Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Etkinlik

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    11
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • Lider Olduğu Günler

    1

Etkinlik son kazandığı tarih 14 Nisan 2012

Etkinlik en çok beğeni kazanandı!

Etkinlik - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

1

İçerik İtibarınız

  1. Etkinlik

    Volkan Arslan Konseri

    şuna kadar
    Kayde Genç müzisyen Volkan Arslan’ın ilk solo albümü Kalan Müzik’ten yayınlandı. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı’ndan bu sene mezun olan 23 yaşındaki Volkan Arslan ilk albümüne "Kayde" adını verdi. Albümün adı bir müzik terimi olan "kaide" den gelmektedir. Karadeniz bölgesinde kaideye "Kayde" dendiği için Volkan Arslan albümünün adını bu sebeple Kayde olarak belirlemiş.. Aslen Ankara doğumlu olan Volkan Arslan'ın, karadenizli genleri tüm hayatına ve elbette müzik yaşantısına da damgasını vurmuş. Bundan dolayı genç sanatçı Kayde albümüyle Karadenizli köklerine selam gönderiyor.
  2. Bakanlığın bu işe el atması çok doğru ancak bir iki firmayı teşhir edilerek tamamlanacak bir durum değil bu. Son dönemdeki kanser vakaları cidden artış gösteriyor, bunun altındaki en önemli sebeplerden biri de yediklerimizdir, stres ve sıkıntı da cabası. Dolayısı ile sağlıklı olmayan & sahte ne varsa açıklansın.
  3. Kenan Evren'i sevmem ama bazı şeyleri kendi zamanı içinde değerlendirmek gerekiyor, o zaman yapılanların belki de haklılık payı vardı...
  4. Açıkçası herkese dokunulması gerekir, ona sözümüz yok ama korku ülkesi olmamamız gerekiyor
  5. Ak akçe kara gün içindir
  6. Merhaba, size kesinlikle katılıyorum, insanları buşekilde uyutuyorlar ama işin kötü tarafı bir korku devleti oluşturuldu ve insanlar tepki verme konusunda çok tereddüt yaşıyorlar. İkinci zulüm ise kentsel dönüşüm alanında yaşanacak ama sadece canı yananın sesi çıkacak gene Daha birkaç hafta önce Ankara'nın göbeğinde doğalgazı olan bir binada soba zehirlenmesinden 5 kişi öldü, ikisi çocuk. Adam asgari ücretle çalışıp nasıl doğalgazla ısınsın ki! Zaten aldığı maaşın yarısını bodrum katta tuttuğu bir kira için veriyor.... Durumlar çok kötü..
  7. Merhaba arkadaşlar, Bugün okuduğum yazıda Enerji Bakanı Doğalgaz'da çok kullananın daha çok ödeyeceğini açıkladı, Bu aslında gizli zam demek oluyor, zaten fiyatta bir indirime gitmeden belirli bir kotanın üzerinde kullananlara daha pahalıya satılacak. Ne olacak bu zamlar?
  8. Merhaba, Ben de aranıza yeni katılanlardanım. Gerçekten çok büyük bir portal, birçok değerli arkadaş var ve güzel paylaşımlar yapıyorlar. Tebrikler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.