Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Yardım-Gönüllü Yardım-Okul-Dernek-Yardm Kuruluşu Güncel Konular bölümün de yer alan bu bölüm... mümkünmüdür acaba kendi ayri baslik altin da olmasi demek istedigim.. Güncel Konulara her defasin da yazildigin da bu baslik altinda kalan onca basliklar pek farkedilmiyor gibi geliyor bana saygilar Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Admin Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 O kadar çok fark edilmeyen şey varki, keşke hespine çözüm bulabilsek... neyse buna bir çözüm bulmaya çalışalım bakalım bulabilecekmiyiz... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Admin Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Ok. tamam. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 O kadar çok fark edilmeyen şey varki, keşke hespine çözüm bulabilsek... neyse buna bir çözüm bulmaya çalışalım bakalım bulabilecekmiyiz... "O kadar cok fark edilmeyen sey varki" malesef diyorum burada haklisin en azindan suan icin bu konu da bir cözüm bulabileceginden emindim bulmussun bile... cok cok cok tesekkür ederim Saygilar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.