Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

cuantum

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    5
  • Katılım

  • Son Ziyaret

cuantum - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Dünyamızın sonu hakkında muhtelif görüşler mevcut ,güneş sistemimiz içinde öyle .Ben şahsen bir karadeliğin güneş sistemimizi yutması taraftarıyım en azından bizim yaşam formumuz için ,biz o günleri göremeyeceğimiz için.(bu kısımı açamıyorum bu başka bir konu başlığı olacak kadar geniş)Dünyamız bu seviyelere gelmeden pekala bir başka gökcisminin etkisiyle güneşimizin bir kaprisiyle ya da dünyalı denen varlıkların yaptığı nükleer bir şakayla vs. mevta olabilir,salt dünyayı değil evreni kastediyorum. Peki evren kendi içindeki karadelikler tarafından yutula yutula enson dev bir karadelik kalacak hale geldi diyelim sonra bu karadelik kendi çekim gücünün(bir evren gücünde çekim gücü var artık diyebilirmiyiz) etkisiyle sonuz yoğunluk ve sıfır kütle ile çöküp tekrar büyük patlamayı mı başlatır yoksa karadeliğin öbür tarafından yutulan evrenimiz, başka bir evrene madde ya da anti madde olarak mı fışkırır ,yoksa hiçbiri mi? saygılarımla...
  2. cuantum

    EVRENİN ÖLÜMÜ

    Konuya ortadan giriyorum;zamanın göreceli olduğunu,zaman kavramını aslında bizim kavram olarak oluşturduğumuzu söyleyeyim baştan.Bu çoooook geniş bir konuya açılıyor,burda onu irdelemiyoruz.Zaman bize göre var olan bir şey diye kabul ediyorum burada. madde anti madde deyincee acaba bizim madde evrenimiz olmasaydı antimadde bir evren olup olamayacağını nerden biliyoruz.Yani antimadde diye adlandırdığımız bir evren biz olmasaydık olmayacakmıydı;şu antimadde ismi bizi yanıltmasın aslında bağımsız olan bir başka boyutu sırf biz varolduğumuz için varolmuş gibi düşünüyor olmayalım.Bağımsız başka evrenler yok mudur?Sonuç olarak bizim evrenimiz sonlu,sınırlı bir evren değil mi? Belkide BİZLER BAŞKA EVRENLERDEN GELEN YANSIMALAR OLAMAZ MIYIZ? NOT;Lena arkadaşım senin bu araştırma heyecanını takdir ediyorum,en azından düşünen insanlar var diye seviniyor teşekkür ediyorum.
  3. cuantum

    EVRENİN ÖLÜMÜ

    BEYİN HÜCRELERİMİZ ÖLDÜĞÜ ZAMAN BU HÜCRELERİMİZİN O KISACIK ÖMRÜ İÇERİSİNDE AKTİVASYONLARIDAMI ÖLÜYOR,ONLAR BİR YERE AKTARILMIYOR MU?BU HÜCRELERİN ÜRETTİĞİ ŞEYLER -BUNA İSTER BİLGİ, İSTER ENERJİ İSTERSENİZ BAŞKA BİR ŞEY DEYİN-YOK MU OLUYOR? PEKİ TANRI KAVRAMI SİZİN ALGILADIĞINIZ ŞEKİLDE MADDEMİDİR Kİ YOK OLSUN.HEM FİZİKTEN BAHSEDİYORSUNUZ HEM YOKOLMAKTAN;BU TUTARLIMIDIR?
  4. cuantum

    EVRENİN ÖLÜMÜ

    ben de bu evrenden bir parça olduğuma göre bana da cevap verme hakkı doğar diye düşünüyorum.Lena arkadaşımız evrenle birlikte yaratıcısınında yokolacağı şeklinde(baştan acaba yanlışmı okudum yoksa imla hatası falan mı var?diye ilgili forumu okudum,doğruymuş) bir ifade kullanmış;imdi bir soru soruyorum birde kendimce örnek veriyorum SORU * Yaratıcı evreni kendisi için mi yaratmış ki evren yokolunca o da yok olsun ? ÖRNEK *ben tavuklarıma kümes yapsam,kümes bir sebeple yokolsa bende mi yokolurum?
  5. cuantum

    my baby

    my baby
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.