Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kenar Mahallenin Milyoner İti - Slumdog Millionaire (2008)

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Kenar Mahallenin Milyoner İti (2008) Slumdog Millionaire

Enteresan bir aşk hikayesi. Hindistanda Bombay kentinde geçen ve Kim milyoner olmak istemez yarışmasına katılan ve 20 milyona ulaşmak için son soruya ulaşan bir gencin, sahtekarlık yaptığı için tutuklanması ile başlayan ve bu gencin etrafında odaklanan ve karmaşık bir hint kentinin bize benzeyen kültür ve yaklaşımlarının içinde sivrilen bir aşkını ve karşı konulmaz ağırlığını anlatan bir drama veya güldürü veya ben siz onlar... Kaçırmayın özellikle bu iki gencin üzerindeki ve çok para harcamanda o milyon dolarlara mal olan filmleri Altın Kürede eriten filmi seyredin... Sakın kaçırmayın...

Yönetmen: Danny Boyle

Oyuncular: Irfan Khan, Deval Patel, Freida Pinto, Mia Drake, Anil Kapoor

post-2-0-43333100-1335927329_thumb.jpg post-2-0-58504200-1335927330_thumb.jpg post-2-0-30176600-1335927331_thumb.jpg

After coming within one question of winning 20 million rupees on the Hindi version of "Who Wants to Be a Millionaire?" 18-year-old Mumbai "slumdog" Jamal Malik (Dev Patel) is arrested on suspicion of cheating. While in custody, Jamal regales a jaded police inspector (Irfan Khan) with remarkable tales of his life on the streets, as well as the story of Latika (Freida Pinto), the woman he loved and lost. Danny Boyle's film was nominated for four Golden Globes, including Best Picture (Drama).

Director: Danny Boyle

Cast: Irfan Khan, Deval Patel, Freida Pinto, Mia Drake, Anil Kapoor

Not: Bu filmin Türkçe ismini kim yaptıysa onada bir gazoz kapağından madalya takmayı ihmal etmeyelim... :smile:

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
Not: Bu filmin Türkçe ismini kim yaptıysa onada bir gazoz kapağından madalya takmayı ihmal etmeyelim... :)

:lol: bence'de Turkce ismi uymamis biraz daha uygun isim bula bilirlerdi :)

Film benimde listemde kisa zamanda giderim artik .

Gönderi tarihi:

Evet sonunda dun gece vaktim oldu ve filme bakabildim.

Mutlaka izleyin diyiyorum, hikaye guzel ve bazi bolumleri gercekten alinma.

Film bana biraz uzun geldi ama zevkle isledim.

Oyunculari tebrik ederim hele kucuk oyuncularimiz cok tatliydi. :)

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Bu filmi izledikten sonra bir şeye karar verdim.bana bedava Hindistan tatili çıksa gitmeyeceğim.

Dünyanın en pis ülkesi olduğunu duymuştum ama bu kadarını bende beklemiyordum.

Film bize bir kez daha mutlu olmanın yolunun aşk ve paradan geçtiği gerçeğini hatırlatıyor.

Birde beni şaşkına çeviren şey,bizdeki "kim 500 milyar ister" yarışmasının müziği,dekoru,sunucunun şekli ve ses tonunun nasıl bu kadar çok benzediğiydi.

Rehberlik yaptığı Amerikalı çiftin arabası soyulunca "işte gerçek Hindistan'ı merak ediyordunuz gördünüz işte"sözüne karşılık eline tutuşturulan 100 lükle verilen cevap oldukça manidardı"işte buda gerçek Amerika"

Zaman zaman sizi dehşete düşürecek işkence sahneleriyle mide bulandıran lağım sahnelerini saymazsak film hiçte fena bir film değil.

İnsanın kalbini dinleyerek hareket etmesinin doğruluğunu ve içindeki ümidi hiç bir zaman yitirmemesi gerektiğini vurgulayan filmde Jamal'ın çocukluğunu oynayan minik oyuncu hafızalarınızda yer edinecektir.

İzleyiniz efendim,beğeneceksiniz. ;)

Gönderi tarihi:
Bu filmi izledikten sonra bir şeye karar verdim.bana bedava Hindistan tatili çıksa gitmeyeceğim.

Dünyanın en pis ülkesi olduğunu duymuştum ama bu kadarını bende beklemiyordum.

Sevgili Suheda şu çocuğun sevdiği yıldız gelince imza alabilmek uğruna tuvalet deliğinden atladıktan sonra insanların arasında o haliyle koşuşu geldi de aklıma :lol:

Gönderi tarihi:
Sevgili Suheda şu çocuğun sevdiği yıldız gelince imza alabilmek uğruna tuvalet deliğinden atladıktan sonra insanların arasında o haliyle koşuşu geldi de aklıma :lol:

öööööö :sick: saol unutmuştum ne güzel..atlayacağını anladığım zaman sanki yanımdaymış gibi ani bir refleksle"sakın yapma"dediğim ve kusmamak için gözlerimi kapattığım gereksiz bir sahne..

• 10 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Bu akşam tv'de izledim.Aldığı övgü ve ödülleri hakettiğini düşünüyorum.Ben niye izlememişim bu zamana kadar bilmem :unsure:

Gönderi tarihi:

Bende bu akşam izledim. Başını biraz kaçırdım ,yabancı sinema bölümüne baktım . Çok şey kaçırmadığımı anlayıp devam ettim. Gerçekten güzeldi.Ödülleri hak etmiş bencede. Hindistan'ı çok görmek istiyorum ya...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.