hayırdır. geri dönüş yapmıyorsa kesin hayır... hiç bi kadın "HAYIR" şeklinde (büyük harflerle hayıra odaklanmış bi şekilde ) söylemez bunu. aman bir alternatif daha eksilmesin dursun bi kenarda lazım olur.hesabı küçük harflerle söyler.hayır dedikten sonra arkadaşça ya da benzer bi durumda geri dönüş yapıyorlar zaten .çünkü bir alternatif bir alternatif dursun bi kenarda. belki bir gün boş kalıırm beni eğlendirir,belki birini kıskandırırım,lazım olur..türk kadını sevemse bile net hayır demiyor. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 eğer kadın çelişki içerisinde değilse kesin hayırı "HAYIR" şeklinde (büyük harflerle hayıra odaklanmış bi şekilde ) ve sizinde anlayacağınız haliyle söyler yani bi şekilde anlarsınız bunu. Kadın eğerki hayır dedikten sonra arkadaşça ya da benzer bi durumda geri dönüş yapıyorsa bu olabilir hayırdır. geri dönüş yapmıyorsa kesin hayır... hiç bi kadın "HAYIR" şeklinde (büyük harflerle hayıra odaklanmış bi şekilde ) söylemez bunu. aman bir alternatif daha eksilmesin dursun bi kenarda lazım olur.hesabı küçük harflerle söyler.hayır dedikten sonra arkadaşça ya da benzer bi durumda geri dönüş yapıyorlar zaten .çünkü bir alternatif bir alternatif dursun bi kenarda. belki bir gün boş kalıırm beni eğlendirir,belki birini kıskandırırım,lazım olur..türk kadını sevemse bile net hayır demiyor.be3nce hayır her zaman hayrıdır.arkama bakmadan kaçarım Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 hiç bi kadın "HAYIR" şeklinde (büyük harflerle hayıra odaklanmış bi şekilde ) söylemez bunu. aman bir alternatif daha eksilmesin dursun bi kenarda lazım olur.hesabı küçük harflerle söyler.hayır dedikten sonra arkadaşça ya da benzer bi durumda geri dönüş yapıyorlar zaten .çünkü bir alternatif bir alternatif dursun bi kenarda. belki bir gün boş kalıırm beni eğlendirir,belki birini kıskandırırım,lazım olur..türk kadını sevemse bile net hayır demiyor.be3nce hayır her zaman hayrıdır.arkama bakmadan kaçarım vur kaç yapın en iyisi ennn temız çözüm Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 vur kaç yapın en iyisi ennn temız çözüm vur kaçı bana çok yapıyolar. kendini eğlendirecek bir palyaço mu arıyo, dalga mı geçiyo, yoksa hakkaten hoşlanıyo mu hiç anlayamam ve rezil olmaktan korktuğum için üzerine gitmem.kimbilir kaç tane kız kaçırmışımdır öyle. kadınla insna gibi konuşarak diyalog kurulmaz . Alıntı
Φ dumanlı Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 kesinlikle aramam..israr etmem.. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 ararım o kabul edene kadar sonrada bırakırım kendi haline Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.