- 389 cevap
Seçtiklerimiz
Burada bizim seçtiklerimiz adı altında Forumda bulduğumuz özel başlıkları, videoları, fotoğrafları ve diğer materyalleri bulacaksınız...
Prefixes - İngilizce Ön Ekler (Kelimenin önüne geldiğinde anlamı değiştiren ön ekler)
Prefixes yani ön ekler ingilizce bir kelimenin başına eklendiğinde kelimenin anlamını değiştiren eklerdir. Bu ön ekler toplam yedi tanedir.
- 0 cevap
Öneren: Admin
Ünlü Basketbolcu Denis Rodman'ın Kızı Trinity Rodman İlk Futbol Maçında Golü Buldu
Ünlü Basketbolcu Denis Rodman'ın Kızı Trinity Rodman İlk Futbol Maçında Golü Buldu
- 0 cevap
Yeni Çalışmaya Göre Pfizer Aşısı Olanların Yarısında Bu Yan Etki Ortaya Çıktı
Yeni Çalışmaya Göre Pfizer Aşısı Olanların Yarısında Bu Yan Etki Ortaya Çıktı
- 0 cevap
Johnson & Johnson, Aşısı Hakkında Bu Acil Uyarıyı Yayınladı
Johnson & Johnson, Aşısı Hakkında Bu Acil Uyarıyı Yayınladı
- 0 cevap
Denizlerdeki Komplo - Seaspiracy - 2021
Denizlerdeki Komplo - Seaspiracy - 2021
- 0 cevap
Bu 2 Şeyden 1'ine Alerjiniz Varsa, Hangi Aşıyı Yaptığınıza Dikkat Edin
Bu 2 Şeyden 1'ine Alerjiniz Varsa, Hangi Aşıyı Yaptığınıza Dikkat Edin
- 0 cevap
Amazon destekli akıllı motor girişimi Turntide Technologies, gezegeni kurtarmaya çalışıyor
Amazon destekli akıllı motor girişimi Turntide Technologies, gezegeni kurtarmaya çalışıyor
- 1 cevap
Moderna Eğer Bunlardan Birine Sahipseniz Moderna Aşısı "Yapmamalısınız" Diye Açıklama Yaptı
Moderna Eğer Bunlardan Birine Sahipseniz Moderna Aşısı "Yapmamalısınız" Diye Açıklama Yaptı
- 1 cevap
Dr. Fauci Bunu COVID Aşısı Yapıldıktan Sonra Yapabileceğinizi Söyledi
Dr. Fauci Bunu COVID Aşısı Yapıldıktan Sonra Yapabileceğinizi Söyledi
- 0 cevap
Biyolog Bret Weinstein, COVID-19'un muhtemelen bir laboratuvardan geldiğini söylüyor.
Biyolog Bret Weinstein, COVID-19'un muhtemelen bir laboratuvardan geldiğini söylüyor.
- 0 cevap
2021'in en iyi dizüstü bilgisayarları
2021'in en iyi dizüstü bilgisayarları
- 0 cevap
SKIMS, Jakarlı Lüks Loungewear Koleksiyonunu Piyasaya Sürüyor
SKIMS, Jakarlı Lüks Loungewear Koleksiyonunu Piyasaya Sürüyor
- 0 cevap
Pencere klimanızın daha uzun süre dayanmasını sağlamanın 6 basit yolu
Pencere klimanızın daha uzun süre dayanmasını sağlamanın 6 basit yolu
- 0 cevap
Bir mimarlık firması, dönerek kendi elektriğini üretecek, yüzen 5 yıldızlı bir otel tasarladı, ancak kendi iyiliği için fazla fütüristik olabilir.
Bir mimarlık firması, dönerek kendi elektriğini üretecek, yüzen 5 yıldızlı bir otel tasarladı, ancak kendi iyiliği için fazla fütüristik olabilir.
- 0 cevap
Ağaçlardan Öğrendiklerimiz
Köklenmekten korkma. Sevdiklerinin varlığıyla büyü ve yayıl.
- 9 cevap
Hemen Her Şeyden Bir Bluetooth Hoparlörü Yapabilirsiniz
Hemen Her Şeyden Bir Bluetooth Hoparlörü Yapabilirsiniz
- 0 cevap
30 Saniyelik Gizlilik Düzeltmeleriyle Verilerinizi Korumanın Yolları
30 Saniyelik Gizlilik Düzeltmeleriyle Verilerinizi Korumanın Yolları
- 0 cevap
Hava Fritözü Nasıl Temizlenir: Adım Adım Kılavuz
Hava Fritözü Nasıl Temizlenir: Adım Adım Kılavuz
- 0 cevap
Telefonunuzu daha dinamik ve kullanımı daha kolay hale getiren Android 11'in en iyi 11 yeni özelliği
Telefonunuzu daha dinamik ve kullanımı daha kolay hale getiren Android 11'in en iyi 11 yeni özelliği
- 0 cevap
Lasha Talakhadze Olimpiyat Hazırlıklarında 223 Kilo Kaldırarak Yeni Bir Dünya Rekoru Kırdı (Resmi Değil)
Lasha Talakhadze Olimpiyat Hazırlıklarında 223 Kilo Kaldırarak Yeni Bir Dünya Rekoru Kırdı (Resmi Değil)
- 0 cevap
Aracınızın Direksiyonunu Bu Özel Seçeneklerle Değiştirin
Aracınızın Direksiyonunu Bu Özel Seçeneklerle Değiştirin
- 0 cevap
Bozuk - Çalışmayan Uyduları çekebilen manyetik bir uzay aracı yörüngeye girdi - uzay çöplerini temizlemek için bir deneme çalışması
Ölü - Çalışmayan Uyduları çekebilen manyetik bir uzay aracı yörüngeye girdi - uzay çöplerini temizlemek için bir deneme çalışması
- 0 cevap
Google yakında Android'in yerini alabilecek gizemli işletim sisteminin ilk beta sürümünü yayınlayabilir
Google yakında Android'in yerini alabilecek gizemli işletim sisteminin ilk beta sürümünü yayınlayabilir
- 0 cevap
Tesla'nın 250.000 dolarlık süper otomobilinden Ford'un elektrikli F-150'sine kadar, bunlar önümüzdeki 3 yıl içinde sokaklara çıkacak en havalı 18 elektrikli araç
Tesla'nın 250.000 dolarlık süper otomobilinden Ford'un elektrikli F-150'sine kadar, bunlar önümüzdeki 3 yıl içinde sokaklara çıkacak en havalı 18 elektrikli araç
- 0 cevap