Φ alegria Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Birçok yolun hiçbir yerden hiç bir şeye doğru gittiği bir güzergahta ilerlerken kader bizi kankam nazan, namı diğer asiye bacımla karşılaştırdı eheu, baktım buralarda geziniyor, merakımdan takıldım geldim işte... Selam olsun cümle aleme ) Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 yıllardır anlatır dururum gel şu foruma diye, hatun canı sıkılınca gelecekmiş meğer... yannız uyarmadı demeyin yarenler; az biraz kaçak pisikolok, az biraz kaçak sosyolok, az biraz da kaçak melankoliktir kendisi... ehi... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 aleyküm selam hoşgeldiniz... Alıntı
Φ SN_SVLY Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Birçok yolun hiçbir yerden hiç bir şeye doğru gittiği bir güzergahta ilerlerken kader bizi kankam nazan, namı diğer asiye bacımla karşılaştırdı eheu, baktım buralarda geziniyor, merakımdan takıldım geldim işte...Selam olsun cümle aleme ) A.Selam Bu ne güzel katılım faslı.. Teyzem hoşgeldiniz neşe mutluluk getirdiniz.. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Tülün yoksa sen misin? Hoşgeldin. Seni de kırmızı halılarla karşılayacaktık ama geç kalınca AKEPE'liler işgal etmişler hemen. İdare et artık. Alıntı
Φ biko Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 girizgah bitirdi beni.... ve aleykümeeeeeeeee selaaaaaaaammmmm... Alıntı
Φ alegria Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 ) teşekkürler teşekkürler Hoşbulduk cümleten de bu benim ilk forum deneyimim çok heyecanlıyım. sevgiler Alıntı
Φ alegria Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Tülün yoksa sen misin? Hoşgeldin. Seni de kırmızı halılarla karşılayacaktık ama geç kalınca AKEPE'liler işgal etmişler hemen. İdare et artık. Cümleten hoşbulduk dedik, sonuçta allahın selamı karşılıksız bırakılmazmış ama bilesin sana hala küsüm ben..... Nikkinde taylan ABİ demek (40 lı yaşlara hepimiz hızla yaklaşıyoruz ondan olsa gerek) Alıntı
Φ SN_SVLY Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Biz teşekkür ederiz geldiğiniz için... alegria o zaman çok silik duygular arasında kalmışsın.. Heyecandan ellerin buz gibi olmuşsa uzat ellerini tutayım yoksa çeşitli tikler vuku bulabilir. Dikkatli ol içini delice çoşturur,sevinçle doldurur.. Kalp çırpıntısı,tutku,erzu istek vss Mutlu kal.... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Cümleten hoşbulduk dedik, sonuçta allahın selamı karşılıksız bırakılmazmışama bilesin sana hala küsüm ben..... Nikkinde taylan ABİ demek (40 lı yaşlara hepimiz hızla yaklaşıyoruz ondan olsa gerek) Bana küsmeyeni dövüyolar zaten. Ama yıllar olmuş ve hala küs isen mutlaka kötü bişey yapmışımdır. Neydi ki acaba bacım Tülün? Alıntı
Φ alegria Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Bana küsmeyeni dövüyolar zaten. Ama yıllar olmuş ve hala küs isen mutlaka kötü bişey yapmışımdır. Neydi ki acaba bacım Tülün? Bir dahaki jj karşılaşmasında sölerim de konu şimdi bu forum pek kalabalık, pek hareketli pekte yavaş açıo, nerden başlıcamı bilemedim ben yaaa bi yol gösteriverseniz ehuehue taam salağım ben... Alıntı
Φ alegria Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Biz teşekkür ederiz geldiğiniz için... alegria o zaman çok silik duygular arasında kalmışsın.. Heyecandan ellerin buz gibi olmuşsa uzat ellerini tutayım yoksa çeşitli tikler vuku bulabilir. Dikkatli ol içini delice çoşturur,sevinçle doldurur.. Kalp çırpıntısı,tutku,erzu istek vss Mutlu kal.... ya pek sevindim kankam deyip bağrıma bastığım insan bilem beni bu yaban ellerde yalnız bırakmışken böle bi yaklaşım beni pek mutlu etti, söz veriorum sevgi böcüsü olup, herkesin içini ısıtcam ehuehe saolasın Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Bir dahaki jj karşılaşmasında sölerim dekonu şimdi bu forum pek kalabalık, pek hareketli pekte yavaş açıo, nerden başlıcamı bilemedim ben yaaa bi yol gösteriverseniz ehuehue taam salağım ben... Kankanızı ecnebi müzikler çalan dükkana gitme konusunda ikna ederken epey zorluklar yaşayacağınızı tahmin ediyorum. Size Allahtan sabır, güç ve kuvvet diliyorum. Bi de forumun içinde kaybolursan "sesime gel".. Misal; "burası boyu geçmiyooooooooooooo" Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 aleykum selam alegria.hoşgeldinnn. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Tülünüm gelmişsin ama cevap neyim yazmamışsın. Kankandan mı öğrendin? Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 bi kerem tülün memleketimizden km.lerce uzakta alplerde dağlar kızı heidi olarak iş güç yapmaktadır. Gıyabında konuşmak gibi olmasın ama kendisi pek bi güsel,Bağdatlı genlerine sahip ceylan gözlü bi şahsiyettir. Eminim şimdi etrafı sarışın cillop gibi isviçreli abilerle kaplıdır. Ve muhtemelen muayyen yerlerinde kelebekler uçuşuyordur, eminim ki çok mesuttur...ehue... Neyse sorunuz varsa aliim... zira kendisi tarafıma el verip gitmiştir... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.