Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

KoMiK HaBeRLeR


EmiLY_pandora

Önerilen İletiler

Türüt Yargıtay'dan Kovuldu (Gerçek Haber) ((20.04.2005)) :D

 

Sahne aldığı programda espri yapmaya çalışan İsmail Türüt’ün “Lamba Kafa” şeklinde seslendiği kişi başsavcı çıktı. Yargıtay’a kadar giderek özür dileyen türkücü, özrü kabahatinden büyük olduğu için kendini affettiremedi. Türüt’ün “Bizim oralarda saygın kişilere lamba kafa denir” açıklaması hemşehrisi olduğunu bilmediği başsavcıyı daha da kızdırdı. Memleketi Rize’de özel bir gecede sahne alan İsmail Türüt, protokol masasını horon tepmeye davet etti. Tanıdığı isimleri “Sayın valim, sayın milletvekilim” şeklinde saygılı bir üslupla sahneye çağıran Türüt, aynı masada oturan başsavcıyı tanıyamadı ve kelliğine gönderme yaparak “Uy, lamba kafa sen de gel” dedi. Ankara ziyaretinde Yargıtay’a giderek “Lamba kafa” dediği savcıdan özür dilemek istedi ama işleri daha da karıştırdı. Başsavcı, eğilip bükülerek “Efendim, siz benim sözlerimi anlamadınız. Bizim memlekette önde gelen saygın isimlere ‘lamba kafa’ denir diyen Türüt’ü “Ben de Hopa’lıyım. Kimi kandırıyorsun? Özrün kabahatinden büyük. Asabımı bozmadan çık git” sözleriyle odasından kovdu.

 

Kaynak:haberturk.com

 

 

 

 

Karı-koca Çıktılar (Gerçek Haber) (08.02.2005)

 

Ürdün'de internet aracılıyla tanışıp birbirini seven çiftin sanal aşkı, ilk buluşmanın ardından, karı-koca olduklarını anlamalarıyla son buldu. Petra haber ajansı, Bekir Melhim ve eşinin fikir ayrılığı nedeniyle aylardır ayrı olduklarını, ancak sıkıntı ve şansın çifti internetteki bir sohbet ortamında yeniden buluşturduğunu duyurdu. İnternette kendini bekar, kültürlü, dindar ve okumayı seven biri olarak tanıtan, Adnan takma adını kullanan Bekir, Cemile takma adıyla sohbet ettiği eşi Sana'ya aşık oldu. Giderek büyüyen sanal aşkın ardından çift, evlilik planları yapmaya başladı. Ancak evlenmeden önce yüz yüze görüşmek gerekiyordu ve çift buluşmaya karar verdi. Çift, daha ilk buluşmasında büyük sürprizle karşılaştı. Bekir, Sana'yı gördüğünde 3 kez 'boş ol' diye bağırırken, Sana bayılmadan önce 'Sen sadece bir yalancısın' diyebildi.

 

 

 

 

 

Misty direk tepesinde kaldı!(Gerçek Haber) (08.02.2005)

İngiltere’nin Bournemouth Kenti’nde 11 yaşındaki ‘Misty’ (Dumanlı) isimli bir kedi, köpekten kaçarken tırmandığı 10 metre yüksekliğindeki bir telgraf direğinin tepesinde kaldı. Bölge halkı, kediği kurtarmak için seferber olurken Richard Broome (43) isimli bir hayırsever, merdiveni dayıyarak korkudan sinmiş halde bekleyen hayvanı kurtardı. Kedisine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Debbie Dashwood ise ‘Richard Broome benim kahramanım’ dedi.

 

Kaynak:Hurriyetim.com

 

0,,175053,00.jpg

 

 

 

 

 

 

Uzaylıya Silah Çekti! (Gerçek Haber) (15.10.2005)

 

 

Hasan Kartal adlı vatandaş evinin bahçesine inmek üzere olan ışıklı cismi pompalı tüfekle kovalayarak kaçırdığını iddia etti. Kartal, cismi önce yırtıcı bir kuş sandığını söyledi. Kasaplık yapan Hasan Kartal, bahçesine inmeye çalışan meçhul cismi pompalı tüfekle kovalayarak kaçırdığını iddia etti. Bahçesindeki kümes hayvanlarının sürekli ötmesi ve huzursuzlanması üzerine dışarı çıktığını söyleyen Hasan Kartal, "Gökyüzünden inmekte olan bir cisim gördüm. Önce bunun tavuklarımı kapacak yırtıcı bir kuş olduğunu düşündüm, dedi. Dışarı çıktıktan sonra tüfeğini ışıltılı cisme doğrulttuğunu söyleyen Sökeli kasap, "Karşımdaki cismin yırtıcı kuş olmadığını anladım. 70 metre yukarıda ışıltılı bir uzay aracı vardı. Elimdeki pompalı tüfeği üzerine çevirdim. Meçhul cisim, ekseni etrafında renkli ışık saçarak yavaş yavaş Milli Park sırtlarından Ege Denizi üzerinde yükseldi ve kayboldu." dedi..

 

 

Kaynak:Sabah

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.