Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Türkiye’nin kaldırdığı hilafeti geri getireceğiz!

13.08.2007

Hizbut Tahrir örgütünün temsilcisi İsmail Yusanto, Endonezya'daki bir gösteride bu sözleri sarf etti

130820070028427699163.jpg

Endonezya'da 80 bin kişi halifeliğin yeniden kurulması için gösteri yaptı. Cakarta’da bir stadyumda düzenlenen gösteride Hizbut Tahrir örgütünün temsilcisi İsmail Yusanto, “Türkiye’nin yıktığı halifeliği yeniden kurmak ve İslam alemini tek bayrak altında toplamak için buradayız” dedi.

Gönderi tarihi:

önce sellerle, salgın hastalıklarla, iç savaşla,yoksullukla açlıkla boğuşan ülkelerini adam etsinler.açlıktan yoksulluktan böbreklerini satan zavallı halklarına sahip çıksınlar.

hayırlı işler bol güneşler diliyorum.

Gönderi tarihi:

Yıllarca diktatörlük altında ezilip. Diktatörlükle mücadele eden, ve diktatörlüğün nasıl bir şey olduğunu en iyi bilenlerden olan Endonezyalılara bak. Başka bir diktatörlük için dilek tutuyorlar.

Gönderi tarihi:

hayal gücü sınır tanımıyor :D

Gönderi tarihi:

Endonezyanın nüfusu nedir?? 200 milyon.

Seksenbin kişi hilafeti istiyormuş.Geri kalan zümreyi ne yapacağız.

Bazen haberlerde öylesine yanlı ve tutucu olabiliyorki

el insaf dememek elde değil :D

Gönderi tarihi:
önce sellerle, salgın hastalıklarla, iç savaşla,yoksullukla açlıkla boğuşan ülkelerini adam etsinler.açlıktan yoksulluktan böbreklerini satan zavallı halklarına sahip çıksınlar.

hayırlı işler bol güneşler diliyorum.

endonezya'yı bilmemde biz önce kendimize bakalım.

bir yılda yaklaşık yediyüz insanını 'kutlama terörüne' kurban verebilmiş bir ülke...

ortalama haftaya bir 'töre cinayeti' düşen bir ülke...

hergün trafikde terör belasından daha çok can kaybı yaşanan bir ülke...

ayyaşların herhangi bir yerde, herhangi birisinin canına kast etmesi ya da hayatını karartması kararını aldıgı bir ülke...

suçlunun degil, suçsuzun düzenden korktugu bir ülke...

huzurun teslim edildigi ellerin huzursuzlukla daha haşır neşir oldugu bir ülke...

sırf yol vermedi diye adam öldürülen bir ülke...

ne kadar çok uyuşturucu yakalanırsa o kadar kullanımı artan bir ülke...

okul çocuklarına içkinin zararlarını anlatacagı mekan olarak gazino vari yeri seçen bir ülke....

tezatlar, traji komik arzeden yaşamımız o kadar çok ve sürekli ki yaz yaz bitmez...

kimse kusura kalmasın ama yani bu ülke çok iyi bir yerde degil.insan malzemesi açısından..

valla diger gelişmişlik olarak sunulan bir takım çerçevelerin ne kadar bizim oldugu tartışılır, biz yokuz sadece varmışız gibi yapıyoruz, onuda beceremiyoruz...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

bir yılda yaklaşık yediyüz insanını 'kutlama terörüne' kurban verebilmiş bir ülke...

ayyaşların herhangi bir yerde, herhangi birisinin canına kast etmesi ya da hayatını karartması kararını aldıgı bir ülke...

huzurun teslim edildigi ellerin huzursuzlukla daha haşır neşir oldugu bir ülke...

okul çocuklarına içkinin zararlarını anlatacagı mekan olarak gazino vari yeri seçen bir ülke....

tezatlar, traji komik arzeden yaşamımız o kadar çok ve sürekli ki yaz yaz bitmez...

kimse kusura kalmasın ama yani bu ülke çok iyi bir yerde degil.insan malzemesi açısından..

valla diger gelişmişlik olarak sunulan bir takım çerçevelerin ne kadar bizim oldugu tartışılır, biz yokuz sadece varmışız gibi yapıyoruz, onuda beceremiyoruz...

Arkadasim issallah Tanrim sana bu ülkede gönlüne göre bir yönetim nasip eder.!

:shuriken: yamyam frankfurt

Gönderi tarihi:
Endonezyanın nüfusu nedir?? 200 milyon.

Seksenbin kişi hilafeti istiyormuş.Geri kalan zümreyi ne yapacağız.

Bazen haberlerde öylesine yanlı ve tutucu olabiliyorki

el insaf dememek elde değil :D

Gerçekten el insaf dememek elde değil

Dün bu ülkenin en büyük sorunu şeriat tehlikesidir diye yazı yazan insanların. Artık başka ülkelerde şeriat tehlikesi olduğu yönündeki iddialara bile karşı çıkması. Eminim Ferrari bile virajları bu kadar kolay alamaz :)

Şimdi tabi insan şöyle bakar. Bir ülkenin başkentinde, Şeriat rejimi için mücadele eden bir terör örgütünün (Hizb-ul Tahrir) Bir stadyumda 80 bin kişinin katılımıyla konferans düzenleyip. Mevcut rejimi yıkıp yerine Hilafet rejimi kurmak için çağrılar yapıyor olması. Hilafeti kaldırdığı için Türkiye'yi ve Atatürk'ü protesto ediyor olması.

Ve bunu 80 bin kişi istiyormuş gibi açıklamak.

Bu bir kamuoyu araştırması yada anket değil. Sayıyı nufusa bölüp ölçelim. Bu bir şeriatçı terör örgütünün ülkenin başkentinde. Bir stadyum tamamen doldurup, Şeriat Rejimi çağrısı yapması. Bir ülkenin başkentinde bir terör örgütü, stadyumları doldurup Hilafet Rejimi çağrıları yapabiliyorsa. 80 bin kişi istiyormuş gibi bir mantık yürütmek, yayınların yanlılığı ve tutuculuğunu değil verilen tepkinin yanlılığını gösterir.

Eyaletlerinden birinde artık Resmen Şeriat yasalarının uygulandığı. Tsunami felaketinden sonra bölgeye tüm dünyadan gönderilen paralarla felaketzedelerin yaralarını sarmak yerine "Şeriat Polisi" kurup silahlandırılan bir ülkeden bahsediyoruz.

Endonezya 5 yıldır Afganistan ve Pakistan olma yolunda yürüyor.

Gönderi tarihi:

Ismail Yusantoya kadar uzanmaniza ne hacet var,hilafeti getirecegiz diyenler icimizde ve bizi yönetiyorlar,Gecenlerde Ergun Poyraz gözaltina alindi ve apartopar yargiya sevkedildi acaba merak edip arastirdikmi nedendir diye,cünkü Ergun Poyraz takiyyeci ve basbakan Recep Tayyip Erdogan ve sürekasinin bütün foyalarini oratya atan birseyler yazdi,birileri bunu hep heyalaci olarak adlandirdi halbuki Ergun Poyaraz belgeleri il yaziyordu.Demokrasi asigi ve Orhan Pamuk'un kurtaricisi Tayyip Erdogan nedense Ergun Poyraz icin kilini kipirdatmadi neden acaba dersiniz?Hayalci oldugundanmi yoksa gercekleri Türk halkina acik acik ve korkmadan yalakalik yapmadan yazdigi icinmi?Simdi size icimizdeki hilafet özlemcilerinden bir örnek veriyorum ve bakalimki Ismail Yusantomu yoksa bizdelilermi.

...*Bu esaslar isiginda düsünüldügünde Müslümamlarin birligi iktisadi ve ictimai hayatlarinin tanzimi seriat yönübden saglanmadigi devirlerde,Müslümanlarin bir halfeye ihtiyaclari vardir.

Dünyada birbucuk milyara varan müslümanlarin uydurma hudutlarla ayrilip beseri sistemlerin esaretinde yasayip devam etmeleri fikren cahiliyet devrini daha tamamlamadiklarini gösteriyor.

Müslümani oturdugu hicbir topraktaki idare tatmin edemedigine ve cogu yerde laik-kapitalist,sosyalist ve kavmiyetci sultalar hakimiyet tesis ettigine göre XX.asrin basindan itibaren halifeli cemiyet-ümmet halime gelmeleri Islam seriatinin ana esaslarindan biri ve en önde gelenidir.

Batil sistemleri yikmak,müslümanlarca yasamak ancak Islamin devlet yapisini teskil eden hlifeli seriat devletine adim atmakla olur.*

Alinti-Sadik Albayrak,Hilafet ve Halifesiz müslümanlar-s-131-132

Ayni Sadik Albayrak *Seyhülislam Nustafa Sabri *adli kitabinda ise Kurtulus savasi kahramanlarina ***** diyebilecek kadar haddini asabiliyordu.Kimdir Sadik Albayrak?Bunu ben biliyorum herkes biliyor ve iste Türkiyenin basina oturtulan AKP nin asil gercek yüzü onun catsi altinda toplanan iusimlerleortaya cikmaktadir.Ergun Poyraz bu nedenle yargiya sevkedildi,yani gercekleri yazdigi icin.

Tarikatlari secimlerde hic rol oyanamadi diye lanse etmeye calisanlar,AKP yi halkimiz begendigi icin secti diyenler gercekleri ya bile bile yada bilmeden inkar edenlerdir.

Sizinti dergisinin yazarlarindan Nihat Daglinin *Bu kavga kimin*adli kitabini okuyanlar Fetulah Gülen cemaatinin hedefinin ne oldugunu acik acik anlayacaklardir.Hedef Cumhuriyettir.AKP nin bütün cabasi budur,Ordu düsmanligi bundandir.Bunun aksini iddia edenler kimse kusura bakmasin halki kandiranlardir.yani dis güclerin yardimi ile Türkiyede bugün iktidari elimde tutanlardir.Cnakaya kavgasi bunun icin verilmektedir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

kendi kendine ne söylenip duruyorsun dostum.

varsa bir yorumun yazıver.

:)

kendi evinin kirini temizlemekden aciz olup başkasına ne diye laf söylersin ki.

not;

yaptıgın duaya amin diyorum.

hadi selametler.

Gönderi tarihi:
Gerçekten el insaf dememek elde değil

Dün bu ülkenin en büyük sorunu şeriat tehlikesidir diye yazı yazan insanların. Artık başka ülkelerde şeriat tehlikesi olduğu yönündeki iddialara bile karşı çıkması. Eminim Ferrari bile virajları bu kadar kolay alamaz :)

Şimdi tabi insan şöyle bakar. Bir ülkenin başkentinde, Şeriat rejimi için mücadele eden bir terör örgütünün (Hizb-ul Tahrir) Bir stadyumda 80 bin kişinin katılımıyla konferans düzenleyip. Mevcut rejimi yıkıp yerine Hilafet rejimi kurmak için çağrılar yapıyor olması. Hilafeti kaldırdığı için Türkiye'yi ve Atatürk'ü protesto ediyor olması.

Ve bunu 80 bin kişi istiyormuş gibi açıklamak.

Bu bir kamuoyu araştırması yada anket değil. Sayıyı nufusa bölüp ölçelim. Bu bir şeriatçı terör örgütünün ülkenin başkentinde. Bir stadyum tamamen doldurup, Şeriat Rejimi çağrısı yapması. Bir ülkenin başkentinde bir terör örgütü, stadyumları doldurup Hilafet Rejimi çağrıları yapabiliyorsa. 80 bin kişi istiyormuş gibi bir mantık yürütmek, yayınların yanlılığı ve tutuculuğunu değil verilen tepkinin yanlılığını gösterir.

Eyaletlerinden birinde artık Resmen Şeriat yasalarının uygulandığı. Tsunami felaketinden sonra bölgeye tüm dünyadan gönderilen paralarla felaketzedelerin yaralarını sarmak yerine "Şeriat Polisi" kurup silahlandırılan bir ülkeden bahsediyoruz.

Endonezya 5 yıldır Afganistan ve Pakistan olma yolunda yürüyor.

Hayatın gerçeklerinden uzak bir arkadaşsın.Hiz-bul tahrir denilen örgüt tüm dünyada sadece çok küçük bir kesim tarafından benimsenmekte.

Bu katılımı büyütün istediğiniz kadar yinede 200 milyonluk bir ülkede lafı edilecek şey değildir.Asıl mesele sizin benim arkamdan gelmenizdir.

Ben memnunum bu halinizden.Beni izlemeye devam ediniz.Birşeyler öğrenme adına faydası dokunacaktır..

Gönderi tarihi:
Hayatın gerçeklerinden uzak bir arkadaşsın.Hiz-bul tahrir denilen örgüt tüm dünyada sadece çok küçük bir kesim tarafından benimsenmekte.

Bu katılımı büyütün istediğiniz kadar yinede 200 milyonluk bir ülkede lafı edilecek şey değildir.Asıl mesele sizin benim arkamdan gelmenizdir.

Ben memnunum bu halinizden.Beni izlemeye devam ediniz.Birşeyler öğrenme adına faydası dokunacaktır..

Ankarada Hizbullah yada El- Kaide bir stadyumda "cumhuriyeti feshedip yerine hilafeti getirmek" resmi adıyla bir konsferans düzenleyip o stadyuma 80 bin kişiyi doldursa. Ya Türkiye'nin nufusu 70 milyon bu önemli değilmi der. Dünya gerçeklerine yakın adam.

Artı dünya gerçeklerine yakın arkadaş . Hizbul Tahrir'in el kaideden, müslüman kardeşlere, Hizbullah'tan Taliban'a kadar dünyadaki tüm şeriatçı örgütlerin ideolojilerini yaratan örgüt olduğundan bihabermi. Kafkasyadan uzak doğu asyaya Avustralya'dan, arabistana kadar büyük bir coğrafyada bu örgütün aktif olduğundan bi habermi ?

Bir ülkenin başkentinde Hizbul Tahrir'in bir konferans düzenleyip 80 bin kişiyi stadyuma doldurmasını. Ya orası 200 milyon kişilik ülke 80 bin kişiden ne olur şeklinde yorumlamak dünya gerçeklerine yakınlıkmı ?

Şeriat Polis örgütü kuran. Eyaletlerinden birisinin resmen şeriat yasalarıyla yönetildiği. Bir erkekle sokakta el ele yürüdüğü için 17 yaşında bir genç kızın binlerce kişinin katıldığı ve devlet televizyonunun kameralarının çekim yaptığı törenle meydanda kırbaçlandığı bir ülkede Hizbul Tahrir'in ülkenin başkentinde. Devletin tüm organlarının bilgisi ve izni dahilinde böyle bir konferans düzenlemesini, "80 bin kişi katılmış ne olacak" şeklinde yorumlamak ve ardından dünyanın gerçeklerinden bahsetmek.

Eminim Ferrari kıskanıyordur :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

...................................

..............

ALINTI(Efendi Türkler @ Aug 14 2007, 11:14 AM)

yamyam frankfurt

kendi kendine ne söylenip duruyorsun dostum.

varsa bir yorumun yazıver.

kendi evinin kirini temizlemekden aciz olup başkasına ne diye laf söylersin ki.

not;

yaptıgın duaya amin diyorum.

hadi selametler.

ya anlamadigim bu ülkeyi senin idolin olan bir parti yönetiyor , vede bu kadar sikayetci olabiliyorsun biz birseyler söyledikmi iyi yönetemiyorlar diye ozaman toz kondurmuyorsun ...

herseyin basi egitim diye bagiriyoruz onada destek vermiyorsun..

bende ozaman sana diledigin bir ortama kavusman icin bir temenni ettim .. yani yazina bir atifta bulunduk herhalde kendin yazip kendin okumak icin yazmiyorsundur.!

genede demek oluyorki ozaman taraftarlarina anladigim kadariyla artik Akp.de kesmiyor... :excl:

Gönderi tarihi:

arkadaşım seni izleyelimde. Bir şeylermi öğreniriz yoksa, Ferrari ile viraj alma kıyası yapıp şaşırırmıyız orasını bilemedim.

Sayın büyükanıt aslanlar gibi yerinde ve ülkenin geleceğini karanlık emellerine alet etmek isteyenlere

karşı dimdik ayakta.

Ondan sonra Büyükanıt'ın konuşması, darbecilik vs oluyor he :)

Arkadaşlar bir şeyi iyice anlamanızı isterim.

Bu ülkede cumhuriyet tehlikeye girmişse.Ne ABD ne AB

nede dünya olacakların önüne geçemez.Çünkü nice

savaşlar birileri gelip saltanat kursun diye yapılmadı.

Cumhurbaşkanı Sezer, 29 Ekim'de 'türban' hassasiyetini koruduğunu gösterdi, 2007'de cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Laikliğin sembolü olan makamın özelliği sürecek mi? Yoksa eşi türbanlı bir cumhurbaşkanı dönemine mi girilecek?

Cumhurbaşkanımızı Türkiye için büyük bir şans olarak görüyorum. Atatürk çizgisinden sapmaya izin vermiyor. Cumhurbaşkanımızın görüntüsünü, tavrını, üslubunu düşünün. Atatürkçü düşünce ulusu uyandıracak. Türk ulusu Atatürk'ün mirasının, Kemalizm karşıtı düşünce sahiplerinin eline geçmesine engel olamayacaksa, Cumhuriyet'i gelecekte daha zor günler bekliyor demektir.

TC için en büyük tehlike PKK ve İrticadır.Bunun lamı cimi yoktur.

Ondan sonra bunu söyleyenlere "darbeciler, demokrasi düşmanları, tehlikeciler " vs diye saldırma.

Bozan yaşın var ama izan nerede kalmış.Allahtan korkki allah sana bir sıfat versin. Sen aşırı sağcı veya

başka birşey olabilirsin.Ancak şu yukarıdaki söz sana hiç yakışıyormu?Bu oyuncaklıkla ilgili bir başlık açmıştık teşrif etmediniz. Nedenini bize açıklayabilirseniz ne mutlu olacağız kimbilir.Bütün pislikleri ve

soysuzlukları bir çırpıda sol cenaha yüklediniz. eksi kocaman BRAVO!!!!!!

Ondan sonra "geriliğimizin sebebi statükocu solculardır" de. Sanada Bravo. Ferrari çatır çatır çatlıyordur şimdi. Benim viraj alma yeteneğim az diye :)

Eksik bilgi DİPNOT Bunlarla aynı halayı çekenlerin hepsi bir bir hesap vercekler.Asıl o zaman ülke

şenlenecek.Ve Cumhuriyeti yıkmak istemenin o dayanılmaz hocaefendiliğini görecekler. Andolsun

görecekler..........Sistem sağ partiler yüzünden dejenere olmuştur. Halkın bu sağ partilerden göreceği

pek bişey yoktur. Vizyonsuz ve sığdırlar.****** ve ******.Kendi kişisel çıkarları uğruna koskaca

bir ulusun mensuplarını gözünü kırpmadan mahvedebilirler.Bunlar ABD den icazetli ****** güruhudur.

Ve günü birinde bunun hesabı sorulacak.emin olun sorulacak....

Breh breh breh :) Bu yazdığınla bu gün yazdıkların arasında kıyas yapma ihtiyacı bile duymuyorum açıkçası sevgili Marcus. :)

. Önce çok okuyacaksın. Sonra okuduklarını aklında tutacaksın. Sonra aklında tuttuklarını avama nakledeceksin. Sonra naklettiğin şeyleri hatırlayacaksın.

birde yazdıklarını hatırlamak diye bir şey var dimi.

2006 Ağustosunda. Türkiye'de en büyük tehlikenin şeriat olduğunu herkesten fazla iddia edip. 2007 ağustosunda bunu söyleyenlere "tehlikeciler, darbeciler, statükocular" vs diyen.

2006 Ağustosunda Cumhuriyeti yıkıp yerine şeriat rejimi getirmek isteyenlerden hesap sormak için antlar içen. 2007 Ağustos'unda kendisinin şeriat getirmek istedikleri için hesap soracağı kişilere "şeriatı getirmek istiyorlar" diyenlere demediğini bırakmayan.

2006 Ağustosu'nda Kemalizmin Ulusu uyandıracağını söyleyip. 2007 Ağustosunda Kemalizm için "tepeden inmeci, tek parti diktatörlüğü" diyen.

2006 Ağustosunda Ahmet Necdet Sezer'i "Atatürkçülükten sapmaya izin vermeyen kişi" olarak görüp. 2007 Ağustosunda Anayasadan Atatürk ilke ve inkilaplarının çıkarılmasını savunan.

Arkadaş. İstersen bana dünya gerçeklerinden veya seni izleyerek bir şeyler öğrenmekten bahsetme. Seni izleyince öğreneceğim tek şey. Ferrarinin virajları alma, keskin kavşakları atlatma konusundaki ününün sorgulanabilir olduğu :)

Not: yazdıklarım sevgili Marcus'un kişiliği ile ilgili değildir. Bu forumda yazdıkları ile sınırlıdır. Bizimle paylaştığı iletilerin arasındaki büyük çelişkiyle alakalıdır.

Gönderi tarihi:
ya anlamadigim bu ülkeyi senin idolin olan bir parti yönetiyor , vede bu kadar sikayetci olabiliyorsun biz birseyler söyledikmi iyi yönetemiyorlar diye ozaman toz kondurmuyorsun ...

herseyin basi egitim diye bagiriyoruz onada destek vermiyorsun..

bende ozaman sana diledigin bir ortama kavusman icin bir temenni ettim .. yani yazina bir atifta bulunduk herhalde kendin yazip kendin okumak icin yazmiyorsundur.!

genede demek oluyorki ozaman taraftarlarina anladigim kadariyla artik Akp.de kesmiyor... :excl:

sen ne beni tanımışsın ne de yazdıklarımı dogru dürüst degerlendirmişsin.

bu ülkede ak partiye muhalefet edecek olan kitle gene ona yakın olan kitledir.

digerlerinin ülke ve milletle pek bir alakaları yok.geç onu.

herşeyin başı egitim ama her egitim degil.

herşeyin başı egitim demek biraz çocukca, benim karnımdan konuşmaya ihtiyacım yok ve her egitim adlı ne idügü belirsiz ve belli şeyide kabul edemem...

ben düzene köklü bir şekilde alternatif olacak bir partinin ardından giderim anca, ama bu düzen basit olarak bizim sistem falan degil..

düzene zerresi ile baglı olan benim neznimde makbul degildir, insanda en azında potansiyel bir mevcut düzen karşıtlıgı olacak...

iş ufakdan başlar.....

Gönderi tarihi:

ÇOK GEÇ KALINMIŞ BİR AYAKLANMA....Hilafetin istiğna edilmesinin yaralarını hala saramadık...

Gönderi tarihi:

Ankarada Hizbullah yada El- Kaide bir stadyumda "cumhuriyeti feshedip yerine hilafeti getirmek" resmi adıyla bir konsferans düzenleyip o stadyuma 80 bin kişiyi doldursa. Ya Türkiye'nin nufusu 70 milyon bu önemli değilmi der. Dünya gerçeklerine yakın adam.

Artı dünya gerçeklerine yakın arkadaş . Hizbul Tahrir'in el kaideden, müslüman kardeşlere, Hizbullah'tan Taliban'a kadar dünyadaki tüm şeriatçı örgütlerin ideolojilerini yaratan örgüt olduğundan bihabermi. Kafkasyadan uzak doğu asyaya Avustralya'dan, arabistana kadar büyük bir coğrafyada bu örgütün aktif olduğundan bi habermi ?

Bir ülkenin başkentinde Hizbul Tahrir'in bir konferans düzenleyip 80 bin kişiyi stadyuma doldurmasını. Ya orası 200 milyon kişilik ülke 80 bin kişiden ne olur şeklinde yorumlamak dünya gerçeklerine yakınlıkmı ?

Şeriat Polis örgütü kuran. Eyaletlerinden birisinin resmen şeriat yasalarıyla yönetildiği. Bir erkekle sokakta el ele yürüdüğü için 17 yaşında bir genç kızın binlerce kişinin katıldığı ve devlet televizyonunun kameralarının çekim yaptığı törenle meydanda kırbaçlandığı bir ülkede Hizbul Tahrir'in ülkenin başkentinde. Devletin tüm organlarının bilgisi ve izni dahilinde böyle bir konferans düzenlemesini, "80 bin kişi katılmış ne olacak" şeklinde yorumlamak ve ardından dünyanın gerçeklerinden bahsetmek.

Eminim Ferrari kıskanıyordur :)

:D:D:D

arkadaşım seni izleyelimde. Bir şeylermi öğreniriz yoksa, Ferrari ile viraj alma kıyası yapıp şaşırırmıyız orasını bilemedim.

Ondan sonra Büyükanıt'ın konuşması, darbecilik vs oluyor he :)

Ondan sonra bunu söyleyenlere "darbeciler, demokrasi düşmanları, tehlikeciler " vs diye saldırma.

Ondan sonra "geriliğimizin sebebi statükocu solculardır" de. Sanada Bravo. Ferrari çatır çatır çatlıyordur şimdi. Benim viraj alma yeteneğim az diye :)

Breh breh breh :) Bu yazdığınla bu gün yazdıkların arasında kıyas yapma ihtiyacı bile duymuyorum açıkçası sevgili Marcus. :)

birde yazdıklarını hatırlamak diye bir şey var dimi.

2006 Ağustosunda. Türkiye'de en büyük tehlikenin şeriat olduğunu herkesten fazla iddia edip. 2007 ağustosunda bunu söyleyenlere "tehlikeciler, darbeciler, statükocular" vs diyen.

2006 Ağustosunda Cumhuriyeti yıkıp yerine şeriat rejimi getirmek isteyenlerden hesap sormak için antlar içen. 2007 Ağustos'unda kendisinin şeriat getirmek istedikleri için hesap soracağı kişilere "şeriatı getirmek istiyorlar" diyenlere demediğini bırakmayan.

2006 Ağustosu'nda Kemalizmin Ulusu uyandıracağını söyleyip. 2007 Ağustosunda Kemalizm için "tepeden inmeci, tek parti diktatörlüğü" diyen.

2006 Ağustosunda Ahmet Necdet Sezer'i "Atatürkçülükten sapmaya izin vermeyen kişi" olarak görüp. 2007 Ağustosunda Anayasadan Atatürk ilke ve inkilaplarının çıkarılmasını savunan.

Arkadaş. İstersen bana dünya gerçeklerinden veya seni izleyerek bir şeyler öğrenmekten bahsetme. Seni izleyince öğreneceğim tek şey. Ferrarinin virajları alma, keskin kavşakları atlatma konusundaki ününün sorgulanabilir olduğu :)

Not: yazdıklarım sevgili Marcus'un kişiliği ile ilgili değildir. Bu forumda yazdıkları ile sınırlıdır. Bizimle paylaştığı iletilerin arasındaki büyük çelişkiyle alakalıdır.

Çok güzel öğrenmeye başlamışsınız.Ama yinede geriden geliyorsunuz.Olsun farketmez açığı kapatırsınız.

Çok güzel yazmışım ve doğru yazmışım...Halada doğruları yazıyorum...Dedimya beni takip edin siz kazançlı çıkacaksınız.. :lol:

Gönderi tarihi:

Cumhuriyeti Atatürk ilke ve inkilaplarini iclerine sindiremeyenler ortami müsait gördüklerinde iclerindeki kini aciga vurmaktadirlar.Dün seriat tehlikesinden bahsedenler icin ortam o zaman farkliydi ama ortam simdi tam kendi istekleri dogrultusunda gelismis ve degismistir bu demektirki artik simdi seriat tehlikesinden bahsetmek davaya ihanet olacaktir.Bu tehlikeyi gözden uzaklastirmak icin seriatci kuruluslari ceteleri önmesiz göstere<ceksin onlar bir avuc diyeceksin,Hilafet istekleri artik acik acik dile getirilmektedir bu ilk bakista fikir özgürlügü olarak algilanabilir ama yanilgi buradadir,bu fikir özgürlügü degildir bu tamamen ihanetin baskaldirmasidir,evet ihanet diyorum cünkü bizi yöneten takim daha düne kadar Cumhuriyete küfreden Atatüerke Beton MUSTAFA DIYEN Laiklige saldiran ve Islam devleti isteyenlerdi,biz döndük diye halki kandirdilar ve yesil sermayenin destegi ile ABD nin koltuk altinda ülkenin temelini dinamitlemeye basladilar.Bugün ortam onlar ve onlarin isbirlikcileri icin müsaittir böyle oldugu icin yani kurt puslu havayi sever misali herbir köseden ayaklanmaya baslamislardir,bunlar göreceksiniz gün gelecek bu ülkede kan bile dökeceklerdir,Ne diyordu bunlarin büyük halife namzedi Erbakan;Kadayifin alti kizariyor veya kanlimi kansizmi olacak onu zaman gösterir diye.Birde bunlarin bir Kaplanlari vardi ki oda Türkiyeyi artik kafir ülkesi olarak görmekteydi ve halifeligini ilan etmisti Kölnde.

Ortam Türkiyeyi yikma ve parcalama icin yavas yavas olgunlasmaktadir,PKK lilarin meclise sokulmalari ve ABD nin Ilimli Islam devleti diye Türkiyeyi yeniden tanimis olmalari ilgi uynadiran konulardir.

Ben Türkiyenin Atatürkün Cumhuriyetin düsmanlarina bunlari cok görmüyorum onlarin görevleri Türkiyeyi yakip< Yikmaktir bunun icin yemin etmislerdir.Ama ben Atatürkcü gecinen Cumhuriyeti savunanlara su kadarini söylemek isterim:Ya göründügünüz gibi olun yada oldugunuz gibi görünün.

saygilarla

Gönderi tarihi:
Cumhuriyeti Atatürk ilke ve inkilaplarini iclerine sindiremeyenler ortami müsait gördüklerinde iclerindeki kini aciga vurmaktadirlar.Dün seriat tehlikesinden bahsedenler icin ortam o zaman farkliydi ama ortam simdi tam kendi istekleri dogrultusunda gelismis ve degismistir bu demektirki artik simdi seriat tehlikesinden bahsetmek davaya ihanet olacaktir.Bu tehlikeyi gözden uzaklastirmak icin seriatci kuruluslari ceteleri önmesiz göstere<ceksin onlar bir avuc diyeceksin,Hilafet istekleri artik acik acik dile getirilmektedir bu ilk bakista fikir özgürlügü olarak algilanabilir ama yanilgi buradadir,bu fikir özgürlügü degildir bu tamamen ihanetin baskaldirmasidir,evet ihanet diyorum cünkü bizi yöneten takim daha düne kadar Cumhuriyete küfreden Atatüerke Beton MUSTAFA DIYEN Laiklige saldiran ve Islam devleti isteyenlerdi,biz döndük diye halki kandirdilar ve yesil sermayenin destegi ile ABD nin koltuk altinda ülkenin temelini dinamitlemeye basladilar.Bugün ortam onlar ve onlarin isbirlikcileri icin müsaittir böyle oldugu icin yani kurt puslu havayi sever misali herbir köseden ayaklanmaya baslamislardir,bunlar göreceksiniz gün gelecek bu ülkede kan bile dökeceklerdir,Ne diyordu bunlarin büyük halife namzedi Erbakan;Kadayifin alti kizariyor veya kanlimi kansizmi olacak onu zaman gösterir diye.Birde bunlarin bir Kaplanlari vardi ki oda Türkiyeyi artik kafir ülkesi olarak görmekteydi ve halifeligini ilan etmisti Kölnde.

Ortam Türkiyeyi yikma ve parcalama icin yavas yavas olgunlasmaktadir,PKK lilarin meclise sokulmalari ve ABD nin Ilimli Islam devleti diye Türkiyeyi yeniden tanimis olmalari ilgi uynadiran konulardir.

Ben Türkiyenin Atatürkün Cumhuriyetin düsmanlarina bunlari cok görmüyorum onlarin görevleri Türkiyeyi yakip< Yikmaktir bunun icin yemin etmislerdir.Ama ben Atatürkcü gecinen Cumhuriyeti savunanlara su kadarini söylemek isterim:Ya göründügünüz gibi olun yada oldugunuz gibi görünün.

saygilarla

80 yıldır bu masalları dinledik elimize ne geçti.Basma kalıp oligarşik laflar.Bunlar tabiki iltifat görmez sayın politika.

Birkere Atatürk maskesini hepiniz çıkarın...Biz ne geçenleri gördük ki vah vah dedik.

İşbirlikçi falan gibi laflar bir ksımın kudretini kaybetme korkusudur...

Halk dediğin demokrasiye inanır.Ona inanır ve onun nimetlerine saygı duyar.

Eğer yukarıda saydıklarımdan değilseniz.Diğerleri gibi sizin kendinizi geliştirmenize gerek yok.

Statik kalabilirsiniz.

Gönderi tarihi:
Çok güzel öğrenmeye başlamışsınız.Ama yinede geriden geliyorsunuz.Olsun farketmez açığı kapatırsınız.

Çok güzel yazmışım ve doğru yazmışım...Halada doğruları yazıyorum...Dedimya beni takip edin siz kazançlı çıkacaksınız.. :lol:

Doğru tutarlılık gösteren şeylerdir :)

Türkiyenin en büyük tehlikesinin şeriat olduğunu herkesten fazla iddia edip. bu "şeriatçılar" dan hesap sormak için anltlar içip. Rüzgar değişince, rüzgargülü misali yönü değişen şeyler doğru değildir.

Bu Doğu Perinçek tarzıdır. Ama Allah için perinçek bile periyodları uzun tutuyor. Bu kadar kısa sürede kendi söylediği şeyleri söyleyenlere saldırmıyor :) Yani en azından Perinçek bir rüzgar gülü olarak günlük meltemlerle değil, fırtınalarla yönünü değiştiriyor.

Dediğim gibi bu forumda ona buna sıfatlar yüklemeden önce. Kendinden başla.

Komik gerçekten. Kendi söylediği şeyleri söyleyenlere saldıran bir insan zor bulunur.

80 yıldır bu masalları dinledik elimize ne geçti.Basma kalıp oligarşik laflar.

Hangi laflar mesela, yukarıda alıntıladığım senin yazdın laflar gibi laflar mı :)

Hala ısrar. Sen önce kendi yazdıklarını eleştir. Sonra millete ders ver. Tamam dün yazdığını, rüzgar değişince reddebilirsin. Ama başkalarına sıfatlar yüklemeden önce kendinden başlayacaksın.

buna çelişki bile denmez.

Dün söylediklerinin aynısını, hatta daha hafifini söyleyenlere saldırmak çelişkiyi aşar :)

"Cumhurbaşkanı Sezer, 29 Ekim'de 'türban' hassasiyetini koruduğunu gösterdi, 2007'de cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Laikliğin sembolü olan makamın özelliği sürecek mi? Yoksa eşi türbanlı bir cumhurbaşkanı dönemine mi girilecek?

Cumhurbaşkanımızı Türkiye için büyük bir şans olarak görüyorum. Atatürk çizgisinden sapmaya izin vermiyor. Cumhurbaşkanımızın görüntüsünü, tavrını, üslubunu düşünün. Atatürkçü düşünce ulusu uyandıracak. Türk ulusu Atatürk'ün mirasının, Kemalizm karşıtı düşünce sahiplerinin eline geçmesine engel olamayacaksa, Cumhuriyet'i gelecekte daha zor günler bekliyor demektir."

bunu diyen adam. Eşi türbanlı bir cumhurbaşkanına karşı çıkanlara saldırmadan önce. Kendisinden başlayacak. Kendi yazdıklarını eleştirecek. Ondan sonra sağa sola sıfatlar yükleyecek.

Bu batan bir zihniyetse, o zaman kendinden başla. Benim zihniyetim batmıştır de.

Bu statükoculuk darbecilikse önce kendinden başla. Benim yazdıklarım darbeciliktir de.

ALINTI(Asfalt @ Aug 27 2006, 12:08 AM)

Eksik bilgi DİPNOT Bunlarla aynı halayı çekenlerin hepsi bir bir hesap vercekler.Asıl o zaman ülke

şenlenecek.Ve Cumhuriyeti yıkmak istemenin o dayanılmaz hocaefendiliğini görecekler. Andolsun

görecekler..........Sistem sağ partiler yüzünden dejenere olmuştur. Halkın bu sağ partilerden göreceği

pek bişey yoktur. Vizyonsuz ve sığdırlar.****** ve ******.Kendi kişisel çıkarları uğruna koskaca

bir ulusun mensuplarını gözünü kırpmadan mahvedebilirler.Bunlar ABD den icazetli ****** güruhudur.

Ve günü birinde bunun hesabı sorulacak.emin olun sorulacak....

Bunu yazan adam, şimdi birilerini "gerilim siyaseti" yürütmekle suçluyorsa önce kendinden başlayacak. Sonra başkalarına sıfatlar yükleyecek.

Buna çelişki falanda denmez. Bu çelişkiyi aşar :)

ALINTI(Asfalt @ Aug 17 2006, 12:18 AM)

Bunu diyen adam. Bunu söyleyenlere tehlikeciler bilmemneler diyorsa. Önce kendinden başlayacak. Ondan sonra başkalarına sıfatlar yükleyecek.

Tek kelimeyle komik :)

Kötü olan şu, ki defalarca yazdım. Elime yapışmaz yine yazayım. Gerçi anladığınada eminim ya :)

"Cumhurbaşkanı Sezer, 29 Ekim'de 'türban' hassasiyetini koruduğunu gösterdi, 2007'de cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Laikliğin sembolü olan makamın özelliği sürecek mi? Yoksa eşi türbanlı bir cumhurbaşkanı dönemine mi girilecek?

Cumhurbaşkanımızı Türkiye için büyük bir şans olarak görüyorum. Atatürk çizgisinden sapmaya izin vermiyor. Cumhurbaşkanımızın görüntüsünü, tavrını, üslubunu düşünün. Atatürkçü düşünce ulusu uyandıracak. Türk ulusu Atatürk'ün mirasının, Kemalizm karşıtı düşünce sahiplerinin eline geçmesine engel olamayacaksa, Cumhuriyet'i gelecekte daha zor günler bekliyor demektir."

Şimdi hem bunu yazıp. Hemde, "eşi türbanlı cumhurbaşkanı istemeyenler" e. Darbeciler, statükocular, demokrasi düşmanları demek.

Bu demokrasi düşmanlığıysa, bu darbecilikse. O zaman önce kendi yazdığından başlayacaksın. Sonra başkalarına bu noktada sıfat takabilirsin.

Hem

Diyeceksin. Sonra bunu söyleyenlere saldıracaksın.

Kötü yanımı ne ?

Gönderi tarihi:

O zamanlar bu kişilerin daha statik ve gelişmez olduklarını düşünüyordum.Gelişen zaman içinde aslında statik olanların ve statükocu olanların kimler olduğunu daha iyi anlama ve kavrama zamanı buldum.Kendilerini derin bir uykuya yatıranlar için söylenecek pek bir söz yok aslında.Bir sürü arkadaşamın destekleride bana bu bakış açısını benimsetiyor.Bu saatten sonra bu şahısların hiç birine kişiselleştirecek bir yanıt vermiyeceğim.

Yazacaklar düşüncelerini ve savunacaklar.Başka türlü bu forumda yazama imkanımız yok.

Gönderi tarihi:

Yine insanlara sıfatlar takma uslubu.

tabiki kişiye sorarız. geçen yaz "TC için en büyük tehlike PKK ve İrticadır.Bunun lamı cimi yoktur." derken ne görüyordun. Neyin üstüne bunu söylüyordun. Ve şimdi ne değişti diye ?

Yada geçen yaz "Eşi türbanlı olan birinin cumhurbaşkanı olması halinde Cumhuriyetin tehlikeye gireceğini " söylerken ne görüyordun?

"Laikliğin sembolü olan makamın özelliği sürecek mi? Yoksa eşi türbanlı bir cumhurbaşkanı dönemine mi girilecek?"

Yani, eşi türbanlı bir cumhurbaşkanı olması halinde "Laikliğin sembolu" olan makamın özelliğini yitireceğini söylerken ne görüyordun.

Dediğim gibi bunları söyleyen insanlara "demokrasi düşmanı, statik, statukocu "vs gibi ithamlarda bulunmak yerine. Önce kendi özeleştirini yap. Yoksa bunları sen söyleyince değilde başkası söyleyincemi darbecilik bilmemne oluyor.

Kendi yazdıklarının eleştirisini yap önce. Ama bunu başkalarına sıfatlar yükleyerek yapmaya çalışma. Bunu böyle açıklamayada çalışma.

Bunları söylemek, "darbecilik, statiklik, statükoculuk, demokrasi düşmanlığı " ise. O halde bu sıfatlarla ithamda bulunmaya kendinden başla. Sonra başkalarına yüklersin.

Zira hala, başkalarına ithamlarda bulunarak yapıyorsun bunu.

sen birisine "Türkiyede şeriat tehlikesi vardır " dedi diye. Darbeci, statikocu, demokrasi düşmanı gibi ithamlarda bulunursan. Ben tabi senin önüne

TC için en büyük tehlike PKK ve İrticadır.Bunun lamı cimi yoktur

Bunu koyarım. Bundan daha doğal bir şey varmı.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.