Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

kaplan-200

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    2.082
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • Lider Olduğu Günler

    2

kaplan-200 son kazandığı tarih 13 Kasım 2010

kaplan-200 en çok beğeni kazanandı!

kaplan-200 Hakkında

  • Doğum Günü 19 Mayıs

Diğer Bilgiler

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Yer
    ARDAHAN

kaplan-200 - Başarıları

Kıdemli

Kıdemli (13/14)

  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde
  • Çok Popüler Nadir
  • İlk İleti

Son Rozetler

215

İçerik İtibarınız

  1. kaplan-200 doğum gününüz kutlu olsun!

  2. kaplan-200 doğum gününüz kutlu olsun!

  3. kaplan-200 doğum gününüz kutlu olsun!

  4. kaplan-200 doğum gününüz kutlu olsun!

  5. kaplan-200 doğum gününüz kutlu olsun!

  6. kaplan-200 doğum gününüz kutlu olsun!

  7. ''Taraf olmayan bertaraf olur'' Tarafımız Türkiye. Biz hak'tan Adaletten ,Türkiyeden,Atatürk'ten yanaız.
  8. Sevgili Radya, siz her seviyedeki insanın anlayacağı dilde duygu ve düşüncelerini en iyi şeklide anlatan ve bu konuda gerçekten profesyonel düşünen ve yazan bir insanız o nedenle uygun bir zamanınızda bu konulardaki düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirimsiniz? Bizim kadar bir başkaları da düşüncelerinizden yararlanacaktır.
  9. Biliyorum sevgili radya sizin ne demek istediğinizide inanın anlıyorum. Tesadüftür ki bu gibi konular bölücelirin dilinde dolanıp duruyor sizin bu yazınız vesilesi ile genel olarak düşünerek yadım. :=))
  10. Yahu arkadaşım birgün olsun pkk terörünü lanetleyin,kınayın. İnsaf be arkadaşım her fırsatta insan hakları,demokrasi,özgürlük,kardeşlik ,analar ağlamsın gibi değerli sözlerin ardına sığınıp her fırsatta pkk terörünün yaptığı katliamları gizlemeye çalışıyorsunuz. Üstelik hak'tan Allahtan adaletten söz ediyorsunuz!Onca terör olayları oldu insanlar kaçırıldı birgün olsun kınamadınız. Asker opersayonları durdursaymış! Pkk terörü karakol basıyor,yol kesiyor,haraç alıyor opersayonlar durdurulsun diyorsunuz. Asker hayrına mı operasyon yapıyor, terör olduğundan,karakol bastığından,mayın döşediğinden,adam kaçırdığından,haraç aldığından operasyon yapıyor.
  11. Her fırsatta eklerler: Bu bir süreç... Ha senin sürecine! Haklı talepler ile PKK terörünü birbirinden ayırmak lâzımmış.. Ardından aynı terane: 30 yıldır kan akıyor... Verdin istediler! Verdin istediler! Verdin istediler! Bunun sonu neresi biliyor musunuz? Irak!!! 30 yıldır kan döküyorlar... Hep basiretsiz, beceriksiz, art niyetli politikacılar yüzünden. 13 askerimizi yaktılar, kurşunladılar...Aktütün baskınında şehit Nurullah oymak’ı parçalara ayırdılar. Ne sözde insan hakları savunucuları nede sözde barış annelerinin dikkatini çekti. Ölülerin üzerinden nemalanan ,öldürülen teröristler için orantısız güç ,kimyasal silah kullanıldı deyip insan haklarına şikayet eden her fırsatta sözde insan hakları,barış,demokrasi gibi temel değerlerin ardına sığınan bölücüler şehit edilen askerleri ve şehit cenazelerine yapılan işkenceleri görmeyip kandile yapılan hava harekatı için anlar ağlamasın,karakollara saldırıp,yollara mayın döşeyen teröristlere karşı operasyonlar durdurulsun diyerek kalkan olmaya çalışan topluluğa katkıda bulunduğumuzun farkına olmalıyız. Elbette analar ağlamasın, fakat ağlamayan analar yalnız teröristlerin analarıda olmasın. Pkk terörünün yaptığı saldırıları bile barış sürecini baltalıyor diyerek derin güçlere mal etmeye çalışanlarda aynı zihniyet. Her seferinde “yandaşlar” ve “yandaşlar”ın yandaşları “derin” derler, şahin, güvercin derler. “Saldırı, yeni anayasa yapım sürecini sabote etmeye yönelik!” Biri de köşe yazısına başlık vermiş: “Karanlık el sürece uzandı” Kimsenin bir şeye uzandığı, kimsenin bir şeyi engellediği, kimsenin şahin olduğu, güvercin olduğu, derin olduğu falanda yok... PKK-KCK-DTK... Daha hangi harf yığını varsa hepsi bir hedefe kilitlenmiş: Ülke içinde ülke kurmak! Tek “süreç” budur... Bunun için sözle saldırıyorlar, silâhla saldırıyorlar... Ellerine ne geçerse onunla saldırıyorlar. PKK içinde, siyasîsi, militanı farklı bir şey söylemiyor. Bunu anlamayanlar “gaflet, dalâlet ve hatta ihanet” içindedirler! Basın-yayın organlarının yüzde 80’i PKK’nın(AB/D) emrinde Nasrettin Hoca’nın işediği karpuz kabuklarını ayıkladığı gibi şuna değdi, şuna değmedi, absürdlüğünden vazgeçin... Safınızı belirleyin... Bahane arayıp PKK’yı, siyasî uzantılarını temize çıkarmaya uğraşanlar, en az eline silâh alanlar kadar suçludur!
  12. Sevgili radya; Bir insanın ölümüne alkış tutulmaz elbet söz konusu olan insan değil,insan görünümündeki canavar. Tek suçu vatanını korumak olan askerleri ve suçsuz günahsız vatandaşları kaçırıp öldüren bu canavarlara insan denilebilrmi bilemiyorum. İnsan olan insana kıyarmı? Son zamanlarda moda oldu analar ağlamasın diye,nasıl oluyorsa yalnız teröristler öldüğü zaman analar ağlamsın oluyor! Son günlerde onlarca şehit verdik hiç bir anne çıkıpta anlar ağlmasın demedi,ne zaman kandile hava operasuonu yapıldı o zaman malum analar canı kalkan olarak ortya çıktı anlar ağlamsın diye ! İnsan olmak insana değer vermektir,insanları katleden ocakları söndüren,ele geçirdikleri cesetleri barçalara ayıran katil sürülerine insan gözüyle bakılabilirmi? Çocuklar ölürken vatan nasıl sağolsun demişsiniz ne güzel söylemişsiniz. Çocuklarımızı öldüren kim?insanmı? Paylaşılan video yürekleri yanmış insanların isyanıdır,ya şehit edilenleri kendi çocuğu gibi görüyor yada vucudu parçalara ayrılmış uzm.çavuş Nurullah OYMAK gibi şehitlerin yakınlarıdır. 13 askerimizi yaktılar, kurşunladılar...Aktütün baskınında şehit Nurullah oymak’ı parçalara ayırdılar. Ne sözde insan hakları savunucuları nede sözde barış annelerinin dikkatini çekti. Ölülerin üzerinden nemalanan ,öldürülen teröristler için orantısız güç ,kimyasal silah kullanıldı deyip insan haklarına şikayet eden her fırsatta sözde insan hakları,barış,demokrasi gibi temel değerlerin ardına sığınan bölücüler şehit edilen askerleri ve şehit cenazelerine yapılan işkenceleri görmeyip kandile yapılan hava harekatı için anlar ağlamasın,karakollara saldırıp,yollara mayın döşeyen teröristlere karşı operasyonlar durdurulsun diyerek kalkan olmaya çalışan topluluğa katkıda bulunduğumuzun farkındamıyız.
  13. kaplan-200

    Mutluluğum

    Yeğenmi geliyor ??
  14. PKK terör örgütü kurulduğu yıllarda sözde bayrağı örs ve çekiçten oluşuyordu Marksizm-Leninizm ideolojisine sahipti. Militanları ise sünnetsiz ırak, Suriye ve sol örgütlerin(dhkpc-tikko) gibi elemanlardan oluşuyordu. Bölge halkından bu Marksizm-Leninizm ideolijden dolayı destek alamayınca, örs çekiç olan bayrağını ,ideolojisini ve takdiğini değiştirdi hacı hoca ayağına yatarak öldürülen teröristlere mevlütler okutmaya başladılar. Asker kıyafetleri ile köylere baskınlar düzenlediler, asker ile bölge halkını karşı karşıya getirdiler. Eruh baskını ve ödürdükleri bebekleri biz unutmadık...
  15. CHP artık yeni gandisi ile ulusal çizgiden çıkmıştır kenileride artık ‘’eski chp yok Yeni CHP anlayışı var ‘’dediler. Geçtiğimiz seçimler öncesinde Y- CHP Kürt sorunu çözümü hakkındaki çalışmalarını hatırlayın her seferinde özerklikten,kürt sorunundan(Terör sorunu değil) dem vurdular. Y-CHP çıktığı tv kanallarında AKP gibi Kürt politikasını uygulamaya çalıştı. Hakkaride belediyelere özerklik getireceğiz dedi, Ardahanda ise belediyelere değil belediyelerin ekonomisine özerklik getireceğiz deyip alay konusu olmuştu. Ayrıca CHP içindeki Kürt kökenli milletvekilleri, bu çalışma doğrultusunda, 'Kısmi Af', 'Kürtçe Eğitim' ve 'Kürt Kimliğinin Tanınması' yönünde bir rapor hazırladı. CHP'nin bu rapor doğrultusunda güneydoğu bölgesinde seçmene Kürtçülük mesajlarının sunduğunu hepimiz gördük bunun yanı sıra TKP zaten parti değil zaten terör örgütü İP Desen Doğu perinçek’in Öcalan dostluğunu bilmeyen yok.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.