Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Arkadaşlar bugün Tv izledinizmi bilmiyorum ama flaş bir haber geçti.. Pakistan depreminin üzerinden iki ay geçmesine rağmen bugün bir kadın sağ olarak kurtarıldı.. İki ay göçük altında yaşamış.. Sadece yağmur suyu içerek ve ellerinin ulaşabileceği kadar bir alandan toprak, tahta parçası ..vs..vs yiyerek yaşamış... Bu habrden sonra Allaha, kadere ve ecel vaktine olan inancım bir kat daha arttı... Siz ne düşünüyorsunuz...?? Saygılar... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 tüylerim diken diken oldu.... nasil bu kadar dayanabilmis???? ben izlemedim haberleri.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 insan vücudunun günlük yaşamda kullanmadığı ama bazen ölüm tehlikesi anlarında organizmanın hayata geçirdiği bazı uygulamalar vardır. mesela doktorların ölüm raporu yazdığı ama morgda dirilenler gibi. bu özellikleri geliştiren canlıalr vardır. ayılar, sürüngenler, penguenler, foklar. mesela ayıalr kış uykusuna yatınca, kalp atışlarını ve hayati fonksiyonlarını yalnıca beynin çalışacağı kadarına düzenler böyle aç ve susuz aylarca uyuyabilir. foklarda kalp atışlarını insanın normal şartlarda öleceği seviyeye kadar düşürerek oksijen tüketiminde tsarruf sağlar ve suyun altında uzun süre kalır. işte bazen insan vücudunun bu dehası ortaya çıkıverir. nasıl ki kalp atışalrı yavaşlayınca vücut bizi uykuya geçirerek otomatikman (bayılmak) düşük kalp atışalrıyla yaşıyabileceğimiz şekilde ayarlar organizmayı. işte bunun gibi organizmanın beslendiği kaynaklar yetersiz olunca bazen vücut şaşırtıcı faaliyetlerde bulunur ve kendini öyle bir ayarlarki, modern cihazlar bile onun yaşadığını farkedemez. kıt kaynaklarda organizmanın kendine verdiği çalışma prensibi, normalin çok ama çok üstünde sağ kalmamızı sağlıyabiliyor. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Kış uykusuna yatan hayvanların organizmaları , kış uykusuna yatmayan canlıların organizmalarından çok daha farklı tasarlanmıştır.. yani uzun süre yemeden içmeden yaşamaya programlanmıştır. ama insan ve diğe bir çok canlı öyle değildir.. Örneğin bir insanın yemeden içmeden yaşayabileceği azami sınır bellidir (ortalama olarak).. Pakistandaki bu olay çok daha farklıdır.. Çünkü 2 ay az bir süre değildir.. Tıbbın verdiği yemeden içmeden yaşanabilecek azami zamanı çoktan aşmıştır.. Bu kadar sürede neredeyse ayılar bile kış uykusundan kalkar be..))) Ben inanıyorum abi....! Saygılar.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 kral 150 gün ölüm orucunda kalanlar var Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Ölüm orucunda kalanlar arada su içerler.. Birde ölememk için bir kaç lokma atırştırırlar.. Gerçekten bu böyledir, hiç duymadınmı...?? Onlar sadece yetersiz gıdadan dolayı organizmanın çökmesi ve ardından gelecek ölüm orucundadırlar.. Örneğin su içmeden azami 17 gün yaşanılabileceği rapor edilmiştir.. Saygılar.. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 ölüm orucundakiler şekerli su içerler! açlık hisleri hep olur fakat vücüda gerek kabonhidrat alınıR! Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Miğdelerini fonksiyonunu kaybetmemesi için arada atıştırdıkları olur.. Olurya istedikleri şey oluverirse.. Ölmüş bir mide, karaciğer, böbrek..vs...vs ile hayata devam edemezlerki.. Saygılar.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 arkadaşlar orda o insanın ölmesi için bir sürü neden var susuzluk,açlık,nefes alamama,vs..gibi ama kurban olduğum ALLAH'ım onun ecelini orda yazmamış bu bir ibret konusudur halimize şükredelim hamd edelim... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Hayatta ve evrende insanin beyin kapasitesinin algilamakta ve anlamakta zorlandigi bir cok sey varken insanlar Tanrinin yoklugunu beyinlerinin 10% unun kullanarak ispat edebileceklerini düsünüyorlar ya... böle olaylar ve tipta gerceklesen bir sürü olay bilmle aciklanamio, ve bilim dedigimiz zaten insan beyninin yettigi kadar bilimidir, ve insanoglununda beyin gücü sinirli oldugu icin bilimde sinirlidir... yani bizi asan oyca sey yasanio su dünyada, ister akademisyen ister alayli olun bunlari görmemezlikten gelmek ( ve inancli, inancsiz hic farke etmez, ben israrla ve inatla bilim dienlere diorum) bi gözü kapali gezmek gibi bisey herhalde.... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 hımm biz insan vücudunun çalışam prensibinin neticesidir diyoruz arkadaşlar sanki bundan bağımsız bir şeymiş gibi cevap olarak " yok alalhın işidir" diyorlar. sanki vucudu başkası yarattı, ve bu yetenekleri vücuda başkası verdi. bazen gerçekten ilginçleşiyorsunuz. insan vücudunda alternatif enerji denen bir birim vardır. genelde onu adrenalin harekete geçirsede, bünye ölüm sinyalleri alınca da bunun devreye girdiği olur. ve daha önce belirttiğim gibi. insan bünyesi hiç umulmadık şartlarda umulmadık şekilde organizmanın çalışmasını sağlıyabilir. Kış uykusuna yatanalr farklı yaratılmıştır diyorsun kral bunun insandaki örneklerini ve dünyada her gün binelrcesi görülen örneklerini verdim. doktorlar muaynede hastaya ex raporu verir ama hasta morgda dirilir, tabibizim bildiğimiz morgda dirilenler . zira vucut bazen dıştan yapılacak hiç bir muayeneyle anlaşılamıyacak kadar hayat fonksiyonlarını sıfıra yaklaştırarak sadece beynin ve anadamaların besleneceği ölçüde kalp faaliyetine devam eder. hiç mi düşünmediniz neden bayılıyoruz. tansiyon düşünce insan neden bayılır. tıpkı canlılar gibi kalp atışları uyanık bünyenin ihtiyacı olacak kadar kan pompalayamayınca organizma hemen kendini o tansiyonun yeteceği kadar bir fonksiyona çevirir. yani bünyeyi uyutur, uyuyan bünye normalin çok daha azı oksijen tüketir ve kan dolaşım ihtiyacı duyar. o kadın elbetteki su almıştır, yağmur sızıntılarından kendi idrarını süzerek su ihtiyacını karşıladığını söylüyor. ha not ölüm orucundakiler bir kaç lokma bir şey yemezler ara sıra. zira vücut değilbirk aç lokmayıbir gram gıdayı kabul etmez. bir aylık serum tedavisi yapılmadan. şekerli su açlık grevi yapanların kullandığı bir şeydir, kant denir ona.. ölüm orucundakiler şekerli su almazlar. sadece su ve b-2 vitamini alırlar. karbonhidrat almazlar. zaten gıda olmadan tek başına karbon hidrat zehirler bünyeyi, ölüm orucundayken. alaturka elbette ısrarla inatla bilim diyeceksin, bu sana emredilmiştir. sen bilimi inancın alternatifi olarak görüyorsan, sen inandığını hiç iyi anlıyamamışsın. "okumuşun mürekkebi şehidin kanından mukaddestir" "İlim Çinde olsa gidiniz ve alınız" Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 hımm biz insan vücudunun çalışam prensibinin neticesidir diyoruz arkadaşlar sanki bundan bağımsız bir şeymiş gibi cevap olarak " yok alalhın işidir" diyorlar. sanki vucudu başkası yarattı, ve bu yetenekleri vücuda başkası verdi. bazen gerçekten ilginçleşiyorsunuz. insan vücudunda alternatif enerji denen bir birim vardır. genelde onu adrenalin harekete geçirsede, bünye ölüm sinyalleri alınca da bunun devreye girdiği olur. ve daha önce belirttiğim gibi. insan bünyesi hiç umulmadık şartlarda umulmadık şekilde organizmanın çalışmasını sağlıyabilir. Kış uykusuna yatanalr farklı yaratılmıştır diyorsun kral bunun insandaki örneklerini ve dünyada her gün binelrcesi görülen örneklerini verdim. doktorlar muaynede hastaya ex raporu verir ama hasta morgda dirilir, tabibizim bildiğimiz morgda dirilenler . zira vucut bazen dıştan yapılacak hiç bir muayeneyle anlaşılamıyacak kadar hayat fonksiyonlarını sıfıra yaklaştırarak sadece beynin ve anadamaların besleneceği ölçüde kalp faaliyetine devam eder. hiç mi düşünmediniz neden bayılıyoruz. tansiyon düşünce insan neden bayılır. tıpkı canlılar gibi kalp atışları uyanık bünyenin ihtiyacı olacak kadar kan pompalayamayınca organizma hemen kendini o tansiyonun yeteceği kadar bir fonksiyona çevirir. yani bünyeyi uyutur, uyuyan bünye normalin çok daha azı oksijen tüketir ve kan dolaşım ihtiyacı duyar. o kadın elbetteki su almıştır, yağmur sızıntılarından kendi idrarını süzerek su ihtiyacını karşıladığını söylüyor. ha not ölüm orucundakiler bir kaç lokma bir şey yemezler ara sıra. zira vücut değilbirk aç lokmayıbir gram gıdayı kabul etmez. bir aylık serum tedavisi yapılmadan. şekerli su açlık grevi yapanların kullandığı bir şeydir, kant denir ona.. ölüm orucundakiler şekerli su almazlar. sadece su ve b-2 vitamini alırlar. karbonhidrat almazlar. zaten gıda olmadan tek başına karbon hidrat zehirler bünyeyi, ölüm orucundayken. alaturka elbette ısrarla inatla bilim diyeceksin, bu sana emredilmiştir. sen bilimi inancın alternatifi olarak görüyorsan, sen inandığını hiç iyi anlıyamamışsın. "okumuşun mürekkebi şehidin kanından mukaddestir" "İlim Çinde olsa gidiniz ve alınız" Lafi cok mu dolandirmdim bilmiorum, ama anlasilmamis bu kesin... tek cümleyle söylemek istedigimin özeti su, bilimin aciklayamadigi, ve aydinlatamadigi yüzlerce olay var yeryüzünde... bilim inancin alternatifi diildir bana göre, ama bilim hersey demekte diildir... buda yanlis anlasilmasin lütfen, tabiki ilim neredeyse pesine düsmek gerek, ama insan kendi sinirlarinida bilmeli, beynimiz bir yere kadar yetio, bu ister cin ister kuzey kutup olsun... anlasilmisdir umarim... ve benim inancimi sorgulamissin, haddine düsmeden... benim inancim su.. İLİM KENDİN BİLMEKTİR İlim ilim bilmektir İlim kendin bilmektir Sen kendini bilmezsin Ya nice okumaktır Okumaktan murat ne Kişi Hak'kı bilmektir Çün okudun bilmezsin Ha bir kuru ekmektir Okudum bildim deme Çok taat kıldım deme Eğer Hak bilmez isen Abes yere gelmektir Dört kitabın mânâsı Bellidir bir elifte Sen elifi bilmezsin Bu nice okumaktır Yiğirmi dokuz hece Okursun uçtan uca Sen elif dersin hoca Mânâsı ne demektir Yunus Emre der hoca Gerekse bin var hacca Hepisinden iyice Bir gönüle girmektir Yunus Emre... umarim her bir satirini iice sindirirsin... Alıntı
Φ mystra Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 bir kuzenim vardı ve bir gün 3.kattaki balkonlarından aşağı düşmüştü. Henüz 8 yaşında filandı. Çizik bile almadı. Bilimsel bir açıklama var mı ? Ayrıca düştüğü yer betondu. Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 (düzenlenmiş) BABAM MESELA 7 YIL ONCE BIR TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİ VE ÖYLE BÖYLE BİR KAZA DEGIL KARSIDAN KARSIYA GECERKEN SPOR VE HIZLA GIDEN BIR OTOMOBIL BABAMA CARPIYOR VE ALTINDA IKIYUZ METRE KADAR YUVARLIYOR BABAMI AMA SAG GOZÜNÜN ALTINA ATILAN 3 DİKİŞTEN BAŞKA BİR SEY YOK YAZ AYLARININ SONUNA DOGRU OLMUSTU BU UZERINDE OYLE KALIN SEYLERDE YOKTU AMA VUCUDUNDA TEK BIR CİZİK BİLE YOKTU... ------------- YİNE BABAM 86 YILINDAN BERİ HASTAYDI DEFALARCA DEFALARCA SAYISINI BEN TUTAMADIM DOKTORLAR SABAHA CIKMAZ DERDI YAPILACAK HIC BIR SEY YOK DERDI ÖLÜM RAPORUNA BAŞLAMAK İÇİN SAAT BEKLERLERDİ AMA BIR KAC SAAT SONRA AYAKLANIR HASTANEDEN YÜRÜYEREK EVE DONERDI. KAC DEFA ÖLÜM RAPORUNA BAŞLANDI DA YIRTILIP ATILDI BEN BILMIYORUM ------------- BAZI SEYLERI YASAMAK GEREKIR ANLAMAK ICIN ALLAH'IN HİKMETİ BUNLAR İNANMAYANLAR ICIN GECERSIZ YALAN OLAN MUCIZELER HIKMETLER... AMA BIR TANESINI YAŞAYINCA ANLARLAR... Tarih: 13 Aralık , 2005 Düzenleyen: mizyal Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 adam çıkıp ilk kez dünya yuvarlaktır dediğinde, yer yerinden oynamış, sen nasıl bilebilirsin dünyanın yuvarlak olduğunu, o tanrının bileceği bir şeydir demişler. adamı yakmaya çalışmışlar. şimdi uzaydan izliyoruz dünya yuvarlak. hazerfan uçmaya kalktığında, Allah insana kanat vermemiştir, o senin uçmanı isteseydi, kanat verirdi sana diyerek, yasaklamışlar uçunca da sürgüne gönderip öldürdüler. bilimin açıklayamadığı şeyler vardır. ama kim getirdi onu anlama açıklıyamayacağı şeyler olduğunu, 100 yıl öncesine bakın bir de bu güne bilim nereden nereye gelmiştir. yok kardeşi üçüncü kattan düşmüş, yok bir arkadaşımızın babası ölümden kurtulmuş, bilimin buna açıklaması yokmuş. hangi bilim adamıyla tartıştınız da bunu size açıklaması yok dedi. ya da hangi bilim okullarının yayınlarını takip ediyorsunuz da bu tür olaylar için açıklama yapmıyorlar. ya da bilimle ilginiz ne kadarda bilimin bu konularda açıklama yapmadığına eminsiniz. İnanç bilimi küçük ve yetersiz görmek değildirki. Bilime islamda verilen önemi yukarıdaki mesajımda anlatım. bilgi mi verelim. tanrının varlığını kullarına ispat etmek için mucizeler islam dininde yoktur. Hristiyan ve musevilikte vardır. İslam da tek mucize olarak Kuran kabul edilir ve bunun dışında Kullara Allahın gücünü göstermek için mucizeler yaratılmaz. Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 KIMSENIN YANLIS ANLAMAINI, UZERINE ALINMASINI ISTEMEM; KIMSE MUCIZE YARATMIYOR ZATEN YARATMAK ALLAH'A MAHSUSTUR.. AMA BAZI SEYLER ACIKLANMIYOR NE ILIM YETIYOR ACIKLAMAYA NE BILIM... ACIK VE ALLAH'IN HIKMETI RAHATSIZ EDICI BIR KELIMEDE DEGIL... BU AKLI BIZE VEREN RABBIM AKLIN TUM SIRLARINI VERMEMIŞ, AKLIN %100'ÜNÜ KULLANDIRMAMIS BAZI SEYLERI ANLAYABILMEMIZ BILGI BILIM ILE DEGIL YUREKLE INANCLA OLMASINI SAGLAMIS.... HER ZAMAN HER YERDE AKIL MANTIK BILGI DEGIL AMA HER SEYDE HER KONUDA INANC VAR YERYUZUNDE HER YERDE HER TOPRAKTA HER TASIN ALTINDA YUCE RABBIM VAR.... BAZEN BAZI SEYLERE AKIL MANTIKLA BAKMAK YETMIYOR BAZENDE GÖNÜL İLE BAKMAK INANCLA KONUSMAK GEREKIYOR... Alıntı
Φ mystra Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 KIMSENIN YANLIS ANLAMAINI, UZERINE ALINMASINI ISTEMEM; KIMSE MUCIZE YARATMIYOR ZATEN YARATMAK ALLAH'A MAHSUSTUR.. AMA BAZI SEYLER ACIKLANMIYOR NE ILIM YETIYOR ACIKLAMAYA NE BILIM... ACIK VE ALLAH'IN HIKMETI RAHATSIZ EDICI BIR KELIMEDE DEGIL... BU AKLI BIZE VEREN RABBIM AKLIN TUM SIRLARINI VERMEMIŞ, AKLIN %100'ÜNÜ KULLANDIRMAMIS BAZI SEYLERI ANLAYABILMEMIZ BILGI BILIM ILE DEGIL YUREKLE INANCLA OLMASINI SAGLAMIS.... HER ZAMAN HER YERDE AKIL MANTIK BILGI DEGIL AMA HER SEYDE HER KONUDA INANC VAR YERYUZUNDE HER YERDE HER TOPRAKTA HER TASIN ALTINDA YUCE RABBIM VAR.... BAZEN BAZI SEYLERE AKIL MANTIKLA BAKMAK YETMIYOR BAZENDE GÖNÜL İLE BAKMAK INANCLA KONUSMAK GEREKIYOR... kesinlikle haklısın. İşte açıklama budur. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 sana aklı vermiş onu kullan diye, onun aracılığıyla öğren araştır, merak et sorgula diye. ağaca bakıp Allahın Hikmetidir deyip geçme, incele o ağacı, bak nasıl besleniyor nasıl büyüyor. kainata bakıp aynısını söyleyip geçme, bak o galakasi nedir, nelerden oluşur. Allahın sevgili kulu budur. O sevgili kulları sayesinde bu gün tıp var, astronomi var bilmediğimiz şeyleri biliyoruz. düne kadar aklımızın ermediklerinin haritasını çıkarıyoruz. en kolayıdır Allahın hikmeti deyip merak etmemek. Bu imanın huyu değil aksine cahiliye devrinin huyudur. Bunun için avrupa ortaçağda karanlığa gömülürken müslüman bilim adamları taşıdı astronomi ve matematiğin bayrağını. ne zaman girdi islam dünyasına bu mantık, O zaman dünyanın gerisinde kaldı müslüman toplumlar. bu sizin söylediğiniz şeye dünyada skolastik düşünce sistemi denir. bundan kurtulan toplumlar bu gün dünyada modern toplumlar olarak anılır. rahatsız edici olan allahın hikmeti değildir. onun hikmeti olan beyne ve akıla karşı abes olmak. aksine her yerde ve her zaman akıl mantık ve bilgi vardır. İnanc dediğin aklın ve mantığın sonucudur. Aklı ve mantığı olmayanların zaten imanı sorgulanmaz allah katında, günahlarıda yoktur. kesinlikle Allahın sevgili kulu. dünyaya bakıp Allahın Hikmetidir dedikten sonra. merak etmeyen incelemeyen, araştırmayan kulu değildir. Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 BASKA BIR TOPICTE BUNLARA BENZER SEYLERI BENDE ACIKLADIM HIC BIR ZAMAN DEMIYORUM ZATEN BUNU INCELEMEYIN IRDELEMEYIN DIYE AMA DAHA BILINMEYEN TAM OLARAK ACIKLANAMAYAN OYLE SEYLER VARKI KANSER MESELA BUNDAN YILLAR YILLAR ONCE KESINLIKLE CARESI OLMAYAN BIR HASTALIKTI BILIM VE TEKNOLOJI ILE SUAN BIR COK TURUNUN TEDAVISI MUMKUN BUNUDA BIZE VERILEN AKIL ILE BULUYORUZ DERT VERILIYORKI DEVASI BULUNABILSIN... DEVA ICINDE YINE ALLAH TARAFINDAN BAHSEDILEN TURLU NIMETLERDEN FAYDALANIYORUZ BUNLARI KULLANIRKENDE AKLIMIZDAN YARARLANIYORUZ, YER YUZUNDE BELKIDE HENUZ NEYE IYI BILINMEYEN TURLU NIMETLER VAR BUNLARIDA BILIM TEKNOLOJI ILE CAGIMIZDA KULLANABILIYORUZ, KULLANABILECEGIZ... DAHA ONCEDE DEDIGIM GIBI BAZEN HER SEYI VAR OLAN BILGI BILIM MANTIGI ILE DUSUNMEK GEREKMIYOR BAZEN YUREK ILE DUSUNMEK INANCLA DUSUNMEK GEREKIYOR TIPKI KELIMELER GIBI GERCEK ANLAMLARI YANINDA MECAZI ANLAMLARIDA ONEMLİ DEGILMİ...... ONEMLI OLAN KANSERLI BIR BEYNE YUREGE SAHIP OLMAK DEGIL KANSERI KENDINDE VE BASKALARINDA YENEBILME GUCUNE SAHIP OLMAKTIR... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 bu olaya ne denir ki...allahın işine akıl sır erdirilmiyor işte....... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 küçükken bir olay yasamisim paylasmak istedim.. 3 yasindayken yaylada bahçede gezinirken sallanan ablamin arkasinda durmusum... duvarla aramda 1 metreden az bir mesafe varmis.. tabi ablam o hizla sallanirken bana çarpmis ve ense üstü duvara yapismisim 10 dk kadar ölü kalmisim.. Kalbim durmus, nabzim durmus ve nefes almiyormusum. Çarpma esnasinda hiç sesim çikmamis çünkü kan beynime, oksijen ayaklarima gitmis.. Annem aglamaya baslamis panik halde gitti kizim öldü diye.. babaannem beni yüzü koyun dizine yatirmis ve beyin ve basin orta noktasi olan belime kalp masaji seklince bastirmaya baslamis.. bir süre sonra birden nefes almisim ve 1 saat araliksiz aglamisim. o 10 dakikalik vücut fonksiyonlarinin durdugu anda babaannemin yöntemi olmasa su an burda yaziyor olmayacaktim.. anlatmak istedigim, elbette allah var.. onun hikmetleri çok büyük. ama sadece allaha siginip aa allah yapti demekle olmuyor. orda babaannem olmasa ben yasiyor olmayacaktim. bazi seyleri allaha bagliyoruz dogal olarak ama yarattigi insanlarin yeteneklerini ve azimlerini es geçiyoruz.. benim durumumda da pakisandaki kadinin durumunda da, mizyal'in babasinin durumunda da allah elbette var. ama kisilerin azimleri de çok önemli. Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Banjan'ın, Buda'nın yeniden dünyaya gelmiş hali olduğu düşünülüyor. 6 aydır aç ve susuz inzivada 15 yaşındaki Nepalli Ram Bahadur Banjan, tıpkı Buda gibi inzivaya çekildi. NTV Güncelleme: 17:58 TSİ 29 Kasım 2005 Salı İSTANBUL - 6 aydır bir ağaç kovuğunda aç ve susuz halde meditasyon yaptığı iddia edilen “küçük buda” ziyaretçi akınına uğruyor. budist olmasın bu insan.. bide böyle düşünün bak adam altı aydır aç susuz.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 demek ki Allah'ı hurafelerle batıllarla aramayacaksın. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 babaannem beni yüzü koyun dizine yatirmis ve beyin ve basin orta noktasi olan belime kalp masaji seklince bastirmaya baslamis.. bir süre sonra birden nefes almisim ve 1 saat araliksiz aglamisim. kararttığım yer biraz kafamı karıştırdı da...ondan şey ettim.... ne kadar inanırsan o kadar başarılı olursun.....wesselam...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.