Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 17 yıl Admin Türk Marşı - Ala Turka - Turkish March - Mozart by Moscow Nights Ensemble
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 17 yıl Admin Mozart Bond Mozart nasıl kafaya aldıklarına dikkat edin..! Kafaya aldıkları yer bile Mozart besteleri kadar zor çalınan melodiler...
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 17 yıl Admin Pianoların tipine göre değişik seslerle aynı şeyi dinlemeye bayılıyorum... Özellikle bu eski tür piyano ile Mozart'a hayran olmamak mümkün mü! ve değişik bir yorum: izleyin gerçekten güzel. 3rd movement Cadenza Paylaşım çok güzel... Saygılar
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar Yaa Sayın Admin... Benim iletimi görünür yapar mısınız? Paylaşım için sağolun...
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 17 yıl Admin Yaa Sayın Admin...Benim iletimi görünür yapar mısınız? Paylaşım için sağolun... Sevgili Tengeriin, Youtube'da bir seçenek var (video ekleyenler için) buna EMBED diyorlar... EMBED - İçine yerleştirme olarak çevrilebilir. Programlama dilindede çok kullanılır... Eğer o bölümde bu yazıyorsa 'Embedding disabled by request' bu demektirki İçine yerleştirme seçeneği ekleyen tarafından kapatılmıştır... Yani buradaki iletilerin içine yerleştiremezsiniz... Bak şimdi senin gönderdiğin aşağı ekliyorum örnek olarak: The owner of this video does not allow video embedding, please watch this video on YouTube.com Bu videonun sahibi içine yerleştirme özelliğine izin vermiyor, lütfen videoyu YouTube'a giderek seyrediniz...
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar Sevgili Tengeriin, Youtube'da bir seçenek var (video ekleyenler için) buna EMBED diyorlar... EMBED - İçine yerleştirme olarak çevrilebilir. Programlama dilindede çok kullanılır... Eğer o bölümde bu yazıyorsa 'Embedding disabled by request' bu demektirki İçine yerleştirme seçeneği ekleyen tarafından kapatılmıştır... Yani buradaki iletilerin içine yerleştiremezsiniz... E ama ayıp etmiş o zaman...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.