Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

~~Akdeniz Kızı~~

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    7
  • Katılım

  • Son Ziyaret

~~Akdeniz Kızı~~ - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. İnsan için küçük kıyamet ölümüdür. Yani bunu farkettiğimden beri kıyamet ne zaman nasıl kopucak merakım gitti.. Yine de yazmadan edemiycem ama İslam inancına göre kıyamet kopmadan önce deccal mehdi mevzusu ve diger mevzular var. Yani bu yazı azıcık ucundan bile gerçekçi gelmedi.
  2. 23 aralıkta dogdum kısaca oglak burcundanım. Ve baya abartılmış bir kere böreği severim:))) Bu arada burcumun özelliklerini okurken sayenizde kendimden biraz sogudum:) O kadarda kötü değiliz ulaşılmaz filanda değiliz aşık olunmaması gereken canlılarda değiliz:) sadece aşık olucaksanız evlenmeyi kafanıza koyun düzenimize karışıcaksanız daha iyisini önerin bir konu tartışıcaksanız savaş içinde olmayın cunku kolay kolay yenilmeyiz bilgi paylaşımına sonuna kadar acıgız aile çok önemli damarımıza basmamayı başarırsanız ve üzüldügümüzde destekçimiz olursanız hatamızızda yada yanlış kararlarımızda ne olursa olsun kapım hep sana açık olucak derseniz vazgeçilmezimiz gibi bi şey olursunuz yani bedenimiz başka yerde olsada kafamızda bi yerde hep o olur.
  3. Laiklik bir yönetim şeklidir. Küçücük cocuga sorsanız laiklik nedir diye din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması der. Çünkü ilkokuldan beri bu şekilde öğretilmiştir. İnsan elbette laik olamaz devlet laik olur. Ama ne yazıkki laikliği hiç olmaması gereken alanlara sokup ülkeyi gereksiz konularla meşgul ediliyor. Aydın görünen bagnazlar yüzünden geride kalıyor ülkemiz.
  4. ~~Akdeniz Kızı~~

    İdam Cezası

    İdam cezası suçu tamamen yoketmesede önemli bir derecede azaltıcagını düşünüyorum ve mağdur olan kişinin yakınlarının acısı bir nebze olsun azaltabilir o yüzden idam cezası bence gelmeli
  5. ~~Akdeniz Kızı~~

    DİN İSTİSMARI

    Ben iktidarın dini istismar ederek başa geldiğine inanmıyorum. Bu ülke eceviti gördü tansu çilleri erbakanı ve mesut yılmazı gördü. Enflasyonuda yaşadı kemer sıkma politikalarınıda gördü. Şuanda 3 tane güçlü parti var CHP MHP ve AKP. CHP Atatürkün kurduğu bir parti olmasından dolayı barajı aşıyorlar ama bir faliyetleri yok. MHP desen sağ kesimi temsil ettigi ileri sürülsede bana göre üretim bakımından CHPden bir farkı yok. AKP desen daha 8-9 yıllık bir part ama güçlü bir parti gerçekçi bir parti ve halkın gerçeklere ihtiyacı var. Hayır halk artık kuru vaadlere kanmıyor kimin çalıştığını görüyor ona göre oyunu veriyor bu yüzden akp dinden geçiniyo sözü hiç de gerçekçi gelmiyor bana öyle olsaydı refah partisi sürekli iktidar olurdu o yüzden bu düşünce yanlış.
  6. Milletvekillerinin dokunulmazlığı kalkmalı.
  7. Selamün Aleyküm arkadaşlar bende aranıza katıldım:)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.