Φ İSİS Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 NATALIA,egzorsist ikinizede teşekkür ederim yeniyim bişey bilmiyorum incelemedeyim itiraf edeyim şimdisen hoşuma gitti Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Güseldir.. Kendi sitemis die övmüş olmayalım ama on parmagında 11 marifet Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Hoşgeldiniz Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Hoşgeldiniz sevgili İSİS, Halınız hazır, limuzin de siz kapıdan çıkar çıkmaz orada olur. İsis güzel bir tercih olmuş bence, çok anlamlı... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Hoşgeldiniz sevgili İSİS,Halınız hazır, limuzin de siz kapıdan çıkar çıkmaz orada olur. İsis güzel bir tercih olmuş bence, çok anlamlı... hoşgeldinn.. Bu arada ne çok kırmızı halın ve limuzinin varmış senin Taylan Abi çok zenginsin heralde Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Hoşgeldin sevgili İSİS... Ne güzel bir nic bu böyle.. Sanıyorum Eski Mısır' tarihinin başından sonuna kadar, İsis, Mısır'ın en büyük tanrıçası olmuştur. Yararlı bir tanrıçadır ve sevgisi tüm yaşayan canlıları kapsayan bir annedir. Ona tapınma Mısır'ın sınırlarının çok ötesinde İngiltere'ye bile yayılmıştır. Klasik yazarların eserleri, O'nu Persephone, Tethys, Athene, Osiris'i ise Hades, Dionysos ve diğer yabancı tanrılar ile eşleştirmiştir. Harika... Mısır hep ilgimi çekmiştir... Neyse umarım güzel paylaşımlara yelke olursunuz... Kleopatra İsis'e adaklarını sunarken. Alıntı
Φ biko Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 pek katılmış gibi durmuyorsunuz.. kafayı uzatıp gitmişsniz.. neyse hoşgeldiniz.. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Bu arada ne çok kırmızı halın ve limuzinin varmış senin Taylan Abi çok zenginsin heralde Gönül zenginliği olsa gerek. Ceplerimin boş olmasından anlıyorum bunu da Alıntı
Φ İSİS Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Hoşgeldin sevgili İSİS...Ne güzel bir nic bu böyle.. Sanıyorum Eski Mısır' tarihinin başından sonuna kadar, İsis, Mısır'ın en büyük tanrıçası olmuştur. Yararlı bir tanrıçadır ve sevgisi tüm yaşayan canlıları kapsayan bir annedir. Ona tapınma Mısır'ın sınırlarının çok ötesinde İngiltere'ye bile yayılmıştır. Klasik yazarların eserleri, O'nu Persephone, Tethys, Athene, Osiris'i ise Hades, Dionysos ve diğer yabancı tanrılar ile eşleştirmiştir. Harika... Mısır hep ilgimi çekmiştir... Neyse umarım güzel paylaşımlara yelke olursunuz... Kleopatra İsis'e adaklarını sunarken. hoşbulduk evet beni tanımlıyan bir nic inanıyorumki çok güzel paylaşımlara ortak olucaz sevgiler Alıntı
Φ İSİS Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 pek katılmış gibi durmuyorsunuz.. kafayı uzatıp gitmişsniz.. neyse hoşgeldiniz.. dur biraz daha yeniyim ısınma hareketlerinde başladım balıklama atlamakda olmaz hoşbulduuk Alıntı
Φ İSİS Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Hoşgeldiniz sevgili İSİS,Halınız hazır, limuzin de siz kapıdan çıkar çıkmaz orada olur. İsis güzel bir tercih olmuş bence, çok anlamlı... teşekkür ederim çok incesin ama rengarenk çiçekli bir yol ve beyaz bir atın çektigi atarabasını tercih ederim sevgiler Taylan Abiii Alıntı
Φ İSİS Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Hoşgeldiniz hoşbulduk Alıntı
Φ SN_SVLY Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 merhabalar Merhabalar... Hoşgeldiniz.. Yeteneklerin arasında olan bir büyü yaparmısın bana yok diyorsan falıma bak.? Alıntı
Φ İSİS Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Merhabalar... Hoşgeldiniz.. Yeteneklerin arasında olan bir büyü yaparmısın bana yok diyorsan falıma bak.? teşekkür ederim hoşbulduk yok öyle bir yetenegim diyorum ama çok ilginçtirki yeni tanıştıgım insanlar beni görünce kahve içip kapatma ihtiyacı duyuyorlar bilmiyorum desemde ısrar ediyorlar acaba varda öyle bir yetenegim farkındamı degilim fala inanmam ama bu gibi isteklerden bıktım bir falcıya gittim bana niye geldin sen her şeyi biliyorsun dedi inanmayan ben tüylerim ürperdi sonra düşündüm bu falcı kadın bir kafede yüzlerce kişiye fal bekıyor ve bende 11 kişiydim yorgunlıktan konuşamaz haldeydi başından atmak için salladı sonra tanıdık bir kaç kişiyede aynı laflarıda söyledigini duyunca dogru tahmin dedim ama ilerde öyle bir yetenegin farkına varırsam ilk falına bakıcam kişi sizsiniz Alıntı
Φ SN_SVLY Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 teşekkür ederim hoşbulduk yok öyle bir yetenegim diyorum ama çok ilginçtirki yeni tanıştıgım insanlar beni görünce kahve içip kapatma ihtiyacı duyuyorlar bilmiyorum desemde ısrar ediyorlar acaba varda öyle bir yetenegim farkındamı degilim fala inanmam ama bu gibi isteklerden bıktım bir falcıya gittim bana niye geldin sen her şeyi biliyorsun dedi inanmayan ben tüylerim ürperdi sonra düşündüm bu falcı kadın bir kafede yüzlerce kişiye fal bekıyor ve bende 11 kişiydim yorgunlıktan konuşamaz haldeydi başından atmak için salladı sonra tanıdık bir kaç kişiyede aynı laflarıda söyledigini duyunca dogru tahmin dedim ama ilerde öyle bir yetenegin farkına varırsam ilk falına bakıcam kişi sizsiniz Nezaketinize bende teş.ederim. Çok iyisiniz bana öncelik tanıdığınız için.. fala tek başına bakmak uğursuzluktur benide yanına almanıza çok sevindim. Senin bu kıyağına karşı bende torosların vahşi yollarından beraber tırmanıp yol boyundaki ağaçlardan pembe erik toplayacağım size... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 hoş geldiniz.. ne iyi ettinizde geldinizz..hani çikolatam Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 İSİS hoşgeldin .. nick nerden aklına geldi? Alıntı
Φ İSİS Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 hoş geldiniz.. ne iyi ettinizde geldinizz..hani çikolatam hoş bulduuk çok teşekkür ederim : Alıntı
Φ İSİS Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 İSİS hoşgeldin .. nick nerden aklına geldi? teşekkürler külkedisi : bütün dişi ilahların en popüleri ve sanat tanrıcası olmasından dolayı. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 hoşgeldin isis ne tanrısı ? Alıntı
Φ İSİS Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 hoşgeldin isis ne tanrısı ? slm aysum mısır'ın en büyük tanrıcası,simgesi sirius yıldızı ve sanat tanrıcasıdır Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.