Misafir Admin_TM Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Sizden yardım istiyoruz... Turkish-Media.Com Forumlarında görmek istediklerinizi buraya açıklayarak tek tek yazmanızı istiyoruz... Hadi bakalım... ne istiyorsunuz? nasıl olsun? özellikleri? açıklaması? neden istiyorsunuz? foruma yararı? size yararı? .... Gösterin bakalım yaratıcılığınız: Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Beni ikide bir yasaklamaktan vazgeçebilirsiniz mesela. Bu çok iyi bir gelişme olurdu forum adına.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 forumun radyosu olsa ve istek isteyebilsek çok güzel olurdu Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 forumdaki arkadaşlarla gerçekleştirdiğimiz buluşmaları koyacağımız bir topic olsa mesela ama sadece üye olanlar bakabilsin... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 forumdaki arkadaşlarla gerçekleştirdiğimiz buluşmaları koyacağımız bir topic olsa mesela ama sadece üye olanlar bakabilsin... evet iyi fikir Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Admin Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 ERBAY dedi: forumdaki arkadaşlarla gerçekleştirdiğimiz buluşmaları koyacağımız bir topic olsa mesela ama sadece üye olanlar bakabilsin... Bu oneri hayata gecirilmistir: Erbaya katkilari icin tesekkur ediyoruz... https://www.turkish-media.com/forum/forum/295-turkish-mediacom-forum-ailesi/ Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 çok teşekkür ederim çok duygulandım valla foruma bi katkım oluysa ne mutlu bana... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 çok teşekkür ederim çok duygulandım valla foruma bi katkım oluysa ne mutlu bana... sen ne kadar katgıda bulunmuşsun ole............... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 sen ne kadar katgıda bulunmuşsun ole............... kıskanmayalım... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yeni fikir mi..? Abi fikir çok ama uygulamak mesele.. Artık burası ikinci hayatımız oldu, günün bir bölümü dünyadayız bir bölümü burada, Kısacası burası ikinci gezegenimiz.. Fikir olarak bir kaç şey önereceğim.. Müstakil bir başlık altında mesela adı "YARIŞMALAR" Olabilir.. Bu başlık altında banner, grafik, tasarım, şiir, öykü, masal gibi faydalı yarışmalar düzenleyebiliriz.. Örneğin bir yarışmanın süresi bir hafta olur, süre bitince birinci oylamalarla tespit edilir.. Birincinin vermiş olduğu bir banka hesap numarasına isteyenler üç-beş kuruş yatırabilir (ödül olarak yani).. Aslında en büyük ödül esere verilen değer ve hem esere hemde o eseri yapana duyulan saygıdır.. İkinci bir öneri.. Forumumuzda bir ticari havuz oluşturup aramızda ticaret yapmak.. Bu işi yapan bir çok site var.. Biliyorsunuz Turkish-medianın üye sayısı baya bir fazla ve güzel bir pazar.. Tabi bunun hukuki boyutu araştırılmalıdır... Bu iş nasıl olabilir.. Bu pazara katılmak isteyenler.. Bir banka hesabı açtırırlar.. Birde ortak hesap açılır ki, bunun idaresi ADMİN de olur.. Her bir katılımcı bu ortak hesaba depozito yatırır mesela 500 ytl.. Bu 500 ytl, o şahıs pazarda kaldığı müddetce havuzda kalır.. Olaki bir malı ihaleden alırda parasını ödemezse bu depozitodan karşılanır.. İkinciye o kişinin pazar hakı elinden alınır.. Tabi ticaret malları kişilerin yatırdığı depozito boyutunu geçmemlidir.. Kişiler 500 ytl den daha yüksek meblalarlada girebilir.. Burada iş sayın ADMİN'e düşüyor.. Hukuki prosedür ve hukuki garanti nasıl sağlanır araştırılması ve bilgilendirilmesi gerekir.. Belki ikinci teklifim biraz uçuk olmuştur ama bu teklifi yapmamı tetikleyen birinci sebep üye sayısının pazar oluşturacak derecede yeterli olmasıdır.. Bu işi yapan sitelerinde bulunduğu unutulmamalıdır.. Ve bu siteler hiç üyesiz sıfırdan bu işi yapmaya başlamış olabilirler.. Saygılar.. Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Allah razı olsun Admin den...Artık içimize fenalıklar gelmişti... Naber cnikom..iyidir senden nbr. nolsun bizde hafta sonu kankimle gezmeye gittik... muhabbetleri son buldu..... Sadece adminlerin çabasıda yetmiyor..Forumdakilerde artık bu tarz muhabbetlerden uzaklaşsalar iyi olur. Banane senin kankinden,gezmenden..git özele yaz... Evet chati kullanın ve burayı rahatsız etmeyin... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Forum yönetimi tarafından açılacak,ayın başlığı,ayın üyesi vs.. bu konular dahada açılabilir bir bölüm oluşturulabilir.Mesela ayın üyesi seçilen kişiye onun isteği doğrultusunda bir bölüm açılıp 1 ay boyunca o bölümün kontrolü o üyeye veriebilir. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Admin Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Forum yönetimi tarafından açılacak,ayın başlığı,ayın üyesi vs.. bu konular dahada açılabilir bir bölüm oluşturulabilir.Mesela ayın üyesi seçilen kişiye onun isteği doğrultusunda bir bölüm açılıp 1 ay boyunca o bölümün kontrolü o üyeye veriebilir. Hımmmmmmmmm Değişik bir yaklaşım... Sevgili siyahx (rumuzunu küçük harfle başladım çünkü orjinali öyle): Bunu biraz daha aç bakalım yani detaylı olarak kafandan geçenleri kısa olmamak şartı ile buraya yaz... Tam olarak nasıl olmasını istiyorsun ve sen olsan nasıl yaparsın? Hadi bakalım??? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Misal dini konularda,güncel konularda,eğlence vs.. konularda etkin olarak yazan arkadaşlardan forum yönetimi olarak belirleyeceğiniz kişileri açılan bir bölümde oya sunup verilen süre zarfında en fazla oy alan üyeye onun isteği doğrultusunda açılacak bir bölümün yetkisini verebilirsiniz.Burdan kastım mesela en çok oyu alan arkadaş dediki bana maket uçaklarla ilgili bir bölüm aç bu bölüm 1 ay boyunca forum ana sayfasında gözüksün ve tüm yetkisi bende olsun o bölüme ileti gönderen arkadaşların iletileri benim onayımdan geçmeden yayınlanmasın,o bölümle ilgili diğer arkadaşlardan size gelen uyarılar bana yönlendirilsin ve benim fikrim sorulsun gibi tabi bu konuda sizin ve arkdaşların değişik fikirleri olabilir o fikirler burada yazılırsa daha güzel şeyler ortaya çıkacağını düşünüyorum Saygılar, Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Birde şöyle olabilir örneğin gezi bölümünde o ay en çok hangi üye online olmuş ve bişeyler katmışsa o üyeye bir süreliğine o bölümün kontrolü verilebilir tabiki bu her başlık için geçerli değil dini konular olsun güncel konular olsun bunlar bu uygulamanın dışında tutulabilir. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Hoş slaytlar ekleyebileceğimiz,paylaşabileceğimiz bir bölüm olsa fena olmazdı Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Admin Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Sevgili Siyahx, Bu bahsettiklerinin çoğu storage (depo) büyüklüğü ve sitenin yavaşlaması ile ilgili bir şey olduğu için pek o tarafa gitmek istemiyoruz. Bu slaytları resim sitelerinde saklayıp buraya ekleyebilirsiniz... Ama öteki problem Mıcrosoft Slide çok kolay trojan eklenen bir program dır yani çoğunuza virus bulaştırılabilir... Zor yani Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Sevgili Siyahx,Bu bahsettiklerinin çoğu storage (depo) büyüklüğü ve sitenin yavaşlaması ile ilgili bir şey olduğu için pek o tarafa gitmek istemiyoruz. Bu slaytları resim sitelerinde saklayıp buraya ekleyebilirsiniz... Ama öteki problem Mıcrosoft Slide çok kolay trojan eklenen bir program dır yani çoğunuza virus bulaştırılabilir... Zor yani Anladım sayın Admin doğru diyorsunuz ilginiz için teşekkürler. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Sayın Admin başka bir bölüm önermek istiyorum: Sağlık bölümüne ek olarak,alternatif tıp bölümü eklenebilir mi acaba?Saygılar... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Admin Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Sayın Admin başka bir bölüm önermek istiyorum:Sağlık bölümüne ek olarak,alternatif tıp bölümü eklenebilir mi acaba?Saygılar... ekleme yapılmıştır.... http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showforum=313 Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Tarih Forumu'nun bence düzenlenmeye ihtiyacı var. Zaten sanıyorum ki Sayın Admin'de böyle düşünüyor. Diğer arkadaşları da bu konuda fikir paylaşımına davetediyorum, Ancak önce kendi düşüncelerimi söylemek istiyorum. "Tarih" çok geniş bir yelpazeye sahip. Sadece Türk Tarihi bile çok geniş... Bence forum bu açıdan düzenlenmeli. Konular belli Alt Konularda tartışılmalı. Mesela şu şekilde alt dizinler olabilir: "Tarih Felsefesi" : Tarih'i anlayabilmek için hangi açıdan bakacağmızı bilmemiz gerekmektedir. Gerekli açılardan bakılmadığında yani Tarihi yazanlar, Tarihi yapanlara sadık kalmadıkça ortaya çıkan hakikatler şaşırtıcı bir hal alır. İşte "Tarih" karşısında nasıl bir tavır takınmamız gerektiği konusundaki bilgileri burada tartışabiliriz. Forumda sanıyorum ki bu konuda fikir verebilecek ve paylaşımlarda bulunabilecek yeterlilikte kimseler bulunmaktadır. "Türk Tarihi" : "Irk" olarak değil de, dünyanın ve özellikle yaşadığımız bölgenin bugünkü yapısına temel atmış olan Türk devletlerini ayrı olarak burada ele almak gerekir belkide. Aslına bakarsanız sadece Osmalılar bile belki ayrı bir bölüm ister ama burada olursa yine de yeterlidir. "Antik Çağ" : Helenlerden tutun, Roma'ya, Afrika'ya, İslam öncesi Arap yarımadası ve Mısır'a, Çin'e ve Amerika yerlilerine kadar tüm kalıntılar burada ele alınsın... Anadolu'da yaşamış Eski ve yok olmuş medeniyetler, ya da henüz yeni yeni ortaya çıkan varlıklarından yeni hberdare olunan milletler ya da medeniyetler burada irdelensin. Tabi adi "Antik Çağ" yerine başka bir şey de olabilir. Farklı bir görüş bekliyorum bu açıdan da... "Dinler Tarihi" : Siyasallaşmış dinler bilindiği gibi Tarih'te çok etkili bir şekillendirmenin görünen nedenleri olmuştur. Burada "Dinler yüzünden çıkan savaşlar"dan yada "Mücadeleler"den ziyade "Dinlerin" kendi tarihlerini incelemek gerekli. İlk Çok Tanrılı dinlerden, Tek Tanrılı Dinlere kadar süreç nasıldır ve nasıl olmuştur. Devamında nasıl bir sürece sahne olacaktır Tarih. İlk dinler kutsal kitaplardaki gibi Tek Tanrılı mıydı yoksa Çok Tanrılı mıydı? Put Perestlik nasıl ortaya çıkmıştır? Put Perest sanlan dinler gerçekten öyle midir? "Dinleri Tartışmak" yerine "Dinler Tarihi" tartışılmalı ve kutsal kitaplardan ya da inançlardan bağımsız olarak burada ele alınmalı. "Medeniyetler Tarihi" : Her devlet bir medeniyet yaratmıştır mutlaka. Roma, Helen, Osmanlı, Çin, Mısır, Selçuklu, Endülüs devletleri bu güne kadar gelebilen birer medeniyet oluşturmuşlardır. İşte bu medeniyetleri irdelemeli ve bugüne uzantılarını tartışmalıyız... Ayrıca Anadolu'daki geçmiş medeniyetleri de uygun bir başlık altında tartışmak iyi olacaktır. Ne me lazım La_Bohéme gibi "Hitit Torunu" kimselere de vardır belki forumda... Ayrıca foruma daha önce yazılmış olan tüm konular bence güzel bir şekilde uygun bölümlerde arşivlenmelidir. Belki biraz uzun ve yorucu olacak Admin için ancak bu şekilde bir sınıflandırma yararlı olur. Açılacak bölümler için yorumları bekliyorum... Saygılarımla... Alıntı
Misafir Admin_TM Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Teşekkürler Tengeriin ve Admin, Hadi bakalım kısa zamanda bu forumuda genişletelim ve dizinler yardımı ile konulara çok hızlı ulaşalım diyorum.... Saygılar Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Teşekkürler Tengeriin ve Admin, Hadi bakalım kısa zamanda bu forumuda genişletelim ve dizinler yardımı ile konulara çok hızlı ulaşalım diyorum.... Saygılar Ancak yeni açılan alt bölümlere, önceden açılmış konuları ilgili bölümlere taşımak falan sizin için bayağı bir uğraş gerektirecek. Lakin bence çok düzenli ve sistemli bir şey olacak... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Admin Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Ancak yeni açılan alt bölümlere, önceden açılmış konuları ilgili bölümlere taşımak falan sizin için bayağı bir uğraş gerektirecek.Lakin bence çok düzenli ve sistemli bir şey olacak... Hiç önemi yok bakalım değişik fikirler bekliyorum... Karar verdik beklemeyeceğiz düzenlemeye başladık ama eğer farklı fikirler gelirse onlara göre tekrar değişiklik yapacağız... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.