Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Dünyaya geldiğin bu özel günü kutluyorum canımın içi nice mutlu senelere inşallah.. güzellikler,mutluluklar herşey dilerim seninle olur.sen benim için çok değerlisin ve hep öyle olacaksın. bugünü diğer günlerden güzel yapan tek şey senin dünyaya geldiğin gün olması.Taş Yüreklimin doğduğu gün nice yıllara canımın en tatlı yeri... pasta yok diye üzülme olurmu,yapamıyorumda Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 doğum günün kutlu olsun taş yürekli iyiki doğdun Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Dünyaya geldiğin bu özel günü kutluyorum canımın içi nice mutlu senelere inşallah..güzellikler,mutluluklar herşey dilerim seninle olur.sen benim için çok değerlisin ve hep öyle olacaksın. bugünü diğer günlerden güzel yapan tek şey senin dünyaya geldiğin gün olması.Taş Yüreklimin doğduğu gün nice yıllara canımın en tatlı yeri... pasta yok diye üzülme olurmu,yapamıyorumda teşekkür ederim canımın istanbul köşesi nice mutlu yıllara hep birlikte inşallah Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Doğum günün kutlu olsun.. Sevdiklerinle beraber nice senelere.. Beceriksis Güsel Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 doğum günün kutlu olsun taş yürekli iyiki doğdun teşekkür ederim çok mutlu oldum Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Doğum günün kutlu olsun.. Sevdiklerinle beraber nice senelere.. Beceriksis Güsel teşekkürler NATALIA pasta güzelmiş Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Hemşerim doğum günün kutlu olsun ALLAH sevdiklerinle huzurlu bir hayat geçirmeni nasip etsin... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı yıllara toprağım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 dogum gunun kutlu olsun hayat boyu mutlu olasın Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 doğum günün kutlu olsun Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 doğum günün kutlu olsun,nica güzel seneler Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Hemşerim doğum günün kutlu olsun ALLAH sevdiklerinle huzurlu bir hayat geçirmeni nasip etsin... cümlemize toprağım amin sen nerelerdesin yav raslaşamıyoruz buaralar Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı yıllara toprağım teşekkürler toprağım sevgiler saygılar allah razı olsun Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 nice mutlu yıllara.. Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 dogum gunun kutlu olsun hayat boyu mutlu olasın öyle kuru kuru kabul etmiyorum hane rakı hane visky hep beraber mutlu olalım kardeş sağolasın Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 doğum günün kutlu olsun sağol toprağım sevgiler Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 doğum günün kutlu olsun,nica güzel seneler acı çekmeye alışık ablacım özletiyorsun kendini teşekkür ederim güzel dilekler için Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 dogum gunun kutlu olsun teşekkür ederim hemfikirdaşım seni çıkarabilmekte zorlaşmaya başladı he Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 nice mutlu yıllara.. eyvallah müfettişim darısı başına hehehe Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 taş yüreğinin altında yufka gibi bir yürek yatan adam biraz geç kaldım ama doğum günün kutlu olsun sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice senelere inşallah Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 40 a merdıven dayadın hadiii en güzel yılları sevdiğinle beraber geçirmen dileğiyle,seni seviyorum hemşom Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.