Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 17 yıl meşk olsun o zaman frozen kulaklarıağırişiten hadi iyi geceler bidenem bu gecede seninle çok keyifliydi seni seviyorum cadım...
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 17 yıl oda olmazz sardunyam dişlerinibardağakoyan iyi geceler gıcığım bende uyusam iyi olur.. aynen bende seviyom..
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 17 yıl ben ölmekten korkuyorum hayatta hepimizin korkuları vardır SİZİN KORKULARINIZ VEYA KORKUNUZ NEDİR???? asılsız nedenler ve şarlatanlar...
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 17 yıl Yaşlanmaktan sanırım.Ama yaşlılıktan kastım buruş buruş olmak değil. Her geçen gün içimdeki ufaklıkla kavgalarım döğüşüm artıyor çünkü sahip olmam gereken olgunluğu ve ağırlığı o ufaklık bi türlü anlayıp kabullenemiyor
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl ben sevdiklerimi kaybetmekten çok korkuyorum onların öldüğünü görmektense kendim en önce ölmeyi istiyorum bazende sonra düşünüp acı çekmelerine kıyamıyorum..
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 17 yıl arkadaşlar ben bilgi kurduyum yani aynı insanım bu başka üyeliğim hepiniz sağolun ama isteyenler devam edebilir.
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 17 yıl yalnız kalmaktan tam bende bunu yazacaktım.. birde sesimi duyuramamaktan
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 17 yıl hayattaki en büyük korkum son sözumde kelıme şehadet getırememektir
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 17 yıl guzel bir konu benimde butun arkadaslar gibi korkularım hemen hemen aynı ama en buyuk korkum bu dünyada kızımı yanlız bırakmak bundan çok korkuyorum.....
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl Güzelyaz aynı senin gibi düşünüyorum.Hayattaki en büyük korkum birgün sevdiklerimi sonsuza dek kaybetmek ve bu yüzden önce ben gitmek istiyorum.
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 17 yıl Sevdiklerimi kaybetmekten... Bir de amansız bir hastalığa yakalanıp ölmekten, çocuklarımı annesiz bırakmaktan korkarım
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 17 yıl bu dünyada uzun süreli yaşamaktan cok korkuyorum mesala 30 yasından sonra yasamaktan
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 17 yıl sevdiklerimi kaybetmekten sağlığımı kaybetmekten huzurumu kaybetmekten yalandan, iftiradan
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 17 yıl mine bende aynı düşünceler içindeyim yalnız insan sağlığını kaybettiği zaman gözü birşey görmez oluyor gerçekten... o zaman şuna yanarım sağlıklı zamanımı boşa geçirdiğime. sağlıklı zamanımın değerini bilememekten korkuyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.