Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Winx Club Müzikali İstanbul'a geliyor

    

Legendary
   (0 kritik )
Etkinlik Takvimi

Etkinlik detayları

Çocuklara yarıyıl tatili hediyesi

 

Tüm dünya çocuklarının sevgilisi Winx Club Müzikali, 22 Ocak’tan itibaren, yarıyıl tatili boyunca İstanbul, Ankara ve İzmir’de gösterilerini sunmak üzere Türkiye’ye geliyor.

 

Yaratıcısı: IGINIO STRAFFI

Yönetmen: TOTO VIVINETTO

Müzik ve Sözler: FABIO SERRI – DANIELE LUPPINO

Koreografi: ALBERTA PALMISANO

 

 

Dünyanın sevgilisi Winx Perileri Türkiye’ye geliyor…

 

15 yılı aşkın süredir sanatçı ve sanatseverleri bir araya getiren Gişe Organizasyon’dan muhteşem bir organizasyon daha!

Tüm dünya çocuklarının sevgilisi Winx Club Müzikali, 22 Ocak’tan itibaren, yarıyıl tatili boyunca İstanbul, Ankara ve İzmir’de gösterilerini sunmak üzere Türkiye’ye geliyor.

 

Tüm dünyada yakaladığı muhteşem başarının ardından, Iginio Straffi tarafından yaratılan ve yapımcılığını büyük başarılara imza atan İtalyan yapım şirketi; Rainbow S.P.A. nın yaptığı, çizgi film dizisi; “Winx Club”ın 6 sihirli perisi vücuda gelip sahneye çıkıyorlar. Bu muhteşem canlı gösteri; “Winx Club On Tour” Gişe Organizasyon ve FND Events işbirliği ile Türkiye’de ilk kez seyirci ile buluşuyor.

 

Gençlerin de bayıldığı müzik ve danslar, Winx Club On Tour gösterisinin ana karakterlerini oluşturuyor. Çocuklar için yaratılan bu gösteri, büyüklerin de zevklerine hitap edecek biçimde tasarlandı. Winx karakterleri, müzikal için bestelenmiş özel rock, pop ve hip hop şarkıları söylerken ve renk ve ışık efektleri, video projeksiyonları, özel efektler ve lazer ile sansasyonel bir bileşimin içinde dans edecekler.

 

Seyirciler, tiyatro salonuna adım attıkları ilk andan itibaren kendilerini, 6 kahramanın şaşırtıcı macerasının başladığı, sihirli ve mutlu dünyasında, ana vatanları; Magix’e doğru unutulmaz bir yolculuk yaparken bulacaklar.

 

Winx Club On Tour

 

NEREDE: Türker İnanoğlu Maslak Show Center- İstanbul

 

NE ZAMAN: 22.01.2010 19:00

 

28.01.2010 19:00


Kullanıcı Geri Bildirimi

Görüntülenecek hiçbir kritik bulunamadı.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.