Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

afilli

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    8
  • Katılım

  • Son Ziyaret

İletiler gönderen: afilli

  1. bu senin düşüncen benim düşüncem ise ne işim olur başkasının karısıyla kızıyla? kendi eşimle kız arkadaşımla paylaşamayacağım neyi paylaşacağım o dostla ha benim hiçmi dostum yok var ama kurallarımız var bizim birinin karısı birinin kocasıyla dost olamaz biraraya gelecekseler bitanesinin evine gidilir misafir olarak oda eşiyle birlikte gidilir sizin dediğiniz şekilde olmaz yok yanlış yapanı uyarmak uzaklaştırmak neden uğraşacaksınki abicim biliyorsunki bunlar sürekli olacak şeyler dertsiz başını neden derde sokacaksın? amaç ne dost edinmek :)

    çene çalmak bir ihtiyaçsa dostta bir ihtiyaçtır boşboş konuşur geyik yaparsınız

    yeşil olarak belirttiğim yazınıda birdaha oku sayın abicim biz böyle laflardan uzak durmak için lafının bile edilmemesi için başkalarının karısından kızından uzak duruyoruz ağzımız ve kulaklarımız alışmamış böyle sözlere ! bu başlıkta neyin mücadelesini veriyoruz neyi anlatmaya çalışıyoruz haala anlamamışsın ! kusura bakmayın ama siz işinize geleni savunuyorsunuz doğruyu değil

    kardesım düşüncelerinle bu forumda yalnız olmadıgımı ve benım gıbı dusunen saglam ınsanlar oldugunu gordum.tsk ederım ınan bızım dusuncelerımız dogru olanlar.gerısı sadece bırbırlerını kandırıyor

  2. sevgili afilli, bu forumda dikkatimi çeken bi noktadan bahsetmek isterim. siz fikrinizi ortaya atarsınız, bu fikrinizin zıt görüşünü taşıyan insanlar çıkar, ve sanki size tavır alırlar bu zıtlıktan dolayı. siz başka bi konuda fikir paylaşmak istersiniz ve asla size yardımcı olmazlar. altında iki tür psikoloji vardır! ya size destek verdiklerinde önceki fikirlerinizide desteklemiş hissine kapılmak, yada sizi zıt görüş taşıdığınız için dışlama güdüsü. bu sadece sizde değil, fikirlerinin çoğuna katıldığım sevgili arkadaşımız la_bohéme'de dikkatimi çekti. şimdi başlığınıza dönüyorum

     

    siz birbirinizi benimsedikten sonra tabiki kimin büyük olduğunun hiç önemi yok. ama benim özellikle önemsediğim yaş farkının azami 2-3 olması kimin büyük olduğu problem değil. mutluluk sizinle olsun :clover:

    sevgili naturals gercekten görüşlerine değer veriyorum senin.haklısın forum psikolojisi galiba söylediklerinden ibaret.sadece insanların görüşlerini daha fazla olarakta forumda yazan arkadaslardan benzer durumu yasayan yada çevresınde bulunanlar var mı diye merak etmiştım tesekkır ederım

  3. bu konu benim konum işte..sevgilim benden 8 yaş büyük erkeğin bayandan büyük olması belki normal karşılanabilir ama kız ardadaşım benden 8 yaş büyük ama birbirimizi çok seviyoruz ve çok da ii anlaşıyoruz.kısacası ömür boyu mutlu olcağımıza inanıyoruz.ama aileler yaşın ilerde sorun olacagını soyluyorlar.sızın fıkırlerınız nelerdır?

    varya süper yoğun bı ılgı olmus tsk ederım valla.kımsenın cevresınde bu durumu yasayan yada bu konu hakkında fıkrı olan kısıler nerdeee

  4. bu konu benim konum işte..sevgilim benden 8 yaş büyük erkeğin bayandan büyük olması belki normal karşılanabilir ama kız ardadaşım benden 8 yaş büyük ama birbirimizi çok seviyoruz ve çok da ii anlaşıyoruz.kısacası ömür boyu mutlu olcağımıza inanıyoruz.ama aileler yaşın ilerde sorun olacagını soyluyorlar.sızın fıkırlerınız nelerdır?

  5. Bu sorunun altında yatan düşünce beni çok rahatsız etti.Sana bir soru ile cevap vereyim;Hayat sadece seks midir.?Erkekle kadın dost olamaz diyenlerin bilinç altında yatan fikrin özü budur işte..

     

    Ha bak 2 insan dost olabilir mi dersen buna cevabım;Dostluğun kolay sağlanamayacağı olur.Ama arkadaşlık kurulmalıdır ki dostluğa yol açılsın.Bugün hanım arkadaşına o gözle bakan yarın erkek arkadaşını da en küçük menfaatinde satmaya meyillidir bence..

     

    Hayatım boyunca hanım arkadaşlarım oldu ve erkek arkadaşlarımla paylaşamadığım birsürü derdime ortak oldular.Elbette bir hanım ve bir erkek dost olabilirler.Hem de çok iyi sır tutan,derdinle dertlenen ,derdinle dalga geçmeyen!!!dost olurlar.Bir bak bakalım maziye dediğimi anlayabilecek misin..;)

     

    Hadi uzağa gitmeyelim ve buraya bakalım.Burada çok sevdiğim arkadaşlarım var.Bu arkadaşlarım içinde de hanımlar mevcut.Hangi art niyetle,kimi evli kimi benden küçük arkadaşlarımla başka niyetler besleyerek arkadaşlık ettiğimizi söylemeye cüret ediyorsun..<_< Emin ol ben ve arkadaşlık ettiğim kişiler (Hanım ve erkek) aklı apışarasında olanlardan değiliz.O yüzdendir ki önce akıl diyebiliyoruz.Aklı bir karış havada olmak,aklı beş karış aşağıda olmaktan yeğdir emin ol..

     

    Gazetedeki arka sayfa güzeline bakarak tatmin olmaya çalışılan,klipleri fantezi aracı olarak gören ve haber spikerlerine bile:''Bitiyorum şu ka**ya'' diyebilen bir güruh içinden böyle art niyetli bakışların çıkabileceğini doğal karşılamak gerekiyor belki de ama sabredemiyorum işte..<_< Eşimin giyeceği kıyafete 2-3 pisgözlünün karar vermesine,hanım arkadaşımla biryerde oturmuş bişeyler içerken ''Oooo yeni sevgili yapmışsın'' diyen karakterlere ve çoğaltabileceğim böyle örneklere SABREDEMİYORUM..

     

    Birçok hanım arkadaşım var ve hiçbirinin cinsiyetini ön plana almıyorum.Hepsi iyi ve kötü günümde yanımda olacaklarını bildiğim,beraberce vakit geçirmekten büyük zevk aldığım arkadaşlarım.Aralarından bazıları ise dost statüme girmiş hanımlar..

     

    Sonuç olarak;Ben bir hanımla dost olabilirim.Eğer niyetim cinsellikle o hanımın alacağı sıfat sevgili olur ve emin ol benim gibi bir düşünce tarzına ulaşırsan sevgilin aynı zamanda dostunda olur.Yoksa kıt düşünceler içerisinde yaşayacağın cinselliğin adı eniyi tabiriyle fuhuş olur.Ne saygı nede sevgi barındırır içinde..

     

    Saygılarımla..

    ben sızın gıbı dusunmuyorum kesınlıkle bır bayan ve erkek dost olamaz dedıgımde cınsellık temel amaclı soylemedım tabıkı ama asla erkek ve bayan dost kalamaz.kalınmıssa bıle en az bır kere sevgılı anlamında bırseyler dusunulmustur

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.