Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Açma bu defteri

içinde gözyaşı bulursun

okuma bu satırları

hıçkırıktan boğulursun...

sedef benim çocukluk aşkımdı ben 4 yaşındaydım o 2 ama o çok büyük gösteriyordu ailevi olsa gerekki onların aileside öyle iri cüsseliydi onu çok seviyordum her akşam evden kaçar onların eve giderdim ona yemek götürürdüm :wub:

onunda bana karşı birşeyler hissettiğini biliyordum ama çocukluk işte konuşamazdık birbirimizle

annem bana kızardı oynamayacaksın onunla diye çok üzülürdüm ama gene bir yolunu bulur sedefime giderdim birgün çiçekli bir bahçede bana vurmuştu hiç unutmam hemde ona çiçek uzattım diye :flowers: o anda aşkımızın bittiğine inanmıştım hayalkırıklığına uğramıştım çünkü ben onun için annemi bile dinlememiştim :(

tabi sonradan gönlümü almasınıda bildi sevimli hareketleriyle :hug:

birkeresindede üzerine çıkmayı denedim onların evde okadar güçlüydüki beni havaya fırlattı kafamı duvara vurdum :w00t: çok canımı yakmıştı çok ama ben gene onu seviyordum herşey birgün köye yabancıların gelmesiyle son buldu onu alıp götürdüler o giderken ben arkasından ağlıyordum köyün virajından dönerken o son an çok duygusaldı o an dünyam yıkılmıştı gözyaşlarım sel gibi akıyordu onu birdaha göremeyeceğimi hissedebiliyordum geri dönüşü olmayan bir yola girdi sedefim şimdi yaşıyormudur acaba

neredesin ay yüzlüm :(

senden kalan son hatıram

http://www.kenthaber.com/Resimler/2005/10/21/00039140.jpg

işte bu resim gülüm birgün onuda kaybedeceğim diye çok korkuyorum sedefim

seni çok özledim :wub::stuart:

• Cevaplar 51
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

ya tas yürekli sen gene gülmekten öldürdün beni...senin sedef o aralar kiyma,sucuk vs. oldu galiba ve sen o tas kalbinle utanmadan onu yedin.bize anlatma sebebinde(aklin basina geldi tabi)duydugun vijdan azabi :P

hakikaten çocukluk askin oldugunu düsündüm ve resime bakarkende tatli bi kiz görecegimi sandim.bide ne göreyim çirkin bi inek..Allah iyiligini versin emi.

Gönderi tarihi:

ya tas yürekli sen gene gülmekten öldürdün beni...senin sedef o aralar kiyma,sucuk vs. oldu galiba ve sen o tas kalbinle utanmadan onu yedin.bize anlatma sebebinde(aklin basina geldi tabi)duydugun vijdan azabi :P

hakikaten çocukluk askin oldugunu düsündüm ve resime bakarkende tatli bi kiz görecegimi sandim.bide ne göreyim çirkin bi inek..Allah iyiligini versin emi.

ona inek deme ama darılırım :)

Gönderi tarihi:

önemli değil aslında o anda bunları söyleseydin o virajı dönerken ozaman affetmezdim seni gerçektende çok ağladığımı hatırlıyorum şaka biryanada :) bikerede köpeğimi vurmuştular yaşlandı diye sanki kardeşimi vurmuşlar gibi olmuştum çocukluk işte artık gülüyorum sadece ağlamayı unuttum :)

Gönderi tarihi:

simdi anliyorum seni,aslinda çocukken buna benzer bisey basima geldi..ama benimki ask deyildi.benimde bi tane bebek inegim vardi o yeni dogdugunda bi hastalik salgini basladi ve onu küçük bedeni dayanamadi ve henüz 1 aylikken öldü.hatirliyorumda o zaman günlerce aglamistim,simdi bi kedim var ona bisey olsa eminim o zamanda aglarim onu çok seviyorumda... :clover:

Gönderi tarihi:

ona buzav denmez buza denir herhalde biliyoruz,ama sen inege inek dedirtmiyorsunda ben minicik seye bebek inek demisim çokmu?

hem etini kim düsünüyo ufacik sey yenirmi tas kalpli seni..ben öldügü için üzülmüstüm sen gibi kiyma yapip yiyemedigim için deyil.sen yedin galiba tadi iyi olmaz filan biliyorsun yani öylemi? :stuart:

Gönderi tarihi:

unutmusum loto tutmamis galiba 2ytl borcumu ödemekten vazgeçtim saf dedigin için :D:P:P:P

ben aslinda pek sansli deyilimdir o gün çok gülmüstümde ve söyle bi düsündüm etrafimda beni seven(ailem,arkadaslarim)bu kadar insan var,forumdada senin yazdiklarin benim gülmemi sagladi ya dedim ben çok sansliyim aslinda niye efkarlaniyorum demistim.sende o zaman sayi söyle deyince belki tutar dedim ama bak tutmamis deyisiklik yok.senin sedefin eti lezzetliydi galiba ama eminim benim bebek seninkinden çok güzeldi. B)

Gönderi tarihi:

lotoda amorti bile yoktu oysaki ne hayallerim vardı lotodan parayı bulacaktım (ilk iş seni satmak tabi ne ortaklığı) gidecektim havai adalarına kumların üzerinde açacaktım şezlonku etrafımda güzel kızlar karşımda deniz ama ne oldu gene geldik kürkçü dükkanına :) zaten sevmiyordum öyle lotoydu sayısaldı 2 milyonum gittiya bidaha 2 sene kimse oynatamaz bana :) sana inandımda oynadım eşşek kafam gitti 2 milyonum :)

buarada sen hiç hayvancılık yapamazsın büyüyen hayvanların ecelinden ölmesini beklersin galiba :)

Gönderi tarihi:

Ben içini göremiyorum ama Allah görüp kalbine göre verdi iste 2 ytl de gitti bak simdi nasil sevindim :D

kasap olamam bu kasinde gerisini bilmiyorum,

sana bisey itiraf edeyim mi ben hayatimda hiç loto veye benzeri oyun oynamadim,sadece piyango bileti babamin aldiklarindan seçerdim çocukken amoti bile vurmazdi seni kandirdim iyi olmus.bana saf deyip dalga geçtinya az bile sana..yarinda at yarisi oynayalim mi?çikarsa ortakliga gerek yok :devil:

Gönderi tarihi:

Açma bu defteri

içinde gözyaşı bulursun

okuma bu satırları

hıçkırıktan boğulursun...

sedef benim çocukluk aşkımdı ben 4 yaşındaydım o 2 ama o çok büyük gösteriyordu ailevi olsa gerekki onların aileside öyle iri cüsseliydi onu çok seviyordum her akşam evden kaçar onların eve giderdim ona yemek götürürdüm :wub:

onunda bana karşı birşeyler hissettiğini biliyordum ama çocukluk işte konuşamazdık birbirimizle

annem bana kızardı oynamayacaksın onunla diye çok üzülürdüm ama gene bir yolunu bulur sedefime giderdim birgün çiçekli bir bahçede bana vurmuştu hiç unutmam hemde ona çiçek uzattım diye :flowers: o anda aşkımızın bittiğine inanmıştım hayalkırıklığına uğramıştım çünkü ben onun için annemi bile dinlememiştim :(

tabi sonradan gönlümü almasınıda bildi sevimli hareketleriyle :hug:

birkeresindede üzerine çıkmayı denedim onların evde okadar güçlüydüki beni havaya fırlattı kafamı duvara vurdum :w00t: çok canımı yakmıştı çok ama ben gene onu seviyordum herşey birgün köye yabancıların gelmesiyle son buldu onu alıp götürdüler o giderken ben arkasından ağlıyordum köyün virajından dönerken o son an çok duygusaldı o an dünyam yıkılmıştı gözyaşlarım sel gibi akıyordu onu birdaha göremeyeceğimi hissedebiliyordum geri dönüşü olmayan bir yola girdi sedefim şimdi yaşıyormudur acaba

neredesin ay yüzlüm :(

senden kalan son hatıram

http://www.kenthaber.com/Resimler/2005/10/21/00039140.jpg

işte bu resim gülüm birgün onuda kaybedeceğim diye çok korkuyorum sedefim

seni çok özledim :wub::stuart:

dostum ben hep sana dedim. senin gençliğinde çocukluğunda hep hikayelerle dolu..

kimileri çok eylenceli kimileri ise dramatik..

sana sorarım şu an forumdan birileri sedef olsaydı ve sana ne yazardı.. sen ne yapardın ben buradayım bak yaşıyorum desydi.

Gönderi tarihi:

kek ısmarlayamam ama tarifini edebilirim üşenmezsen yapar yersin :)

tas yürekli sen mutfakta baya iyisin galiba,ayrica çok da incesin tesekkürler ;) az buçuk kek yapmayi biliyorum ama senin tarifi yapmak isterim.

Gönderi tarihi:

dostum ben hep sana dedim. senin gençliğinde çocukluğunda hep hikayelerle dolu..

kimileri çok eylenceli kimileri ise dramatik..

sana sorarım şu an forumdan birileri sedef olsaydı ve sana ne yazardı.. sen ne yapardın ben buradayım bak yaşıyorum desydi.

sedefim cahildi yav okula hiç başlamamıştı :) ama burdakilerden biri olsaydı adresini alır hemen yanına giderdim 24 yılın hasretiyle sarılırdım boynuna :) yoksa sen tanıyormusun onu yoksa gerçekten burdamı hanginizsiniz :)

Gönderi tarihi:

tas yürekli sen mutfakta baya iyisin galiba,ayrica çok da incesin tesekkürler ;) az buçuk kek yapmayi biliyorum ama senin tarifi yapmak isterim.

sanada kek tarifi yapacaktım ama halkı zehirlemekten yargılanmaktan korktum olabilir yani dünyanın bin türlü hali var ;)

Gönderi tarihi:

kek ısmarlayamam ama tarifini edebilirim üşenmezsen yapar yersin :)

hem böyle dersin hemde öyle,ben yapmaya üsenmezdimde sen tarifi yazmaya üsendin galiba..

neyse ben simdi bildigim gibi yapar yerim,hata bende netcen bilmedigin tarifi deneyip bak naza çekti kendini tas kalpli sende... -_-

Gönderi tarihi:

:) nasılda içimi okumuşsun işler biraz yoğun ama ben gene yapayım bir kek tarifi

önce tepsiye tereyağını döküp tepsinin heryerini yağlandırıyorsun sonra bir kabın içine 4 su bardağı un 2 kaşık nişasta bir paket vanilya 2 yumurta 2 bardak yoğurt birde 2 bardak su ve 1 su bardağı şeker koyup karıştırıyorsun iyice sonra üzerine kabukları soyulmuş 3 adet elmayı rendeliyorsun üzerine isteğe bağlı olarak evde ne meyvesi varsa rendeleyebilirsiniz ben çilek ve muz tavsiye ederim bunlarıda iyice karıştırdıktan sonra yağladığımız tavaya döküyoruz ve pişmesini bekliyoruz arada bir fırının kapağını açıp bakın üzeri kahverengi olduğu zaman pişmiştir

soğuk iken yiyiniz

afiyet olsun

yapıp yemezsen darılırım ona göre ;)

Gönderi tarihi:

sagolasin,samimi olmak gerekirse sanki biraz dalga geçiyosun gibi geldi.yapmadan önce bi sorayim dedim malzemeler biraz fazla gibi...hani sen sakacisin ya,sakami gerçekmi çözemedim.ne bileyim böyle kek hiç duymamistim gerçekten varsa ve sen yaptinsa bende yapcam eyer sonu hüsran olursa üzülürüm ve sanada darilirim bunu bilesin... ;):stuart::(

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.