Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

AVESTAM

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    8
  • Katılım

  • Son Ziyaret

AVESTAM - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Kesinlikle öyledir.Kürt'ler bu ülkenin kültür mozayiğinin renklerinden biridir... Birden kendimi seçim meydanında buldum.Resmi tarih bir de sloganik beyinleri bulursa böyle olur tepkiler! Beyler,hanımlar; Bu ülkede sizin korktuğunuz kırılma oldu.Kürt,Türk,Ermeni,Çerkes,Sünni,Alevi,Ateist...herkes artık yanyana. Kürt kardeşimdir diyenler, yıllar boyunca Kürtler katledilirken sustular. Fadime Şahinleri türeten zihniyetiniz,28 Şubat'ta demokrasiye darbe vururken siz sustunuz. Darbeler piyonlardan ibaretken siz sustunuz. Size ayıracak zamanım yok benim.28 Şubat için burdaydım,şimdi gidiyorum.Bugünü "inanca saygı,başörtüye özgürlük" olarak haykıran tüm kardeşlerime de selamlarımı,şükranlarımı sunuyorum.
  2. Kendinize göre sıralamışsınız düşüncelerimi(!).Ben önce "kürt'ler sizin için neyi ifade ediyor" diye sorsam.Sanırım dürüstçe davranacağız.kürt'lerin sizin için ne ifade ettiğini gerçekten merak ediyorum.sonra resmi tarihi beraber irdeleriz.
  3. buyrun tartışalım.önemseyerek,tartarak ve dürüst davranarak.ezber cümleler yada resmi tarihe çizilmiş nutuklarla değil,gerçeklerle!Farklı olduğunuzu görmek istiyorum.
  4. Katılıyorum 28 Şubat'ta sayılı günler kala." Ama hayret edilecek birşey,infazlar için almış olduğumuz bütün bu tedbirlerin hiçbirini kullanmak mecburiyetinde kalmadık.Çünkü infazlar sürecinde asayiş hiçbir zaman o seviyede mükemmel olmadı..."Emin Aytekin(albay) Asayiş için darbe yapan ordu,asayişi bozan ordu!Kimi kandırıyorsunuz?
  5. Bu yazdıklarınızı o kadar çok duyuyor,okuyorum ki nerdeyse "kuzum,siz farklı düşünmeyi beceremiyor musunuz" diyeceğim.
  6. Ben tek taraflı oynamayı sevmem.Galibeyitin ve mağlubiyetin aynı yerde bittiği tek kale zihniyeti hiç bana göre değil.Kendinizi aldatabilirsiniz,ama beni asla.Ergenekon'un mimarlarını ne kadar tanıyorsunuz siz?Bence çok da değil.İsterseniz sizinle en çağdaş darbe demokrasimizin başladığı 1960'lara dönelim.O zaman belki sizi de kendi aynanıza çeviririz.
  7. herkese değil,sadece sizin gibi olan biteni anlamaya çalışanlara.Saygılar.
  8. Ergenekon'u bir senaryodan ibaret görenler;şimdiye kadar ki tüm hak ihllalerinde tek kale oynayanlardır.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.