Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 aşk olsun tabi... cadım... frozen ajdarladüetyapan Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 aşk olmasın o zaman gıcığım sardunyam gözlerisağasolakaçan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 meşk olsun o zaman frozen kulaklarıağırişiten hadi iyi geceler bidenem bu gecede seninle çok keyifliydi seni seviyorum cadım... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 oda olmazz sardunyam dişlerinibardağakoyan iyi geceler gıcığım bende uyusam iyi olur.. aynen bende seviyom.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 ben ölmekten korkuyorum hayatta hepimizin korkuları vardır SİZİN KORKULARINIZ VEYA KORKUNUZ NEDİR???? asılsız nedenler ve şarlatanlar... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Yaşlanmaktan sanırım.Ama yaşlılıktan kastım buruş buruş olmak değil. Her geçen gün içimdeki ufaklıkla kavgalarım döğüşüm artıyor çünkü sahip olmam gereken olgunluğu ve ağırlığı o ufaklık bi türlü anlayıp kabullenemiyor Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 ben sevdiklerimi kaybetmekten çok korkuyorum onların öldüğünü görmektense kendim en önce ölmeyi istiyorum bazende sonra düşünüp acı çekmelerine kıyamıyorum.. Alıntı
Φ McQueen Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 arkadaşlar ben bilgi kurduyum yani aynı insanım bu başka üyeliğim hepiniz sağolun ama isteyenler devam edebilir. Alıntı
Φ aytiCiP Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 yalnız kalmaktan Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 yalnız kalmaktan tam bende bunu yazacaktım.. birde sesimi duyuramamaktan Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 hayattaki en büyük korkum son sözumde kelıme şehadet getırememektir Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 gözünden hiç birşey kaçırmayanlardan.. Alıntı
Φ arzum28 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 guzel bir konu benimde butun arkadaslar gibi korkularım hemen hemen aynı ama en buyuk korkum bu dünyada kızımı yanlız bırakmak bundan çok korkuyorum..... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 köpeklerden çok korkarım Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Güzelyaz aynı senin gibi düşünüyorum.Hayattaki en büyük korkum birgün sevdiklerimi sonsuza dek kaybetmek ve bu yüzden önce ben gitmek istiyorum. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Sevdiklerimi kaybetmekten... Bir de amansız bir hastalığa yakalanıp ölmekten, çocuklarımı annesiz bırakmaktan korkarım Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 bu dünyada uzun süreli yaşamaktan cok korkuyorum mesala 30 yasından sonra yasamaktan Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 sevdiklerimi kaybetmekten sağlığımı kaybetmekten huzurumu kaybetmekten yalandan, iftiradan Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 mine bende aynı düşünceler içindeyim yalnız insan sağlığını kaybettiği zaman gözü birşey görmez oluyor gerçekten... o zaman şuna yanarım sağlıklı zamanımı boşa geçirdiğime. sağlıklı zamanımın değerini bilememekten korkuyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.