Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Seçtiklerimiz

Burada bizim seçtiklerimiz adı altında Forumda bulduğumuz özel başlıkları, videoları, fotoğrafları ve diğer materyalleri bulacaksınız...

Japon Bıçakları Alman Bıçaklarından Daha İyi mi?
Japon Bıçakları Alman Bıçaklarından Daha İyi mi?
  • 0 cevap

ABD'li bilim insanları, COVID'in Wuhan pazarından geldiğine dair "güçlü kanıtlar" buldu
ABD'li bilim insanları, COVID'in Wuhan pazarından geldiğine dair "güçlü kanıtlar" buldu
  • 0 cevap

Kimerizm (chimerism) nedir?
Kimerizm (chimerism) nedir?
  • 0 cevap

2022 Honda Navi Minimoto Yeni Yılda Piyasaya Çıkmaya Hazırlanıyor
2022 Honda Navi Minimoto Yeni Yılda Piyasaya Çıkmaya Hazırlanıyor
  • 1 cevap

'Yana yürüyen sıska kız' olayı nedir?
'Yana yürüyen sıska kız' olayı nedir?
  • 0 cevap

Çin, 'son derece zararlı' kripto madenciliğini hedefleyince Bitcoin düşmeye başladı
Çin, 'son derece zararlı' kripto madenciliğini hedefleyince Bitcoin düşmeye başladı
  • 0 cevap

Bilim adamları, ikinci bir kişinin tıbbi müdahale olmaksızın HIV'den 'doğal yollarla' kurtulduğunu açıkladı
Bilim adamları, ikinci bir kişinin tıbbi müdahale olmaksızın HIV'den 'doğal yollarla' kurtulduğunu açıkladı
  • 0 cevap

Mercedes'in 102 Bin dolarlık elektrikli arabası, tam dolu bir pille 680 km Gidiyor ve Tesla'nın Model S'sini kolayca geride bırakıyor
Mercedes'in 102 Bin dolarlık elektrikli arabası, tam dolu bir pille 680 km Gidiyor ve Tesla'nın Model S'sini kolayca geride bırakıyor
  • 0 cevap

Honda, Otonom İş Aracının en son sürümünü sergiliyor
Honda, Otonom İş Aracının en son sürümünü sergiliyor
  • 0 cevap

Yeni Çalışmaya Göre: Karaciğeriniz İçin En Kötü İçecek
Yeni Çalışmaya Göre: Karaciğeriniz İçin 1 Numaralı En Kötü İçecek
  • 0 cevap

Et alışkanlığımız, kakalarımız yoluyla kirlilik sorunlarına neden oluyor
Et alışkanlığımız, kakalarımız yoluyla kirlilik sorunlarına neden oluyor
  • 0 cevap

Bilim mi Sanat mı? Aston Martin'in Baş Tasarımcısı Valhalla Supercar'ı Açıklıyor
Bilim mi Sanat mı? Aston Martin'in Baş Tasarımcısı Valhalla Supercar'ı Açıklıyor
  • 0 cevap

Dünya'da şimdiye kadar yapılmış en pahalı şeyler
Dünya'da şimdiye kadar yapılmış en pahalı şeyler
  • 0 cevap

McDonald's'ın yeni McPlant vegan Hamburgerini denedim ve Çeyrek Pounder'la karşılaştırdım
McDonald's'ın yeni McPlant vegan Hamburgerini denedim ve Çeyrek Pounder'la karşılaştırdım
  • 0 cevap

Balina Römork / Karavan Kabini Kalbimizi Zıpkınlayan Zeki Bir Kampçıdır
Balina Römork / Karavan Kabini Kalbimizi Zıpkınlayan Zeki Bir Kampçıdır
  • 0 cevap

Ford ve Purdue Üniversitesi Birlikte Yaptığı Araştırmalar Sonucunda Bir EV'yi 5 Dakikada Tamamen Şarj Eden Bir Kablo Geliştirdiğini Açıkladı
Ford ve Purdue Üniversitesi Birlikte Yaptığı Araştırmalar Sonucunda Bir EV'yi (Elektrikli Araç) 5 Dakikada Tamamen Şarj Eden Bir Kablo Geliştirdiğini Açıkladı
  • 0 cevap

Herkes Bu 10 Dakikada Yapılan Susamlı Sarımsaklı Ispanaklı Sote İçin Deli Oluyor
Herkes Bu 10 Dakikada Yapılan Susamlı Sarımsaklı Ispanaklı Sote İçin Deli Oluyor
  • 0 cevap

Rivian (Elektrikli Araç Üreticisi) şu anda satışı olmadığı halde en büyük ABD şirketi oldu
Rivian (Elektrikli Araç Üreticisi) şu anda satışı olmadığı halde en büyük ABD şirketi oldu
  • 0 cevap

Windows 11, güncellemeleri nasıl bu kadar küçülttü?
Windows 11, güncellemeleri nasıl bu kadar küçülttü?
  • 0 cevap

2022 Audi RS E-Tron GT neredeyse mükemmel
2022 Audi RS E-Tron GT neredeyse mükemmel
  • 0 cevap

General Electric (GE) Halka Açık ÜÇ Şirkete Bölünecek
General Electric (GE) Halka Açık ÜÇ Şirkete Bölünecek
  • 0 cevap

2040'a Kadar Su Probleminin Dünyada En Çok Hissedileceği Yerler
2040'a Kadar Su Probleminin Dünyada En Çok Hissedileceği Yerler
  • 0 cevap

Amerika da Kongre Sarhoş Olarak Araba Kullanmayı Engellemek İçin yeni araba teknolojisini zorunlu kılmaya çalışıyor
Amerika da Kongre Sarhoş Olarak Araba Kullanmayı Engellemek İçin yeni araba teknolojisini zorunlu kılmaya çalışıyor
  • 0 cevap

Yıllardır minibüste tam zamanlı olarak yaşadım. İşte kimsenin yeterince bahsetmediği en kötü 10 bölüm.
Yıllardır minibüste tam zamanlı olarak yaşadım. İşte kimsenin yeterince bahsetmediği en kötü 10 bölüm.
  • 0 cevap

Şimdiye kadar tespit edilen en derin deprem tespit edildi ama bu imkansız olmalıydı
Şimdiye kadar tespit edilen en derin deprem tespit edildi ama bu imkansız olmalıydı
  • 0 cevap

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.