Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

erkek karısından uzak ise o günlerde aldatması doğal mı ?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Guzelyaz'cim hemen kizmissin bana... :( Ama ben kotu bir sey demedim....Kendi capimda dusuncem...Evlendigim zaman aldatilirim veya aldatilmam bu hem benim hemde esimin elinde olan birsey,aldatilsam bile bunu fazla buyutmem,demekki ask bitmis ve oda baska arayislara gecmis derim...Iliskiyi bitiririm...

Aldatma kisiye taninmis bir hak degildir.....Kisi bunu planlamaz....Bir anda gelisen bir duygu,buna ister engel ol ister olma senin elince....Ama eger biri birisini aldattiysa aski bitmistir....Cogulari kacamak icin bunu yapar...Ve kadinlarimizin geneli sosyal sartlarindan dolayi bunu gormezden gelirler...

Kendime gelince esim diye nitelendirdigim insani aldatmam....

Cunku o benim esimdir...Sevgili yada iki gunluk flortum degildir....

Ilgisi azalirsa bunu kendisine anlatmaya calisirim...Duzelir yada duzelmez....

Saygilarimla.....

sana kızmak değildi amacım innocent: ama aldatmayı bu kadar basitleştirmene kızdım üzgünüm :clover: ve düşüncenin getireceklerini biliyormusun demek istedim kendimce...aldatıldığın zaman büyütmemek hiç sevmemiş olmak demek belkide.aşk eninde sonunda bitecek o ilk heyecan tanıdıkça geçecek bunun alternatifi varmı?herşey heyecan demek değil ki...

Aldatmanın hakkı hukuku yoktur bence,anca kılıfı vardır.ve zaten minareyi çalan kılıfınıda hazırlamıştır -_-

saygılar benden sana innocent:

• Cevaplar 54
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

"İmparatorun Yolculuğu" diye bir film vardır, belgesel formatında çekilmiştir. İzlemeyenler için konu hakkında daha geniş ufuklar açabileceğini düşünüyorum. Bir hayvanın bile eşini, aşkını nasıl bulduğunu, O'na ve ailesine nasıl sadakat duyduğunu ibretle izleyeceksiniz. "İnsan olduğunu sananlar" için bu başlığı bir kez daha düşüneceksiniz ve sonrasında yazdığınız satırlarda yeni boyutlar olacak :)

Gönderi tarihi:

yürekten yapmak istiyorsan yapacaksın...

uzağı yakını yok bunun......

yürekten seviyorsan..aklına bile gelmez..

sende kabahat gülüm..

güvenilmiyecekse neden evleniliyor...

neden söz veriliyor..

saygılar.. :clover:

Gönderi tarihi:
ERKEK 2 ŞEYDEN ÖTÜRÜ ALDATMAZ. BİRİNCİSİ BUYUK Bİ AŞKI VARSA.. İKİNCİSİ ALLAH KORKUSU VARSA....

büyük aşk diye birşey yoktur, geçici bir histir zamanla tükenir gider asıl aldatma burda başlar bir süre sonra o ilk heyecanı hala yaşıyormuşuz gibi yapmacık davranarak kendi kendimizi aldatırız.

Gönderi tarihi:
büyük aşk diye birşey yoktur, geçici bir histir zamanla tükenir gider asıl aldatma burda başlar bir süre sonra o ilk heyecanı hala yaşıyormuşuz gibi yapmacık davranarak kendi kendimizi aldatırız.

ask tabıkı bıter ozaman bız de kocalarımızı aldatalım 4 yıl dıye belırlenenn tarıh sonrası

onu mu demek ıstıyosun ISIS olur mu ama öle aldatmanın mantıgı manası yoık kı

yani anlasabılıyordun dune kadar askın bıttıyse anlasmıyo olman senın ıcın bı eksı bence

ama sen genelı soyluyosan haklı olabılırsın

Gönderi tarihi:
ask tabıkı bıter ozaman bız de kocalarımızı aldatalım 4 yıl dıye belırlenenn tarıh sonrası

onu mu demek ıstıyosun ISIS olur mu ama öle aldatmanın mantıgı manası yoık kı

yani anlasabılıyordun dune kadar askın bıttıyse anlasmıyo olman senın ıcın bı eksı bence

ama sen genelı soyluyosan haklı olabılırsın

meliskoo tabiki genel konuştum, aslında gözlerimizi açıp bi baksak bazı hislerimiz bunu görmemize angel oluyor insan anatomisi işte ben çok inceler ve bu konu üzerinde düşünür, tanıdıklarımı denek olarak görürüm. hepsi hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor ilk önce bir heyecan ve sevgi coşkusu içinde başlıyor,sonrada ufaktan ufaktan sıkıntılar yaşamaya daha sonraları bunlar büyük olmaya,arkasından saygısız bir ilişkeye döşüp gidiyor. ben diyorumki bunun dengesini kurmak lazım eger açık ve net olursak,dürüst davranırsak bunlar yaşanmaz aldatmada kelimesi hayatımızdan çıkar gider.

Gönderi tarihi:
amma matrak bi konu ha aldatır tabi erkek değilmi. -_- elinin kiri o kadar ne tartışıyonuz hehe :D

evet erkek aldatır kadında aldatır ikisininde elinin kirii he he heee! bunlar çok geride kalmış laflar kurtulun artık bu gibi klasik ***** laflardan.

Gönderi tarihi:

o öyle saftorik aşık ediz hun gibi adam mı olur? biz çapkın erkek isteriz baktı mı heyecan verecek erkek siteriz diyen kadınlar neden aldatılmaya bu kadar takar anlamıyorum.

kadının çapkın erkekle evlenmek istemesi biizm genelev kadınıyla evlenmek istememiz gibi bişey.kadınları anlamak imkansız.

Gönderi tarihi:
o öyle saftorik aşık ediz hun gibi adam mı olur? biz çapkın erkek isteriz baktı mı heyecan verecek erkek siteriz diyen kadınlar neden aldatılmaya bu kadar takar anlamıyorum.

kadının çapkın erkekle evlenmek istemesi biizm genelev kadınıyla evlenmek istememiz gibi bişey.kadınları anlamak imkansız.

genelev kadını işini zorla yapıyor diye bilinir ama çapkın erkek kendı gönul rızasıyla ekmek parasından bagımsız capkınlık yapar, ama neden alınır hani düzelir çekicidir ama evlenınce duzelır dıye alınır onemsenmeden

bazıları duzelır hakıkatende sadık olurlar

Gönderi tarihi:
genelev kadını işini zorla yapıyor diye bilinir ama çapkın erkek kendı gönul rızasıyla ekmek parasından bagımsız capkınlık yapar, ama neden alınır hani düzelir çekicidir ama evlenınce duzelır dıye alınır onemsenmeden

bazıları duzelır hakıkatende sadık olurlar

hiç bir genelev kadını o işi zorla yapmaz. ahlaki yönden zayıftır.tembeldir.

hepsi zamanında işin kolayına kaçıp o işi tercih eder.....genelev kadınıyla çapkın erkek arasında hiç bir fark yoktur.ikisi de kişisel çıkarı için insanların cinsel ve duygusal zaaflarına hizmet ederler.alan razı veren razı sonuçta.

insanın kişiliği 7 sinde neyse 70 inde de odur. kağıda imza attı diye değişmez.ben çok özelim çok güzelim onu değiştirebilirim diyenler bunun bedelini ağır öder.

Gönderi tarihi:
hiç bir genelev kadını o işi zorla yapmaz. ahlaki yönden zayıftır.tembeldir.

hepsi zamanında işin kolayına kaçıp o işi tercih eder.....genelev kadınıyla çapkın erkek arasında hiç bir fark yoktur.ikisi de kişisel çıkarı için insanların cinsel ve duygusal zaaflarına hizmet ederler.alan razı veren razı sonuçta.

insanın kişiliği 7 sinde neyse 70 inde de odur. kağıda imza attı diye değişmez.ben çok özelim çok güzelim onu değiştirebilirim diyenler bunun bedelini ağır öder.

ya haklısın var ya ... 7de neyse 70de odur insan...

bi insanı tanımak içinse baya uzun yıllar gerekli.

o yüzden peşinen evlenmek en iyisi. -_-

Gönderi tarihi:
ya haklısın var ya ... 7de neyse 70de odur insan...

bi insanı tanımak içinse baya uzun yıllar gerekli.

o yüzden peşinen evlenmek en iyisi. -_-

e peşinen evlenicende adam peşin sıra aldatınca ağlamican o zaman şekerim.ne kız o öyle yangından malmı kaçırıoz.helede aldatan erkekleri.bırak ********* kalsınlar.eğer aldatan kadınsa onuda bırak.oda ******.temizlik olur belki. -_-

Gönderi tarihi:
e peşinen evlenicende adam peşin sıra aldatınca ağlamican o zaman şekerim.ne kız o öyle yangından malmı kaçırıoz.helede aldatan erkekleri.bırak ******* kalsınlar.eğer aldatan kadınsa onuda bırak.oda ******.temizlik olur belki. -_-

ay hakkaten bıde yangın malı yanan mal dımı bu ...

Gönderi tarihi:

erkek iradesine hakim olabildiği ölçüde erkektir fakat gel gör ki kültürel etkenler vede toplumumuzun yapısından kaynaklanan nedenlerden dolayı erkek ne kadar kadınla ilişkiye girmişse o derece erkek sayılıyor.

cinsellik erkekte gurur kaynağı olurken kadında ruhsal kirlenmenin kaynağı varsayılıyor ama eşiniz ciddi anlamda seviyorsa sizi aldatmayacağı kanaatindeyim

Gönderi tarihi:
erkek iradesine hakim olabildiği ölçüde erkektir fakat gel gör ki kültürel etkenler vede toplumumuzun yapısından kaynaklanan nedenlerden dolayı erkek ne kadar kadınla ilişkiye girmişse o derece erkek sayılıyor.

cinsellik erkekte gurur kaynağı olurken kadında ruhsal kirlenmenin kaynağı varsayılıyor ama eşiniz ciddi anlamda seviyorsa sizi aldatmayacağı kanaatindeyim

Ben bu konuda ve dahi her konuda Kadın ile Erkeği eşit görüyorum.

Bir erkeğin çok kadınla ilişkiye girmiş olması, onun "Erkek" olduğunun değil "Basit" olduğunun göstergesidir.

Tabii burada kendinin farkına varıp yaptığının yanlışlığını kavrayabilenler ender ve özel insanlardır diye düşünüyorum.

Nasıl ki kadın için "Ruhsal Kirlenme" demek ise,

Erkek içinde aynısı geçerlidir.

Bir arkadaşımın çok güzel bir lafı vardır;

"İçinde ne kadar iyi niyet olursa olsun, ruhu kirlenmiş bir insan sana zarar verecek bir şey yapmaktan kendini alamaz..."

Eşinize ya da Sevgilinize karşı hissetmeniz gereken sorumluğu hissettiğiniz anda "Aldatma" denilen şey ortadan kaçınılmaz olarak ortadan kalkacaktır.

Aldatmak sadece "Sevgi" ile bağıntılı değildir, sorumluluk ile de bağıntılıdır.

Gönderi tarihi:
Ben bu konuda ve dahi her konuda Kadın ile Erkeği eşit görüyorum.

tabiki bu hususta erkek ve kadın eşittir her iki cinste iradelerine hakim olabilmeli.

Eşinize ya da Sevgilinize karşı hissetmeniz gereken sorumluğu hissettiğiniz anda "Aldatma" denilen şey ortadan kaçınılmaz olarak ortadan kalkacaktır.

Aldatmak sadece "Sevgi" ile bağıntılı değildir, sorumluluk ile de bağıntılıdır.

üzülerek çevremde yaptığım bazı gözlemler var ki, sorumluluk noktasında çok büyük problemler var buda birlikteliklerinin çabucak tüketilmesinin ve bireylerin de tükenmesinin en temel nedeni..

birliktelik içinde iki şey söz konusu "hak ve sorumluluklar" eğer ki iki tarafta sorumluluğunu bilirse hakları sorgulamaya gerek kalmaz,ama taraflar sorumluluklarını unutur birbirlerine karşı haklarını sorgulamaya başlarlarsa son durağa yaklaşıyorsunuz demektir

Gönderi tarihi:
ERKEK 2 ŞEYDEN ÖTÜRÜ ALDATMAZ. BİRİNCİSİ BUYUK Bİ AŞKI VARSA.. İKİNCİSİ ALLAH KORKUSU VARSA....

Ayni seyleri kadinlar icinde söyleyebilirmisiniz sayin Molina???

saygilarla :chris:

Gönderi tarihi:

Bence ciddiyetten uzak olanlar zaten yakini uzagi gözetmez ilk firsatta aldatir,neden uzakta olursa aldatabilirmi diye soruluyor,yani bu soru kadinlarin bir takintisimi yoksa aldatmak icin bir ayakmi?.ALDATMAK ALDATMAKTIR.*Ya askim sen cok uzakta idin hep aklimda idin sana ulasamadim ama inanki hep senin hayalinle aldattim*Yani sucunu hafifletmek istiyor,aldattim ama hep askimi düsünerek.Simdi adama sorarlar,ya kardesim hadi aklin askindaydi ya peki digerleri..?

Iste arkadaslar benim icin sevgi bitmisse saygi vardir,saygi duymak yetmiyorsa o zaman tek cözüm ayrilmaktir aldatmak degil.

:cat: saygilarla

Gönderi tarihi:

Esin kiskanilmasi ona güvensizlik mi demektir?Ben buna pek katilmiyorum,o zaman bende söyle birse iddia etsem nasil olur acaba?Esini kiskanmayan onu sevmiyor demektir.Nasil begendinizmi?Bunlarin ikiside bence gercekleri yansitmiyor,esler birbirini kiskanabilirler bu cok dogal bir özelliktir kiskanmanin birde hastalik derecesi vardirki hani sinekten bile kiskanmak durumu iste bu noktada güvensizlik düsünülebilir.Ayni sekilde esini kiskanmayan insanin esine cok güveniyor gibi algilanmasi ki buda bence dogru bir teshis degildir,cünkü söyle bir seyde<düsünülebilir,esini kiskanmiyorsa onu sevmiyordur,bence daha saglikli düsünmemiz gerekir,böyle yanlis saptamalarla nice esler birbirinden ayrilmakta ve ömür boyu vicdan azabi ile yasamaktadirlar.

saygilarla

Gönderi tarihi:
benim fikrim eğerki eşimi kıskanıyorsam ona güvenmiyorum demektir.....yalnışım varsa lütfen düzeltin :wub:

bencede yanlış düşünüyorsun ben asla kıskanmam ama kıskanan arkadaşlarım da vardı ve onlardan gördüğüm kadarıyla söyleyeyim bunun güvenle falan alakası yok kimi insanların aşkı yaşayış biçimiyle alakalı.kimi insan sevdiğini paylaşmak istemiyor ne görsel olarak nede duygusal bence sadece kişlik meselesi...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.