Φ meliskoo Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Efendi erkek nereden bulunur ? çarşıda pazarda işyerınde? okuldan eski arkadaslardan vs .. yorumlarınızı beklıyorum kızlar Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 aramakla bulunmaz .. nesilleri tükeniyor.. bulunnunca iyi korunmalılar.. arayanların işi gerçekten çok zor.... allah kolaylık versin... saygıyla. Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Efendi erkek nereden bulunur ? çarşıda pazarda işyerınde? okuldan eski arkadaslardan vs .. yorumlarınızı beklıyorum kızlar kütüphanede bulursun Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 bit pazarından... .. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 sanırım uzaya gitmişler Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 sanırım uzaya gitmişler uzaya gıtmıs olabılırler wallahı Türkiyede yoklar erkekler marstan kadınlar venüsten mi ne bir kitap vardı marsa mı gıtsek Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 kütüphanede bulursun kütüphane sevgili seçmek için en kötü mekan seçildi...beylerin dikkatine... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 kütüphane sevgili seçmek için en kötü mekan seçildi...beylerin dikkatine... ıyy oradan sevgılı cıkmaz desene .. Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 çıkmıomuş falla.düşünsene adam ulvi bi yere gitmiş.kitap okumaya.bi amacı var oranın.okuyacaksın ve kültür dolacaksın.o ortamda bile birine asılabiliosa adamda hormon fazlalığı var demekki...bi nevi ***** yani... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 ben burdayım hani nerdee göremiomm :) Alıntı
Φ TANTRAS Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 adresimi veriyorum...babali cad.. çimen sok.. Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 adresimi veriyorum...babali cad.. çimen sok.. kalktım geliom... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 efendi erkeklerin çoğu utangaç olur kızların onları yiyeceğini düşünürler bu yüzden onları bulmanız daha da zorlaşır...böyle bi arkadaşım varda ondan biliyom... Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 efendi erkeklerin çoğu utangaç olur kızların onları yiyeceğini düşünürler bu yüzden onları bulmanız daha da zorlaşır...böyle bi arkadaşım varda ondan biliyom... alla alla... karşıdan bakınca kızlar yaratık gibimi görünüo.niye yicekmişiz sizi...arkadaşında bi garipmiş yani... Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 alla alla... karşıdan bakınca kızlar yaratık gibimi görünüo.niye yicekmişiz sizi...arkadaşında bi garipmiş yani... efendi erkekler azmadıkları için içlerine kapalı olurlar, kızların da genelde 25 tane falan arkadaşı olur, o yüzden sürekli cep telefonlarıyla oynarlar, hatta o kadar kız birleşip kendi sorunlarını çözeceğini zanneder ama bu hiçbir zaman olmaz, bence herkes sorununun önemli bir kısmını bireysel olarak çözmeli, ama dışarıdan gelecek yardımlar da önemli tabi, yani içine kapalı efendi erkekle sürekli sosyal dışa dönük bir kız asla buluşamaz, buluşsa da anlaşamaz, o yüzden efendi erkekler genelde böyle kızlardan kaçarlar, kızlar da genelde böyle olurlar... Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 adresimi veriyorum...babali cad.. çimen sok.. bak bütün kızlar oraya akın edicek ona göre :D Alıntı
Φ melek miyim? Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 iyi erkek mi?? o da neee ben bulunabileceğini sanmıyorumm Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 ben iyi erkekleri kümese tıktım Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 ben iyi erkekleri kümese tıktım bizde nerde bunlar diyoduk hep yeşilsunun suçuymuş Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 evet suçlu benim itiraf ediyorumö hepsini ÇALDIMM hehe yaşın kötülük:D köyüm ben kötüyüm Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 kızlarrrr ilk hedefimiz yeşilsuuuuuuuuu Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 tamam kısma kıs bitanesini sana yollarım kargoyla olmasmı ? anlaşma yapalım biras kümes kokcaklar ama idare et bu devirde iyi erkek bulmak zor pis mis ama işe yarar Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 tamam kısma kıs bitanesini sana yollarım kargoyla olmasmı ? anlaşma yapalım biras kümes kokcaklar ama idare et bu devirde iyi erkek bulmak zor pis mis ama işe yarar sen sal şöyle onları dışarı bi kendilerine gelsinler şimdi pis pis kokarlar napalım bunada şükür Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 bence hiç çıkarma hepsi kümeste kalsın.iyi erkek henüz gözü açılmamış erkektir.sonunda hepsi aynı olur.gün yüzü görmesinler. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.