Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 Admin Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 Çarpışma - Crash (2005) Yaşamın gerçek ögelerini biribiri ardına zincirleme olaylar olarak karşımıza getiriyor... Birbirinden habersiz insanlar fakat biribirlerine bağlı olduklarının farkında olmadan yaşadıklarını farketmeyen insanlar... Geriliyorsunuz ama birden rahatlıyorsunuz. İnsan öldürmenin ne kadar kolay olduğunu algılıyorsunuz. Bir hatanın neye mal olduğunu anlıyorsunuz anlayacağınız seyretmeniz gereken bir film... Özellikle Genç Siyah İkiliye dikkat edin çok iyi oynamışlar... Bu film bence bu yıl Oscarı alacak... Oyuncular: Sandra Bullock, Don Cheadle, Matt Dillon, Jennifer Esposito, William Fichtner, Brendan Fraser, Terrence Dashon Howard, Christopher Bridges, Thandie Newton, Ryan Phillippe, Larenz Tate, Tony Danza Yönetmen: Paul Haggis A 36-hour period in the diverse metropolis of post-Sept. 11 Los Angeles is the theme of this unflinching drama that challenges audiences to confront their prejudices. Lives combust when a Brentwood housewife and her district attorney husband, a Persian shopkeeper, two cops, a pair of carjackers and a Korean couple all converge. Director Paul Haggis's gritty film stars Sandra Bullock, Brendan Fraser, Don Cheadle, Matt Dillon and Jennifer Esposito. Starring: Sandra Bullock, Don Cheadle, Matt Dillon, Jennifer Esposito, William Fichtner, Brendan Fraser, Terrence Dashon Howard, Christopher Bridges, Thandie Newton, Ryan Phillippe, Larenz Tate, Tony Danza Director: Paul Haggis Alıntı
Φ full metal jacket Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 artık bu tür filmlere yönetmenler baya rabet gösteriyolar.bayada tutuluyo aslında.filmi oscar almadan önce izlemiştim ve oscara aday olduğunu öğrenince alabilir demiştim.gerçi favori film değildi ama oscarı kaptı.aday gösterilen filmlerin hepsini izlemedim ama fazla beğenilen bi yapım yok.crash bence osscarı hakedicek bi yapım. Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Güzel bir film ama biraz ağır ilerliyor galiba ... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Yazar Admin Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Güzel bir film ama biraz ağır ilerliyor galiba ... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Başkaları için 78. Oscar Ödülleri'nin "En İyi Filmi" seçilerek beklenmedik bir sürpriz yapan filmlerden birisi... Benim için Paramparça Aşklar ve Köpekler kadar ilgiyle izlediğim filmlerden bir tanesi... Zaten konu olarak da andırıyorlardı birbirlerini 6 His ve The Others'ın ortak noktaları gibi Paramparça Aşklar ve Köpekler ile Çarpışma filminin de ortak noktaları var bence tabiiii... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Başkaları için 78. Oscar Ödülleri'nin "En İyi Filmi" seçilerek beklenmedik bir sürpriz yapan filmlerden birisi... Benim için Paramparça Aşklar ve Köpekler kadar ilgiyle izlediğim filmlerden bir tanesi... Zaten konu olarak da andırıyorlardı birbirlerini 6 His ve The Others'ın ortak noktaları gibi Paramparça Aşklar ve Köpekler ile Çarpışma filminin de ortak noktaları var bence tabiiii... Sayın Gloria hahahay... sana katılıyorum Çarpışma Paramparça aşklar ve köpekler Babel 21 grams daha sayayım mi acep bence son yılların ana teması bu olsa gerek ...Çok bilmiş gibi konuştum ama çok bildiğimden değil Ama hayat öyle ilginç ki bir ileti ile bile kesişiyor yollar Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2008 bu filmdeki karakterlerin yollarının kesişmesi oldukça etkileyci ve başarılı bir şekilde düşünülmüş.. çok beğenmiştim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.