Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

haberci55

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    47
  • Katılım

  • Son Ziyaret

İletiler gönderen: haberci55

  1. Bende bütün bu gerçekleri göremeyenlerin / düşünemeyenlerin önüne balonlanlar yaşamayı kendine felsefe edinmiş kişilerin önüne koyuyorum...

    Belki karanlıklara bıraz ışık olur ne dersiniz... :)

     

    VE BALONLAR BÖYLE PATLATILIR....

    Laiklik belirli bir zümreye bir kesime ait bir durum değil. "hem dinci hemde laik olunmaz" bu tabiri ancak sizler kullanırsınız. İslam dinini de yaşar müslüman laik de olur. Fazla düşünmeye gerek yok islam dinini de yaşıyorum Atatürk'ü de seviyorum yolundan da gidiyorum.

     

     

    Şunu anlayın artık sen ben, siz biz diye birşey yok ayrım yapmanın da anlamı yok. Bu ayrımı farkındaysan senin gibi düşünenler yapıyor. Benim gibi düşünenler hepimiz varız Türk milleti var diyoruz... Yani ayrımcılığı başta siz yapmışsınız bile ....

     

    Hala kafanızda 1920 yılında cemaatlerin yapmış oldukları faliyetler yada benzeri olaylar üzerine düşünüyorsunuz. Günümüz cemaatler üzerine bir bilginiz yok.

  2. herkese merhaba

     

    google'da bi konu hakkında arama yaparken buldum bu siteyi.şöyle üye olma gözüyle bi bakiyim dedim ve oldum :D

     

    bu forum tipinin ne olduğunu bilmiyorum ama seviyorum bu tarz forumları net ve açık oluyo karışık değil

     

    kendini tanıtmak bölümünde belirtilen beklentinizi ( insanların kendine özgü kelimelerle kendilerini tanıtmaları ve diğer kullanıcılara iç dünyaları ve becerileri ile ilgili bilgi vermelerini sağlamak)inşallah ilerleyen zamanlarda gerçekleşiririm..

     

    geldim işte e insan bi hoşgeldin bekliyor açıkcası :P:D

    Hoş geldin umarım umduğunu bulursun

  3. Seçimden %47 gibi bir oy oranı ile çıkan AKP Türkiye'nin tarihi seçimlerinedn birine daha imza attı.

     

    AKP 340 millet vekili ile partisini temsil edecek.

     

    CHP ile bir araya gelen DSP seçim sonrasında 13 milletvekili ile ayrılmayı düşünüyor.

     

    Bağımsız aday olan Muhsin Yazıcıoğlu bağımsızlıktan çıkarak BBP'nin başına geçerek tek başına partisini temsil edecek

     

    Rizeden bağımsız aday olan Mesut Yılmaz, yanına bir kaç tane daha bağımsız aday alarak DP başına geçmeyi planlıyor.

     

    Barajı aşarak büyük sevinç yaşayan MHP 71 milletvekili ile partisini temsil edecek

     

    CHP sandıktan 121 milletvekili çıkardı bu vekillerden 13 ayrılması planlanıyor CHP 108 melletvekili ile partisini temsil edecek

  4. Partisinin barajı aşamaması üzerine istifa eden mehmet ağır yargı yolunda

     

    Susurluk davası kapsamında 'Öz ve Çatlı gibi kişilere silah taşıma izin belgeleri ve hususi yeşil pasaport vererek, görevi suiistimal etmek', 'gıyabi tutuklama kararı ile aranan Abdullah Çatlı'nın yerini bildiği halde yetkili mercilere haber vermeyerek, saklamak' ve 'cürüm işlemek amacıyla teşekkül oluşturmak' gerekçesiyle 7 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istenen Ağar'ın, dokunulmazlığının kaldırılmasının ardından hakim karşısına çıkması bekleniyor.

    TBMM Genel Başkanlığı, Mehmet Ağar'ın dosyasını dokunulmazlığı kaldırıldıktan sonra gerekli hukuki işlemlerin yapılması için Adalet Bakanlığı aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderecek. Dosyaya ilişkin gerekli incelemeler yapıldıktan sonra Ağar bu iddialardan yargılanabilecek.

  5. DP'de seçim depremi

     

    1) Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar görevinden istifa etti.

    2) Antalya CHP İl Başkanlığı önünde bir grup partili, görüntülenmek istemediklerini söyleyerek gazetecilere saldırdı.

     

    Sandık sonuçlarından beklediklerini alamayan CHP'liler, parti il binası önünde bekleyip görüntü çekmeye çalışan gazetecilere saldırdı. Çıkan arbede araya girenler tarafından önlenmeye çalışılırken, olay yerine takviye polis ekibi çağrıldı.

     

    3) herkes üzgün ,bunu anlayisla karsilamak lazim yalniz bunu arbedeye cevirmeye gerek yok ..

     

    4) bu kadar keskinlesen Türkiye tablosundan sonra yüzde ellilere bölünüyorsa ,bu asilamayacak sorun degil.?

    Türkiyemizin gelecegi icin ..

     

    bundan sonra herkese kendi üzerine düsen görev ATAMIZIN EMEKLERI BOSA OLMADIGININ MÜCADELESINI VERMEKTIR

    bu Türk halkina yakisan görevi herkes üzerine düsen sorumlulugunu daha iyi görüp yerine getirecektir. bu saatten sonra .?

    Türkiyenin bir bes sene daha kaybedecek zamani yok

     

    bilhassa bu görevin agirligi Akp,i destekleyenlere düsüyor.? buyursunlar bir bes sene daha onlarin..!! Türkyemiz icin güzel dileklerinizi yerine getirin.?

    herkese bu secimin hayirli olmasi dilegiyle

    :shuriken: yamyam frankfurt

    Amin... ben inanıyorum ki bu ülke için hayırlı olacak bir sonuç.....

  6. Erdoğan: 'Bu seçimi millet kazanmıştır. Millet iradesi bize değişim ve gelişmeye devam dedi' dedi. Aslında bu seçimi millet kazanmadı, millet ancak Erdoğan ve tayfasının ceplerinin daha fazla dolmasına, vatanın satışına devam etmelerine, halkın -yani kendilerinin- dahada fakirleşmesine ve sadakaya muhtaç olmasına neden oldu. Bu dönemde kişi başına milli gelir 10 bin dolar olacakmış, öyle dedi.

    Tamam işte ne güzel bu adam ne dedi de yapmadı. göreceksin önümüzdeki dönemde 10 bin dolar olacak....

  7. neye karşı çıkıyorsunuz anlamıyorum illede sizin dediğiniz mi olacak. Demokrasi dediğiniz şey hakın iradesine dayanmıyor mu? Bu oranlardan dolayı demokrasi yok diyen bu millete **** diyenler, millet iradesine karşı çıkanların demokrasiden bi haber oldukları apaçık ortada.

     

    Bağırmaya çağırmaya kendinizi paralamaya hiç mi hiç gerek yok bu millet AKP diyor. Ve bunu demokrasi yolu ile diyor.

  8. Bunların hiç biri, hiç olmazsa Vatanı, Milleti satmadı. AKP ise; Dünümüzü, Bugünümüzü, Yarınlarımızı sattılar. Bu satıcıları desteleyenler de yarın çocularının, torunlarının yüzlerüne nasıl bakacaklar acaba??????

    Özelleştirmeyi devleti satmak olarak görülüyor. Birde şu açıdan bakmak gerekiyor devlet kar yapamıyor kendi kendini zarara sokan bir işletme var. Ve alacak olan kişi kar yapacak vergi ödeyecek devletin cebine de sıcak para geçecek

     

    Maliye bakanı yapıtı bir konuşmayı hatırlıyorum. Tüpraş koç grubuna sattık şimdi tüpraşı biz mi daha iyi işletiyoruz yoksa koç mu daha iyi işletiyor. Devlet kar edemezken koç grubu bu işletmeden kar ediyor. Artı bu işletmeden yüklü bir miktarda vergi ödüyor.

     

    Özelleştirmeleri hükümet cebine atıyormuş gibi bir izlenim oluşturuluyor. Özelleştirmelerden gelen para bu halk için kullanılacak hazineye aktarılacak. Aksi bir iddiası olan varsa buyursun kanıtlarla gelsin

     

    Şimdi şöyle bir toplayalım bir parti seçime katılacak kazanabilecek bir parti (akp) seçime katılmasına karşın insanların gözünde olumsuz bir izlenim oluşturacak özelleştirmeyi yapacak. Ya bu adamlar **** mı ki böyle kritik bir zamanda özelleştirme yapsınlar bu kadar basit değil….

     

    Ayrıca, dün oyakbankı hollandalı şirkete satanlar ne çabuk unuttular da bu gün yapılan özelleştirmelere karşı çıkıyorlar. Alakası yok demeyin bu gün özelleştirmelere karşı çıkanlara bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız...

  9. Erbakan'in tekkecileri tarikatcilari yani ayak sulari icilen sakalli takimini konuta tasiyip iftar yemegi vermesini hepimiz hatirlariz ve kopan kizilca kiyametide,bugün AKP dalkavuklugu yapan onca gazete ve televizyon hep bir agizdan koro gibi bu olayi protesto etmisti.

    Peki o zaman kzilca kiyametler koparanlar,koro halinde Erbakani elestiren gazete ve televizyonlar simdi neden sus pus oldular.?Cünkü AKP den cikarlari var hepsininha bu demekki ülke cikarlari bu tür gazete ve televizyonclari pek ilgilendirmiyor onlar icin sadece PARA PARA PARA.Iste Akp den cikarlari oldugu icin bu gazete ve televizyonlar ülkeye yapilan ihanete sessiz kaliyorlar dolayisiyla kendileride bu ihanet sebekesinin icnde yer almislardir.Asagida alintiladigim tablo Türkiyeyi hangi kadronun yönettigini gün gibi ortaya koymaktadir.

    Bakin ve düsünün;

    -Basbakan R.Tayyip Erdogan-Naksibendi tarikatinin Iskenderpasa dergahindan,

    -Basbakan yardimcisi Abdullah Gül-Naksibendi tarikatinin Iskenderpasa dergahina yakin,

    -Basbakan yardimcisi M.Ali Sahin-Naksibendi tarikati

    -Basbakan yardimcisi Abdüllatif Sener-Eski Humeynici,

    -Devlet bakani -Besir Atalay-Naksibendi Tarikati,

    -Devlet bakani Ali Babacan-Naksibendi tarikati,

    -Devlet bakani Mehmet Aydin-Fetullahci

    -Adalet bakani -Cemil Cicek-Yeniden milli mücadele

    -Milli savunma bakani Vecdi Gönül-Naksibendi tarikati,

    -Maliye bakani Kemal Unakitan-Naksibendi tarikati,

    -Bayindirlik ve Iskan bakani Zeki Ergezen-Naksibendi tarikati,

    -Saglik bakani Recep Akdag-Naksibendi tarikati,

    -Ulastirma bakani-Binali Yildirim,Naksibendi tarikati,

    -Tarim ve Köy isleri bakani Sami Güclü-Naksibendi tarikati,

    -Calisma bakani Murat Basesgioglu-Nur tarikati,

    -Sanayi ve Ticaret bakani Ali Coskun-Naksibendi tarikati,

    -Enerji ve tabii kaynaklar bakani Hilmi Güler-Naksibendi tarikati,

    -Kültür bakani Hüseyin Celik-Nur tarikati

     

    Evet iste Türkiyeyi yöneten kadrolar bunlardir.Yani büyük!!!Müslümanlar,anliyormusunuz neden kendileri disinda olanlari bereketsiz diye adlandirdiklarini,anliyormususnuz neden cagdaslasmaya karsi cikildigini ,anliyormusunuz neden müslümanlikta mektep yoktur sakin ha günaha girer dinden cikarsiniz(Seyh Kibrisi)denildigini,anliyormusunuz neden yatip kalkip Cumhuriyetin Laikligin bekcisi Türk Silahli Kuvvetlerine neden saldirildigini ve komplolar üretildigini.Anliyormusunuz neden sehitlerimize *kelle*denildigini,eger bunlari gercekten anliyabiliyorsak tehlikenin farkindayiz demektir.

     

    saygilarla

     

    Öyle bir yazmışsın ki cemaatlere üye olmak o cemaatlerde yer almak suçmuş gibi bir izlenim vermeye çalışmıssın. Sadece bu saydıkların değil Türkiye'de milyonlar var bu cemaatlere üye olan.

     

    ha unutmadan benim bildiğim Bülent Arınç'ta bide Emre Emre Belezoğlu nur cemaatinden ;)

     

    Kimsenin çağdaşlaşmaya karşı olduğu falan yok her şeyden önce bunu kafana sok. Türkiye hiç olmadığı kadar çağdaş şuanda....

     

    TSK komplo üretilmiş öylemi :P bu kadromu üretmiş yoksa bütün dinciler mi?

  10. Bir iş yapıyorsan dürüsçe yapacaksın reklamlarda boy boy gösteriler kapatılmış yerleri yalan çıktı.

     

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), "Yalanını da al git" sloganı çerçevesinde bazı gazetelerde yayımlanan ve fotoğraftaki dükkanların sahibi olan esnaflar tarafından yalanlanlandı.

     

    İstanbul Levent'teki Atatürk Oto Sanayi Sitesi'ndeki bazı esnaflar, gazetelerde kendi dükkanlarının fotoğrafını CHP reklamında kullanıldığını görünce yaşadıkları şaşkınlığı Samanyoluhaber mikrofonlarına anlatmış, böylesi bir siyasi oyuna alet edilmelerinden dolayı kızgın olduklarını belirtmişlerdi.

     

    Pazar günü çekilen fotoğraflar için "Bir dergiye kapak yapmak için" açıklamasının yapıldığını söyleyen esnaf, "Bu fotoğraf için herkese 50'şer YTL verdiler. Çekerken de şöyle etrafa toprak kum falan attılar. Pis bir görüntü olsun diye. Bizim hurdacı arkadaşlar da fotoğrafa girmiş. Yerlere gazete mazete attılar. Fotoğrafı çektiler" şeklinde konuşmuştu.

     

    Esnaf, fotoğrafın yalan ve fotomontaj olduğunu iddia ederken, CHP, seçim kampanyasını 'yalan' reklamla sürdürmekte kararlı...

     

    Bugünkü birçok gazete söz konusu reklamı 'aynen' yayınlarken, CHP'nin tepkilere cevap vermemesi soru işaretlerine neden oldu.

     

     

     

     

    HABER7COM-Zaman

  11. <H2>AKP afişleri ve yalanlar!

     

    'Durmak yok, yola devam' öyle mi?..Buyrun o zaman...

    </H2>AKP, özellikle büyük şehirlerin ilan panolarına afişler asmış, sırıtan suretler,... Milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar.

    Faturaları görüp de çıldırmayan varsa içinizde, alın elinize eski-yeni faturaları, yakın bi cigara, arkanıza yaslanın.

    Yenge, sen de gel eniştemin yanına, "körolası herif, nereye gidiyor bu paralar" diye kafasının etini yiyordun ya, bak nereye gidiyormuş, gör.

    Başlayalım mı?

     

    ***

    "4,5 Senedir Doğal gazı zamsız ödüyorum... Yola devam..."

    2002'de doğalgaz 225 bin lira idi, şimdi 525 bin lira. %134 artmış.

    ***

    "4,5 Senedir Elektriği zamsız ödüyorum... Yola devam..."

    Eylül-2002 Tüketim miktarı 538 kwh olan faturaya 42,84 YTL ödemişim.

    Haziran-2007 Tüketim miktarı 553 kwh olan faturaya 20 Temmuz'da 86,65 YTL ödeyeceğim. Artış %115.

    ***

    "4,5 Senedir Suyu zamsız ödüyorum... Yola devam..."

    Kasım 2002'de 10 m3'e kadar metreküpü 57 Ykr, Haziran-2007'de metreküpü 1,13 YTL, artış %100

    Kasım 2002'de 11-30 m3 arası 1,01/ m3 YTL, Haziran-2007'de 2,91/m3 YTL, artış %300.

    ***

    Bak, iyi niyetli olduğumdan, posta caddesinde 60 YTL'ye satılan doğalgaz saati için aldıkları 300 dolar haracı, 50 YTL'ye satılan kartlı su sayacına aldıkları 300 YTL haracı, hangi partiye %30 "hibe" olarak verildiğinden hiç bahsetmiyorum bile. Şimdi fesadın biri çıkıp sayaç işini "dünür Albayraklar" yapıyor diyebilir, aman ha...cıs.

    ***

    "4,5 Senedir Ekmeği zamsız ödüyorum... Yola devam..."

    Ekim-2002'de 230 gr ekmek 150 bin liraydı (15 Ykr), şimdi 150 gr ekmek 500 bin (50 Ykr).

    Yani 2002'de 1 kg ekmek 600 bin iken, şimdi 3.500, yani tam tamına 6 kat artmış.

    "Kira öder gibi ev sahibi oldum... Yola devam..."

    2002'de kiralar ortalama 350 idi, 2007'de oldu 700.

    700 bin taksiti en az 20 sene ödeyecek. Aldığı maaş 800. Eh 100 lirayla bol bol geçinir artık. 20 yıl sonra ev olacak harabe. Garip de seviniyor "kiradan kurtuldum" diye. Elindeki 30 milyar parayı kaptırdığı da cabası.

    ***

    "Okul Kitaplarını bedava alıyorum, Yola devam..."

    Evet haklısınız, misyonerler de bedava kitap dağıtıyor.

    Dağıttıkları kitapları okutan bir tek öğretmen yok. Yardımcı kitaplarla idare ediliyor. "Hak din İslam'dır" ibaresinin çıkarıldığı, "Budizm, Hristiyanlık, yahudilik, putperestlik, mecusilik, atesizlik... gibi dinlerin, İslam ile eşit mesafede anlatıldığı bir kitabı okutmak için Din dersi hocasının, İmam Hatip'ten değil, Kasımpaşa-Heybeliada Ruhban okulundan mezun olması gerekir.

    ***

    Bütün bunları açıklayabiliyorum da, şu afişi anlayamadım.

    Bir öğrenci resmi var... hanım hanım gülümsüyor...

    "Önümdeki engeller kalktı... Artık okula rahatça gidiyorum...Yola devam..."

    Allah Allah, bunlar "namusumuz" deyip, "bu sadece %1'in sorunu" şeklinde kıvırdıkları Başörtüsü meselesini hallettiler de benim mi haberim yok? Bu afişi anlayan varsa lütfen bana da anlatsın.

    ***

    Bana göre, AKP afişlerinin en anlamlısı da şu.

    Tayyibin oldukça makyajlı hali konmuş afişe. Yalvarıyor...

    "...Birlikte başardık... Yarım bırakma..."

    Bunu okuyunca ne yalan söyleyeyim, aklıma, "Delikten süpürmeyin, kullanın, yarım bırakmayın " lafı geldi.

    Benimki de fesatlık işte.

    Aldırmayın.

    Uzattık galiba? Kısa keselim.

    Evet 4,5 senedir bunlar iktidarda.

    4,5 senedir yalan söylüyorlar.

    ***

    Haklarını yemeyelim, bunların zamanında artmayan şeyler de oldu.

    Mesela işçi, memur maaşı.

    Mesela çiftçinin ürün fiyatı.

    2002'de 350 bin olan buğday fiyatı, Allah var, hiç artmadı.

    Fesatlık edip de, 2002'de 3 kilo buğday ile bir litre mazot alınabilirken, 2007'de 8 kilo buğdayla ancak bir litre mazot alınabiliyor, demeyin, olur mu?

    Yerimiz kalmadı, Gübre işine hiç giremedik.

    Eh benden bu kadar.

    Gübre temizliği de 22 Temmuz'da inşallah.

    ***

    Yenge, şimdi anladın mı paralar nereye gitmiş?

    Artık, "Körolası herif, paralar nereye gidiyor!" diye değil, "Körolası herif, AKP'ye oy verilir mi" diye kafasının etini yiyebilirsin.

    Serbestsin.

    KAYNAK : Türk Ateşi

     

    Belli ki biz seninle farklı ülkelerde yaşıyoruz çünkü ilk gözüme çarpan ekmek fiyatı oldu. Ben konyada 250 gr. ekmeği 250 ykr. alıyorum gelelim istanbula orda 350 gr. ekmeği de 400 ykr alıyoruz yaa biz biz gerçekten farklı ülkelerde yaşıyoruz.

     

    İkincisi doğalgaz meselesi: doğalgazı bizim arka bahçeden çıkmıyor. fiyatlarda tabiki değişme olacak iranla olan doğalgaz krizini unuttunuzmu. Ha bide Rusyadan aldığımız doğal gaz var. Bu doğal gazı Rusya da Türkmenistandan alıyor Türkmenistandan alıyor sonra bize satıyor tabi bunu da akp yaptı. :P Ha siz diyeceksizin ki doğalgazı 2002 yılında neden bu kadar pahalı almıyorduk. 2002 yılında kaç kişi doğalgaz kullanıyordu 2007 yılında kaç kişi kullanıyor ona bi bakın...

     

    okul kitaplarını bedava dağıtılıyor: yapılan bazı güzel şeyleri takdir edmesini bilmek gerekir. Benim okuduğum dönemde de dünya dilleri öğretiliyordu. İslam dini bölümü kitabın son kısmında detaylı olarak işleniyor. Aynı kitaplar dağıtıldı. Bunda da ahlak bilgisi önde dünya dinleri or tada islam dini sonda yer alıyor. Pazitif bilim kitaplarında zaten böyle bir durum yok. Bu kitap dağıtma olayı gerçekten güzel bir uygulama geçenlerde hastanede hasta bakıcıyla konuşuyorum. "mademki kitap dağıtılıyordu neden akp hükümetinden önce kitap dağıtılmadı. ben okul açılınca çocuğun kitaplarını nasıl alsam diye düşünüyordum. Şimdi ise öyle bir derdim yok" diyordu.

     

    Gene bir memur arkadaşla konuşuyoruz " Aylığımızı alamadığımız dönemi oluyordu. Çok şükür her ay aylığım yatıyor hesabıma eksiksiz biz o dömemleri de biliyoruz"

     

    Gerçekten bir tarafın olabilir bu çok güzel bir şey fakat sırf siyasi fanatizm diye yapılan iyi işleri ülke yaranına yapılan güzel faliyetleri kötü göstermeye çalışma...

  12. herkeze teşekkür ediyorum pazar akşamı hükümet biz olursak pazartesi sabahı memurun ve emeklinin zammı insanları eski erbakan hükümetinde nasıl şaşırttığı gibi aynı şekilde 23 temmuz pazartesi sabahı şaşıracaksınız....

     

    necmettin erbakan hocamız 11 ay kaldığı süre içerisinde iktidar olduğunda 2nci gün abartmıyorum 2nci gün memura emekliye %50 zam yapmadımı herkez devlet bitti parası kalmadı dediler 6 ay sonra baktıki 35 milyar dolar var herkez şok oldu buda yetmedi iktidara geçtiği 2nci gün %50 zammından sonra 6 ay sonra %30 zam yapmadımı buda yetmedi üstüne %25 zam yapmadımı 11 ay içerisinde %105 zam yaptı açın araştırın iyice inceleyin 200 tane projesinin 70 tamamlayan erbakan kalan projelerini ALLAHın izni ile 23 temmuz pazartesi sabahı tamamlamaya başlayacak kaldır kafanı iyice bak ne oluyor ne bitiyor senin milliyetçilik duygunu senin milli görüş duygunu alıyorlar sen uyuyorsun uyuyorsun uyuyor bunu inkar edene ne isterse vericem ben burdayım bunu kim inkar edebilirse hangi partiye oy veriyorsa oyumu ona vericem hadi inkar edin

    Arkadaşım, kendini kandırma benim kadar sizde biliyorsunuz ki sayın "Necmettin Erbakan hocan" barajı bile aşamayacak hangi partinin kaç oy alacağını tahmin ediyorsunuzdur. Akp geçen seçimlerde aldığı %34 oy oranını aşacak %40'ın üzerine çıkacak Chp %23-26 arası oy alacak Mhp barajı aşabilir belki.... Bu Akp'yi desteklediğimden falan değil sizinde bildiğiniz fakat dile getiremediğiniz gerçek...

  13. http://www.ntvmsnbc.com/news/411616.asp

     

    Son derece mantıklı buluyorum bu yaklaşımı...

     

    Özellikle bilgi kirlenmesi açısından yazıda söz edilen ortamlar çok büyük rol üstlenmiş durumdalar; aşırı düzeyde bir kontrolsüzlükle iyi kötü her şey "saçılmış" vaziyette...

    .

    .

    .

    Ben de konuşmacıyla aynı kaygıyı taşıyorum...

     

    Saygılar...

     

    Sevgiler...

     

    :zorro:

     

    net aradığımız bilgiye hızlı ulaşmakya yarıyor. Tutupta kitap okumuyoruz ki burda :)

  14. eleştiri yerinde ve temel sorunları kapsıyor.

    evet yanlışlıkla buraya taşındı. sadece yanlışlık bu. yönetim alabilir güncel konulara.

    dedigim gibi eleştiri yerinde tespitler içeriyor.

    bu düzende herkes aynılaşıyor...bu çok tehlikeli bir gidiş.

    bu ülkede etkin bir islamcı muhalefet olmadıgı müddetce hiç bir şey degişmeyecekdir.yüzeye takılıp kalanlar mevzu dışı.

    gayri insani bir sistem, her ne olursa olsun mücadeleyi hakediyor.

    ekonomi falan da çok önemli degil, bu sistemin temeli gayri insani..

    asıl sorun bu.

    insanlar sadece karınlarının toklugu ile yaşamazlar.

    selametler.

    Ali Bulaç çok sevdiğim bir yazardır. Ama Akp de ne yapacağını şaşırdı. Kimisi gerici diyor kimisi pkk yanlısı kimisi Abd emperyalizminin kölesi..... bu liste böyle uzayıp gidiyor. Yani biz ne istediğimizi bilmiyoruz kendi aramızda kutuplaşma var. Kimimiz milliyetci, kimimiz laik, kimimiz muhafazakar, kimimiz muhafazakar-laik yani bizde bir bütünlük yok.

  15. neye göre seçeceğiz ? bence insanların ilk önce kendilerini eğitmeleri ve değiştirmeleri şart..

    yani biz diyoruzki, bir tane adam çıksın ve 70 milyon insanı düzeltsin, bu imkansız birşey.. biz vatandaş olarak ilk önce kendimizden başlayarak ailemiz mahallemiz die birşeyler yapmalıyız.. nasıl olur bilinçli bir toplum olarak, ne istediğini bilen aklı selim insanlar olarak..

    bence Türkiye iç politikada irtica ve törörü bitirmeli, yaşam standartları da üretimle düzelir.. insanlar üretecekki iş istihdamı artsın dünya pazarına girelim, rekabet edelim.. o zaman bir avrupalı gibi yaşabiliriz..

    bence Türk devletinin yeterince prestiji sarsılmıştır, artık bunların düzelmesi lazım, nasıl olur bence bizim ne japonya' dan ne rusyadan farkımız var hatta fazlamız var.. illaki bir yere tabi olmamız şartmı ? alacak olanlar onlar biz girmeye uğraşıyoruz. iki kurucu ülke olan fransa ve almanya, bizi istemiyorlar.. hala daha kriterleri sölemekteler bizden sonra başvuran ülkeler bile aday oldu biz 40 senedir uğraşıyoruz, fazla zorlamamak lazım, onlar almıyorsa kaldırırsın gümrüğü bak neler oluyor.. terörde aynı, israil nasıl yapıyor 1 askeri için koca şehri bombalıyor kimsenin sesi çıkmıyor ? biz şurda dibimizdeki pkk sorununu çözemiyoruz.. anlamadığım şey genelkurmay başkanı çıkıyor ve üst üste kuzey ırak' a girmeliyiz dediğin halde neden girilmiyor bu işi diplomatik olarak bitiremiyorsun işte belli, gençlerimiz kardeşlerimiz ölüyor kimse birşey yapmıyor ? yani dostsan dost olarak karşılanırsın yok değil ! düşman isen bence görmen gereken en ağır şekilde karşılığı bulmalısın bu sınır ötesinde de bir içinde. ben bunları düşünerek seçeceğim ve öyle bir istikrar görebilmiş değilim ?

    Yaşam standartları eğitimle düzelir eğitim olduğu bir alanda her sorun çözülür. İrtica eğitimle biter ekonomi eğitimle düzelir, insanlar eğitimle bilinçlenir. Bunların heçbiri bir anda olacak şeyler değil. Yıllar süre bilir. Ama sağlam temeller üzerine kurarız.

  16. Fethullahçılar Almanya'da güle oynaya... Var mı bize yan bakan! Bizler Fethullahçıyız.

     

    İşimiz iş, güle oynaya devam ediyoruz yolumuza Almanya'da emin adımlarla. Paramız bol!

     

    .

    .

    .

    "O siyaset yapıyor!" Gerçeği söylemeye ne gerek var? Hocaefendinin geçmişi belli. Almanlara onun takımından olduğumuzu itiraf ettik mi, parasal desteklerini de kesecekler. Enayi miyiz? Geri planda dinci baronun iplerimizi elinde tuttuğunu öğrendiklerinde eğitime el atmamızı engelleyecekler. Bu nedenle de ne yapıp edip, basın dahil herkesi susturmaya devam etmeliyiz... Hocaefendici olduğumuzu bilen şu laikleri kızdırmaya da!

    STUTTGART

     

    Alintiliyan

    :shuriken: yamyam frankfurt

    ...............

     

    ......................

     

    ..............................

     

    ***** ağızıyla yazmasaydın gerçekten mükemmel diyeceğim bir örgütlenme olacaktı. Bilmiyorum bu alıntının adresi tam olarak ama adamlar gerçekten çok iyi işler yapıyorlar. Hepsine iyi demiyorum ama inanın bana içleri insan sevgisiyle dolu olan "nur cemaati"nden arkadaşlarım var. Bir çok insana yardım eli uzattıklarını biliyorum. Şu an afrika ağırlıkta çalışıyorlar afrikada yardıma muhtaç insanlara yardım ediyorlar. Hastaneler, okullar açıyorlar. Türk dilini yayıyor, islam dinini öğretiyorlar. Bu insanlardan ben bir kötülük görmedim inanın bana kimsede bir kötülük görmez. Baştada yazdığım gibi içlerinden kötü niyetli olanlar çıkabilir.

  17. Bir daha saatler geri alınmayacak.

     

    Ergenlik kalkacak

     

    Şehrazat 1 Ytl olacak

     

    Köylüler için hava sıcaklığı 26 dereceyi geçmeyecek

    ben bir sözü tekrar hatırlatayım

     

    "Yalan ne kadar büyükse, inananda o kadar çok olur" Adolf Hitler

     

    Şaka bir tarafa arkadaşlar bu vaadlere inananlar oldukça çok. Tahminimce %6-7 civarı oy alacak. Belki bu kadar oy alamazdı ama son zamanlarda cem uzanın olmayacak vaadlerini değer partiler kullanmaya başlalası baya oy topladığı görüşündeyim. ha bir şey unutmuşsun... hamilelik üç aya inecek :lol:

  18. Öncelikle Atatürkün CHp sine sonsuz bir saygı duyduğumu ifade etmeliyim.

    Gelelim bu günkü CHP ye

     

    Bu güne kadar özgürlükler ve demokrasi konusunda zerre faydası dokunmamış statükocu bir partidir.

    Cumhurbaşkanını halkın seçmedisinden korkan ve halka asla güvenmeyen sözüm ona demokrat partidir.

    Parti programlarında bile halkı değil askeri ön plana çıkaran büyük demokrat partidir.

    Bi darbe olsada iktidara gelsek diye çapsız ve ideolijik argümanlardan uzak ennnn ennnn büyük demokrat partidir..

    Ve tüm bunları bu halkın yiyebilme ihtilami üzerine siyaset yapan bir garip partidir.

     

    Daha fazlası varnı???????????

    chp, 19 yıllık siyaset hayatı boyunca iktidarı yıkmaya çalışan ama her seferinde başarısız olan bir adamın elinde. o makama ulaşmak için yapmayacağı şey yok. Yeterki iktidarı al-aşağı etsin ama başaramayacak bunu kendisi de biliyor. her zaman söylüyorum gene dile getiriyorum chp'nin başında Deniz Baykal, mhp'nin başında Devlet Bahçeli olduğu sürece hiçbir zaman istedikleri konuma ulaşamayacaklar.

  19. 5 gündür yaşam mücadelesi veren Barış Akarsu hayata veda etti.

    Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralı olarak kurtarılan şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatını kaybettiği açıklandı. Ölüm haberini sevenlerine doktoru Servet Barış verdi.

     

    Bodrum'da geçirdiği kazanın ardından komaya giren genç sanatçının 23.10'da öldüğü açıklandı.

     

    Doktorun ölüm haberini açıklamasından hemen sonra hastane etrafında toplananan yaklaşık 300 kişi gözyaşlarını tutamadı.

     

    Hastanenin önünde sanatçının ailesi, yakınları ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu.

     

    Ailesine ve yakınlarına sabır, Barış'a Allah'tan rahmet dilerim... Toprağın bol olsun BARIŞ :clover:

     

    unutmayacagiz.jpg

     

    99404.jpg

    Allah rahet eylesin

  20. İyi yada kötü olumlu yada olumsuz insanın bir görüşü olması gerekiyor. Geçenlerde üniversiteden arkadaşların sohbedine kulak misafiri oldum. Aralarında geçen sohbet :

    x şahısı soruyor: oyunu kime atacaksın

    y " cevap: bilmiyorum cıt pıt diye sayacağım hangisine denk gelirse ona atacağım

     

    İnanın ki bana üniversite de okuyan öğrencilerin çoğunluğu bu durumda gerisini siz düşünün.

     

    Benim babanneme oyunu kime atacaksın diye sorduğumda o Oğlum hiç birisi bana gücenmesin diye ben hepsini mühürlüyorum diyor. Onu anlarım ama bu arkadaşları hiç bir zaman anlamayacağım

  21. Arkadaşlar 1 oyum var oda Akp hükümetine bu değişmez. Kimse kimseyi ikna edemez gönlüden hangi parti varsa ona atacaktır ben burdan sayfalarca yazı yazayım Chp'ye oy atacak bir kişiyi Akp'ye çekemem. Ama şu bir gerçek emin olun 22 Temmuz seçimlerinde gene Akp iktidar olarak çıkacak. Ya en basitinden bu sitenin yapmış olduğu ankete ditkat çekmek isterim. Chp yanlıları çok fazla diye görüyordum çünkü Akp taraftarı az iletileri var ama buna rağmen anket sonuçlarında Chp ile Akp başabaş gidiyorlar. Belki şu anki kadar güçlü bir iktidar olmayacak ama enim olun gene iktidar olacak.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.