Zıplanacak içerik

Liderler

Popüler İçerikler

Üzerinde en yüksek itibara sahip içerik gösteriliyor: 15-01-2019 in İletiler

1. Kısa klip, cinsiyetçiliği, zorbalığı ve diğer erkeklikle yanlış ilişkilendirilen diğer toksik davranışları gösterir ve erkekleri daha iyisini yapmaya ve bir sonraki nesli de daha iyi hale getirmeye çağırıyor. Fakat bu bazı kesimleri rahatsız etmişe benziyor. Bir kesim erkek bu reklamın erkekleri hedef aldığını ve geniş bir kitleyi hedef aldığını belirtiyor. Sizde bir göz atın ve düşüncelerinizi burada paylaşın.
  2. esmer teninin gölgesine sığınmışım öpsem kasırgalar kopacak kasıklarında nefesimi bıraksam meraktan ölecek gibisin değse düşüm döşüne cennet bahçesi tasviri az kalırdı kutsal kitaplarda inkardan korkan münafık gibi ne sana gelebiliyorum ne uzağımda tutuyorum alnım secdeden kalkmaz aklım senden nasıl bir ikilemdeyim, dursam sen durmasam gideceğim sen yumuşacık göğüslerine başımı yaslasam uyuduğum sen olacaksın, uyandığım hiç uyanmasam diyorum ya bazen tenin kokusu henüz bırakmamışken beni ıslanmış kasıkların alabildiğine arzuluyorken dokunsam diyorum bazen o narin teninin altında çağlayan kanın nasıl da kulaklarında uğulduyor şimdi bacaklarını aralıyorken cennet tasvirlerinin şaşası renk cümbüşleri, binbir şekli mutlulukların huzur öperken kasıklarını kıskanır seni kapattığında gözlerini başka dünya yok yalanları nasıl da çaresizce uzaktan izler bizi yeni bir dünya yaratırken başım ellerinin altında bastırıyorken içine dilimi nasıl da kendinden geçiyorsun dudaklarını ısırırken kaç çığlık daha gömeceksin içine? kaç iç çekiş boğazına düğümlenecek kaç defa tutacaksın kendini için bir yanardağ gibi patlarken...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.