Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

~DİANA~

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    48
  • Katılım

  • Son Ziyaret

İletiler gönderen: ~DİANA~

  1. 2007 yılı..

     

    aaa bakseen stanford 2006 yılında ölmüştü :w00t: ne zaman doğmuştu bu adam :unsure: ... haa hatırladım 1930 da doğmuştu galiba.. ee 1931 yılı da var .. ay benim aklım karıştı.. :sweatingbullets: ee şimdi ben napıcam bu tarihleri..? yada sen napıcaksın bu tarihleri :stuart:

     

    bu iki adamın nesi ortak? 2007-Üniversite (Stanford Üniversitesi)-Kişilerden biri demiştim ben.. ama ben bişey daha demiştim: ölümlere doğumlara dikkat demiştim.. peki ya ölmeyenler? (çoğul takılarına takılma :w00t: ) matematiğini bu iki adamın ortak bir yönünü bulmak için kullanacaksın.

     

    hadi canım ben derse gidiyom.. geldiğimde görüşürüz :flowers:

     

    (kendimden gıccık kapmış durumdayım :w00t: ne biçim soru hazırlamışım :online2long: ..)

  2. karmaşa bu belli olmaz..

     

    tamer isminide hiç sevmem.. :whistling:

     

    beyin fırtınası yapman ii oldu derken tahmin ettiğin gibi stanfordu kastetmiştim..

     

    ''Stanford-2007-bulduğun kişiden biri'' bu üçlemeden ne çıkaracaksınız bakalım :w00t:

     

    haa bi de karar ver hangi iki kişiden bahsettiğime.. sonrada kişilerin isimlerini yaz bakalım kişiler doğrumu.. doğruysa devam edersin matematik kısmına :)

  3. ben yokken neler olmuş burda.. :D

     

    gloria soruyla ilgili yaptığın araştırma ve bu güzel açıklamalar çok güzel bir ilerleme.. hatta neredeyse sonuna gelmişsin.. sadece 1 adım kalmış.. :)

     

    sonuç olarak istediğim 2 kişi vardı.. İlerletiyormu diye şüphe duyma :) beyin fırtınası yaptığın iyi oldu :w00t: böylece ikinci isme de ulaşmışsın..

     

    yalnız 2007 den önce ben size ÜNİVERSİTE demiştim.. bu hangi üniversite? ve 2007 ile bulduğun üniversite ismi ile kişi ismi arasında nasıl bir bağlantı var??? yada hangi kişi ile bağlantısı var bu 2007 üniversitenin? :unsure: (İsimler size bişey çağrıştırmıyor mu? )

     

    haaa bişey daha: ölümlere doğumlara aman dikkattt.. !!

    araştıracaksın

    2 sonuca varacaksın

    matematiğini kullanacak

    ayni olduklarını görünce

    şaşıracaksın!!

  4. tabi.. hemen yararlı olabilecek bir kaç şey söyleyebilirim..

     

    bu maddeleri sırasıyla takip edersen seni 2 kişiye ulaştıracak.. her ikiside çok ünlü kişiler.. balerinin kim olduğunu buldunmu bilmiyorum ama kim olduğuyla değil sadece ölüm tarihiyle ilgileniyorum ;) ayrıca zaten bulacağın şeyler çok enteresan olacak.. :stuart: haa bişey daha söyleyim.. bulacağın bu 2 kişi arasında çok büyük bir benzerlik var.. ben o benzerliği istiyorum ve o benzerlik bir sayı.. ama neyin sayısı o sayıya nasıl ulaşacaksın onu sen bulacaksın.. yardımcı olacak mı bu söylediklerim bilmiyorum.. nereye kadar geldiğini bilmediğim için şimdilik bu kadar ipucu veriyorum..

  5. -'' Tüm gücümle sarılıyorum sana!

    İstersen yak beni, seni muamma''

     

    -god is dead

     

    -20.yy da balenin batıya yayılmasında büyük rolü vardır. O bir rus..

    Ölüm tarihi: ?

     

    -Washington

     

    -Üniversite

     

    -2007

     

    -Minnesota

     

    -Ermeni soykırımı

     

     

    birşeyler bulabildiniz mi? adım adım ilerleyin..bazen yolunuzu şaşıracaksınız.. bazen bu karmaşanın içinde kaybolacaksınız.. bazen de işte buldum deyeceksiniz ama bulamayacaksınız.. ipuçlarını izleyin. mutlaka sonuca ulaşacaksınız..

     

    araştıracaksın

    2 sonuca varacaksın

    matematiğini kullanacak

    ayni olduklarını görünce

    şaşıracaksın!!

     

     

    ee hadi bakalım kolay gelsin :stuart:

  6. hehe püsküllü ki ne püsküllü.. :lol: medikal bak 2 çeşit enigma var umarım sen karışık olanı indirmemişsindir :unsure:

     

    aslında indirmene de gerek yoktu.. http://homepages.tesco.net/~andycarlson/enigma/enigma_j.html bak ben bööle bi site buldum :stuart: bu arada

    MİT te işe girmek istemezdim.. çözmem ben :P:lol: sen bunu çöz ben bir soru hazırlıyorum ki ne soruu .. ergeç bunu sardıya başımıza şimdi bende bir soru saracağım başınıza sarma olacağız hep birlikte.. :lol:

  7. Yok sana ip ucu mucuu.. :P ben canımı yedim enigma makinesini bulana kadar.. :angry: türkçe sitelerde yok.. ingilizce sitelerde arayacaksın.. enigma makinesini kullanman gerekiyor.. ara google dan ben buldum sende bulursun.. hadi ben vereyim sana bir ip ucu :) enigma makinesini bulacaksın hakkında bilgi değil.. makineni yağla ayarları yap sorası zaten gelir :lol:

  8. 3 çocuğum var birincisi benim yaşımın ilk rakamıyaşındadır.ikincisi benim yaşımın 2 rakamı yaşındadır.3 sü bu iki rakamın toplamı yaşındadır.hiç birinin yaşı aynı olmadığına göre ve hepizin yaşları toplamı 45 ise benim yaşım kaçtır???

     

    kolay gelsin

     

     

    hepizin yazmışın.. üzgünüm ama hepsimizin mi demek istedin yoksa hepsinin mi demek istedin.. yani sen+3 çocuk yaşları toplamı 45 mi yoksa sadece 3 çocugun yaşları toplamı 45 mi? eğer sadece çocukların yaşları toplamı 45 ise imkansız bir soru sormuşsun yada ben matematikten anlamıyorum.. eğer şaşırtmacalı bir soruysa biraz daha düşünmek lazım sanırım...eğer hepsinde de yanıldıysan beni aydınlat çünkü soruyu merak ettim.. :unsure:

     

    teşekkürler..

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.