Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 İskeledesiniz, son vapura yetişmek için hızlı hızlı yürüyorsunuz, bir bakıyorsunuz vapur iskelede ama iskeleden biraz ayrılmış gibi sanki. Koşmaya başlıyorsunuz, son 100 metre, turnikelerin üzerinden atlıyorsunuz, bütün gözlerin üzerinizde olduğundan eminsiniz. Son bir hamle yapıp uzun bir atlayış yapıyorsunuz ve bingo! Vapurdasınız. Yerden kalkıp pantolonunuzu silkeliyorsunuz mağrur bir ifadeyle, işte tam bu sırada bir amca yanaşıp ´´Yiğenim, niye zahmet ettin biz daha yanaşıyorduk´´ derse ne yaparsınız Alıntı
Φ zeinep Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 şey amca onu biliyozda arkadaslar atlarsın atlayamazsın diye gaza getirdiler bende atladım bir nevi adrenalin yani gençlik işte kanımız fokur fokur Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 şey amca onu biliyozda arkadaslar atlarsın atlayamazsın diye gaza getirdiler bende atladım bir nevi adrenalin yani gençlik işte kanımız fokur fokur :lol: ii valla :D Alıntı
Φ McQueen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 şey amca onu biliyozda arkadaslar atlarsın atlayamazsın diye gaza getirdiler bende atladım bir nevi adrenalin yani gençlik işte kanımız fokur fokur iyi mantık etmişin gardaş benim fikrimde amcacım ben sabah sporuna çıktım zaten vapurdanda atlayıp yüzücem derdim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.