Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 http://www.youtube.com/watch?v=ZMUb9nqnk8o Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Admin Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Türk Marşı - Ala Turka - Turkish March - Mozart by Moscow Nights Ensemble Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Admin Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Mozart Bond Mozart nasıl kafaya aldıklarına dikkat edin..! Kafaya aldıkları yer bile Mozart besteleri kadar zor çalınan melodiler... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Admin Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Mozart Linea Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Admin Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Pianoların tipine göre değişik seslerle aynı şeyi dinlemeye bayılıyorum... Özellikle bu eski tür piyano ile Mozart'a hayran olmamak mümkün mü! ve değişik bir yorum: izleyin gerçekten güzel. 3rd movement Cadenza Paylaşım çok güzel... Saygılar Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Yaa Sayın Admin... Benim iletimi görünür yapar mısınız? Paylaşım için sağolun... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Admin Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Yaa Sayın Admin...Benim iletimi görünür yapar mısınız? Paylaşım için sağolun... Sevgili Tengeriin, Youtube'da bir seçenek var (video ekleyenler için) buna EMBED diyorlar... EMBED - İçine yerleştirme olarak çevrilebilir. Programlama dilindede çok kullanılır... Eğer o bölümde bu yazıyorsa 'Embedding disabled by request' bu demektirki İçine yerleştirme seçeneği ekleyen tarafından kapatılmıştır... Yani buradaki iletilerin içine yerleştiremezsiniz... Bak şimdi senin gönderdiğin aşağı ekliyorum örnek olarak: The owner of this video does not allow video embedding, please watch this video on YouTube.com Bu videonun sahibi içine yerleştirme özelliğine izin vermiyor, lütfen videoyu YouTube'a giderek seyrediniz... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Sevgili Tengeriin, Youtube'da bir seçenek var (video ekleyenler için) buna EMBED diyorlar... EMBED - İçine yerleştirme olarak çevrilebilir. Programlama dilindede çok kullanılır... Eğer o bölümde bu yazıyorsa 'Embedding disabled by request' bu demektirki İçine yerleştirme seçeneği ekleyen tarafından kapatılmıştır... Yani buradaki iletilerin içine yerleştiremezsiniz... E ama ayıp etmiş o zaman... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Türk Marşı... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.