Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

e-lezzet.com

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    3
  • Katılım

  • Son Ziyaret

e-lezzet.com - Başarıları

Acemi

Acemi (1/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. e-lezzet.com

    Kandil kebabı

    Malzemeler : • 750 gr kuşbaşı koyun eti, • 4 adet soğan, • 2 adet domates, • 2 yemek kaşığı margarin, • 2 tatlı kaşığı kekik, • 1 demet maydanoz, • 1 yemek kaşığı tuzot, • 3 adet yufka, • Karabiber, • 3 adet patates, • 1 çay bardağı zeytinyağı, • 1 adet yumurta. Hazırlanışı : Ufak ufak doğranmış koyun eti, margarin, rendelenmiş soğan ile etleri suyunu çekinceye kadar pişirin. Doğranmış domates, kekik ve kıyılmış maydanoz ilave edin. 1 bardak sıcak su ilave ederek pişirin. Yufkaları 4'e bölün. Zeytinyağı ile yağlayın. Ortalarına etli harçtan koyup bohça şeklinde katlayın. Uçlarına ve üzerine yumurta sarısı sürüp 180 derece ısıtılmış fırında pişirin.
  2. Patlıcan musakka Pilav Komposto
  3. Bu yemeği arıyorum
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.