Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 17 yıl 118. Allah onu (şeytanı) lânetlemiş; o da: "Yemin ederim ki, kullarından belli bir pay edineceğim" demiştir. 119. "Onları mutlaka saptıracağım, muhakkak onları boş kuruntulara boğacağım, kesinlikle onlara emredeceğim de hayvanların kulaklarını yaracaklar (putlar için nişanlayacaklar), şüphesiz onlara emredeceğim de Allah'ın yarattığını değiştirecekler" (dedi). Kim Allah'ı bırakır da şeytanı dost edinirse elbette apaçık bir ziyana düşmüştür. (Nisa ) İş hükme bağlanıp-bitince, şeytan der ki: "Doğrusu, Allah, size gerçek olan vaadi vaadetti, ben de size vaadde bulundum, fakat size yalan söyledim...(İbrahim Suresi, 22) Andolsun, İblis, kendileri hakkında zannını doğrulamış oldu, böylelikle iman eden bir grup dışında, ona uymuş oldular. (Sebe Suresi, 20) şeytan zanda bulundu.. ve gerçekleşti.. peki Allah bilmiyor muydu bu zannın gerçekleşeceğini. neden bunu engellmedi. insanların yakacağını söylediği halde. peki azı hariç çoğu yanacak. insanlar yanmak için yaratılmış gibi.. korkutmalar.. başka nasıl insanlar uyar ki? vaadler ve korkutmalar.. cinlerle ilgili bir topik var mı? varsa bana linkini atabilir misiniz? konu ile bağlantılı bir yazı göndermek istiyorum. eğer yoksa yeni bir başlık açacağım. aynı konu hakkında fazla başlık olmasın..
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 17 yıl işin doğrusu muhammet şeytan ile allah ilişkilerini iyi uyduramamış. zaten uydurmasınada imkan yoktu çünkü bir tarafta herşeyin yaratıcısı ve sonsuz kudret sahibi diğer tarafta kibrit çöpü ateşi sen gel bu ateşi söndürmede onunla ormanları yak sonrada vay efendim niye yandın
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=91338 Çok teşekkür.. bişey belirtmeye gerek kalmamış zaten konu ile ilgili.. güzel araştırma..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.