Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

agopun kör kazı

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    26
  • Katılım

  • Son Ziyaret

İletiler gönderen: agopun kör kazı

  1. Yanlış hatırlamıyorsam bir de şu vardı;kadın başka dine mensup biri ile evlenemezken bu bir erkek için kazanç olabiliyordu.Bu yazdığımdan emin değilim ama gerçekten varsa öyle birşey bunun nedenini merak ediyorum.Bu namaz mevzusunu okurken aklıma geldi.

    erkek için her şey kazançtır herhalde.

     

    erkekinn nelinin kiridir falan filan bütün her şey..eli hep pistir erkeğin :D

     

    ama bu haberlere kulak asmayın...gidin her mahallede bir hoca var onlar neler diyor nelerrrrr üüüüü üüüüüüüü ....

     

    kadını erkeki yok akıllı oll işte :P

  2. Schopenhauer'u bizim takım yenik duruma düştüğü zaman hatırlarım hep ya da doğalgaz faturası geldiği zaman.Hepisiniz kötüsünüz siz insalar iyiyim ben bana bu kelek yapılır mı diye bağırıyorum bazen.Polyanna'yı da bu şahsın terkettiği kadınlardan birinin yarattığını düşünüyorum-agop soze:attım tutar belki-

     

    Çok beklenti içinde oluyorsun sonra hayat istediğin gibi gitmeyince felsefenin dibine vuruyorsun hep böyle vallaa böylee....dikkat edin homeless şarapçı abiler süper felsefe yapar ama zengin bir kapitalist için dünya hep iyidir.

     

    konu neydi....?

     

    mavi olmayan gökyüzü tasavvufa doğru yol almak üzere ...bende taparım kendimee halı saha maçlarında

  3. Dün aksam TRT'de bir acik oturum vardi, Tuncay Güney'in yanisira eski susurluk Meclis komisyon arastirma baskani ve bir komisyon üyesi ile bir de gazeteci katildi. Türkiye acisindan güzel aciklamalar vardi ve Susurluk sorusturmasi sirasinda aslinda Ergenekon'un varligi biliniuyordu, ama komisyona bu konuda yetki ve zaman verilmedigi söyleniyor. Yani bazilarinin burada iddaa ettigi gibi Ergenekon AKP'nin bir icaati degil eski hükümetlerinde bilgisinde olan bir olusum. Sorulmasi gereken neden diger hükümetler kendi hükümetleri döneminde bir girisimde bulunmadilar ve neden AKP bastan itibaren bildigi halde bu konunun üzerine son yil itibariyla gitti?

    Derin devletin varligi ve bu derin devletin Türkiye icin kar degil sadece zarar yaptigi asikar ve tartisma olmaksizin herkesin kabul ettigi bir durum. Anlasilan Türkiye'de bunlarin her dönem ülkeyi kaosa götüren provakasyonlar yaptigi ve bu sayede ülkeye demokrasinin gelmesini önlemek, askeri cuntalarin gelmesini saglamak, totaliter rejimin sürekliligini saglamak ve AB üyeliginin gecikmesini saglamak oldu. Faili mechiullerin hemen hemen tümünün sorumlulari derin devletin olduguna isaret edildigi bir oturumdu.

    Türkcülerin maskesi yavas yavas düsüyor, kaos senaryolari arti umarim herkes tarafindan gözüküyor.

    Ben sevdim bu Tuncay Güneyi yaa süper bir adam -not düşelim, Rıdvan Akar'ın bu şahısı keyser soze'ye benzetmesi süper bir teşhisti kutluyoruz kendisini ailecekk-

     

    dinledikçe tuncay beye kanım ısındı damarlarıma işledi doğru diyo lan bu dedim , hadi be dedim bunu da mı onlar yapmış dedim ikiz kuleler ikiz kuleler onları da sorsanıza diye bağırdım duymadılar beni.

     

    bu adamdan korksun herkes en çok ta şimdiki hükümet çünkü ne dedi tuncay bey susurluk bir hükümeti götürdü-bu teşhis biraz tartışılabilir-, ergenekon da bir hükümeti görütebilir dedi doğru dedi.

    2 sene sonra herkes unutur bu olayı görürsünüz bakın dedi.Hatta bu siliviridekiler kahraman olarak karşımıza çıkabilir veya milletvekili olarak karşımıza çıkabilirler dedi .Valllayyiii doğru dedii sevdim ben bu adamı.

    Herşeye devlet sırrı devlet sırrı diyorlar dedi konuşun beee dediiii oz amn bendee daha çok konuşurum dediiii...yaşaaaaa

    keyser soze giibi de olsaa bu adam son 20 yılı okumuş yalamış yutmuş isimler birer birer hafızada çok akıllı ya bu adamm valla sevdim ben bu adamı.Olayları iyi biliyor eğer kurgu yapıyorsa da çok yi yapıyor belki de atıyor tutuyor.

     

    James bond bile benim yanımda sıfır kalır dedi valaaa süper adam buu...yaşaaaa

  4. :lol: takma kafana yalnızlığı yaa..insan bazen kendini yalnızda hisseder.. bazen de düzinelerce insanı içine almış kadarda kalabalık..bazende agopun obez kazı kadar da aç.

     

    memnun olmama, yetinmeme, bencillik, tadını çıkaramama demişsin...tarihte yalnızlıkları ayyuka çıkmış bi çok değerli insan var..bence senin şu saydıklarından dahada farklı anlamlara bürülüydü onlar..

     

    --bazı insanlarınsa üzerlerinde tuttuğu o gereksiz sosyallığa karşın; "kalabalığınsa" , onlara karşı duyduğu "yalnızlığı", gözardı edemeyiz..yani bazı insanların karşısında kalabalıkta yalnız kalabilir..

     

    bide olaya şöyle bak..kendisini fil dişi kulesine hapsetmiş bir yalnızın gerekçesi karşısındaki kalabalığın,memnun olmama, yetinmeme, bencillik, tadını çıkaramama hallerine sahip olmaları hadisesi ise..hıı..olamazmı.. :rolleyes:

    yalnız çok memnun hayatından

    memnun olmayan kalabalık ise didiniyor arıyor ama çok kalabalık

    ben memnunum "sayın kalabalık" diyor yalnız

    yanlış diyor bu çok kabalık yok yok kelimeler karıştı.. yalnız diyor bu çok kalabalık kalamıyorum yalnız.

    Güvercin yürümek istiyor giriyor kalabalığın içine yürüyor.Yalnız uçmak istiyor etraf çok kalabalık...

    Kazın karnı acıktı gitsin agopun yanına.Kalmasın yalnız, agop

  5. ayakkabı saklanır, ayakkabı meydana zafer işareti olarak dikilir, ayakkabı kokar, ayakkabı ünlü oldu.

    herkes ayakkabıyı alkışlar.ayakkabı kahramandır.milyonlarca ölen insandan sonra kahraman olmak ancak ayakkabının işidir.

    ayakkabının altı deliktir.bütün mesele bu mudur.

     

    artık basın toplantıları çıplak ayakla yapılacaktır.

    DUYURULUR.

  6. yanii..şöylede denebilir..bazı zamanlar yalnızlık hissiyatı dahada öne çıkabilir..biçoklarında olduğu gibi..kendin dışındakilere yabancılaşma, kişinin kendisini kendinden dahada iyi tanıyabilecek bir kişinin olmama olasılıklığında yatar..

    memnun olmama, yetinmeme, bencillik, tadını çıkaramama....yalnız değilsin aslında

    olmak istiyorsan yalnız kimse yapışmaz yakana

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.