Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Edith Piaf (2007) La Vie en Rose - La Mome

Fransızların büyük ses yıldızı Edith Piaf'ın hayatını anlatan bir film. Çok çalkantılı bir yaşam geçiren Edith Piaf özellikle çocukluğunda geçirdiği bu büyük trajedilerden çok etkllenmiş ve bazı sorunları beraberinde getirmiştir... Özellikle film müzikleri açısından ben' çok gerilere götüren bu film eğer Edith Piaf hayranı iseniz sakın kaçırmayın, eğer değilseniz bilgi edminmek için bile izleyebilir ve Edith Piafın o kalın sesini ve o kalınlıktakı inceliği fark edin derim... Marion Cotillard, Edith Piaf öyle bir oynamış ki sanki o sanırsınız. Yaşlı uyuşturucu bağımlısı bir Edith Piaf ve çok güzel Marion, Filmi izlediğinizde ne dediğimi anlayacaksınız... Bu kadın Oskarı alırsa hiç şaşırmayın... Ayrıca filmde misafir sanatçı Gerard Depardieu unutmamak lazım... Kaçırmayın...

Yönetmen: Olivier Dahan

Oyuncular: Marion Cotillard, Pascal Greggory, Sylvie Testud, Gérard Depardieu, Emmanuelle Seigner, Clotilde Courau, Marc Barbé, Elisabeth Commelin

post-2-0-65636200-1341441597_thumb.jpg post-2-0-45321100-1341441598_thumb.jpg

Marion Cotillard stars as beloved Parisian singer Edith Piaf, whose passion for her music saw her through a life filled with tragedy. From her forlorn childhood in a brothel to her big break at Louis Leplée's (Gérard Depardieu) nightclub and her premature death at the age of 47, director Olivier Dahan creates a loving portrait of the legendary chanteuse. Sylvie Testud and Pascal Greggory co-star in this critically acclaimed biopic.

Director: Olivier Dahan

Cast: Marion Cotillard, Pascal Greggory, Sylvie Testud, Gérard Depardieu, Emmanuelle Seigner, Clotilde Courau, Marc Barbé, Elisabeth Commelin

Edith Piaf You tube müzik klipleri için buraya tıklayınız...

• 5 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Edith Piaf mı? Hayranıyımmmmmm, hayranıyımmmm tabii ama ben niye görmedim bu filmi hiç ya :( Görsem çoktan alır izlerdim, izlemedimmmm :(

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin
Marion Cotillard, Edith Piaf öyle bir oynamış ki sanki o sanırsınız. Yaşlı uyuşturucu bağımlısı bir Edith Piaf ve çok güzel Marion, Filmi izlediğinizde ne dediğimi anlayacaksınız... Bu kadın Oskarı alırsa hiç şaşırmayın...

Ve Marion Cotillard oskar'ı aldı ve götürdü... unutmayın listenize ekleyin...

Gönderi tarihi:

Bu filmi dün evde izledik,ben çok beğendim,hiçbir filmin sonunu uyukladığı için getiremeyen eşimde sonuna kadar uyumadığına göre güzeldi :unsure::yuvarlan:

Ayrıca tam bir müzik ziyafetiydi...

• 6 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Aman tanrımmm izledimm izledim hem de inanmayacaksınız, film bitti ve saniye geçirmeden ardından bir kez daha izledim... Bir kez daha izleyecektim ama elektirikler kesildi :o İzledim evet, izledim ve Kafayı yedim izlerken de, dedim ki bu nasıl bir hayat, bu nasıl bir eziyet buna rağmen bu nasıl bir güç... Bu kadın nasıl ayakta durmuş... Bana hayatı sorgulattı bu film, acaba hayatta birşeylere tutunabilmek, hayata daha sımsıkı sarılabilmek, ölsen de hayatta kalmaya devam etmek sadece hayatı bu denli zor yaşayanların mı hakkıdır, normal standartlarda yaşayanlar bunu yapabilecek güce sahip degil midir? Nedir bu işin sırrı?

Film bitti, sonra internete girdim, saatlerce Edith Piaf hakkındaki herşeyi araştırdım, neler bimiyormuşum da neler öğrendim... Ama biliyor musunuz en çok da canım acıdı... Korkunç acıdı hem de...

Edith Piaf mı? Önünde saygıyla eğiliyorum...

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Eğilmek gerekiyor. Böyle bir ses böyle bir yorum ve böyle bir kişilik (Çok fazla özenle yaşamasada yaşadığı o çetrefilli hayatı yansıtmış) :)

Gönderi tarihi:
Marion Cotillard, Edith Piaf öyle bir oynamış ki sanki o sanırsınız. Yaşlı uyuşturucu bağımlısı bir Edith Piaf ve çok güzel Marion, Filmi izlediğinizde ne dediğimi anlayacaksınız... Bu kadın Oskarı alırsa hiç şaşırmayın...

Değişim inanılmaz gerçekten de... İnsan, filmi izlerken onun Marion Cotillard olduğuna inanamıyor değil mi?

Sanki O Marian Cotillard değil de Edith Piaf'ın kendisiymiş gibi...

Şu resimlerde mesela, sol taraftaki Edith Piaf'ın öz be öz kendisi - sağdaki ise Marion Cotillard'ın canlandırmış olduğu Edith Piaf... Neredeyse aynılarrr...

piafs.img_assist_custom.jpg

Ve bu da Marion Cotillard'ın ta kendisi... İnanılmaz :o:unsure:

marion-cotillard-2481978_1350.jpg

Oscar'ı hakettiğine şüphe yok, çok doğru bir karar bence :iyi:

• 3 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Kimse bu filmi izledim ama beğenmedim diyemez,özellikle Edith Piaf'ı seven birisi.Oscar almayı bu kadar hakeden biri daha yoktur. Bunca zaman izlemek için neden bu kadar bekledim bilmiyorum.Herkes izlemeli..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.