Zıplanacak içerik

Liderler

Popüler İçerikler

Üzerinde en yüksek itibara sahip içerik gösteriliyor: 25-01-2018 in İletiler

1. ne garip hiç tanımıyorum forumdaki bir çok insan gibi diğer yanda burada paylaşılanlar yüz yüze görüşmekten daha çok yakınlaştırıyor bazen. yazdıklarını hep okudum ve anlamaya çalıştım. kullandığı bilimsel dil yüzünden itiraf edeyim bazı yazılarını anlamak için defalarca da okumuşumdur. içimden vay be ne müthiş bir birikim diye çok da söylenmişimdir.. yaşam ne kadar karmaşık, tepinip duruyoruz oysa ölüm bu kadar basit işte. hiç çelişki yok her şey çok net. sana hiçbir şey sorulmuyor. sende sormuyorsun. gittim deyip gidiyorsun. çok üzgünüm ne denebilir ki :(( hoşçakal forumun ağır abisi ışıklar içinde uyuyasın : ((
  2. Annemi kaybedene kadar ölümü biliyorum zannederdim. Oysa bi'haber mişim..Bu başlığı açarken bile bir gün burada böyle bir duyuru olabileceği aklıma gelmemiş. @evrensel-insan uzun zamandır yaşam mücadelesi veriyordu. En son doğum gününü kutladığımda haberleşmiştik. Ailesine sabır ve baş sağlığı dilerim. Gittiği yerde dinlensin ve mutlu olsun inşallah..

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.